Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wiki22 Antyk
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2022 12:41 Temat postu: |
|
|
U nas Bozita świetnie zdaje egzamin. Psiak zjada ją ze smakiem, karma ma bardzo dobry skład, bez sztucznych zapychaczy no i kilka wariantów smakowych do wyboru. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2022 12:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Majkaaa Oświecenie
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2022 16:57 Temat postu: |
|
|
Też zdecydowałam się zamawiać Bozite i karma bardzo fajnie zdaje egzamin. Pies jest po niej zdrowy, silny i energiczny, porcje zjada w całości no i cenowo jest ok. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabisa Przyszłość
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2022 19:14 Temat postu: |
|
|
Na pewno ważne jest znalezienie przede wszystkim dobrej jakości karmy, która przede wszystkim będzie dobrze zbilansowana, świeża i jednocześnie dostarczy do organizmu wszystkich potrzebnych witamin dla zdrowego rozwoju psiaka i wzmocnienia jego układu kostnego. Ja mogę pozytywnie wypowiedzieć się na temat karmy specific z polecenia weterynarza i od kilku miesięcy spisuje się świetnie. Od szczeniaka wybraliśmy Food Allergen Management https://omegakarmy.pl/ bardzo dobra, wszystko zjada i orbi zdrową kupę bez żadnych rewolucji jelitowych |
|
Powrót do góry |
|
|
Olkka Renesans
|
Wysłany: Nie Paź 23, 2022 16:25 Temat postu: |
|
|
Mój pies od samego poczatku jest na Bozicie i widać, że karma dobrze mu słuzy. Jest po niej zdrowy i silny. Karma ma bardzo dobry skład, bez zbóz.Mają różne warinaty smakowe, karmy mokre i suche więc kazdy psiak znajdzie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
banditka Barok
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2022 10:43 Temat postu: Re: Karma dla psa? |
|
|
joasia201 napisał: | Cześć jaka Karma dla psa jest waszym zdaniem najlepsza?
Kierujecie sie czyms specjalnym przy wyborze czy raczej dajecie swoim psiakom normalna, sucha karme do jedzenia? |
taka krora ma dobry skład ) ja ostatnio tą znalazłam - https://omegakarmy.pl/ te karmy specific naprawdę fajny skład mają, prosty |
|
Powrót do góry |
|
|
AnitaT Renesans
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2022 12:49 Temat postu: |
|
|
Bozita ma bardzo fajne karmy. Ja własnie ja zamawiam i jestem zadowolona. Mają kilka wariantów smakowych więc kazdy piesek znajdzie cos dla siebie, do tego bez zbóż gmo czy konserwantów. |
|
Powrót do góry |
|
|
astelka Średniowiecze
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2022 23:06 Temat postu: |
|
|
Nasz psiak dostaje mokrą karme z Josery Meat Lovers, bezzbozowa, monobiałkowa karma |
|
Powrót do góry |
|
|
iwańska XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2023 20:58 Temat postu: |
|
|
U nas się sprawdza Empire. Całkiem fajna kompozycja składników. Smakuje psiakowi. A co najważniejsze, sam producent nie stoi w miejscu i z czasem też zmienia delikatnie swoje karmy, by je dostosować. Teraz zauważyłam, ze rezygnują z batatów na rzecz ziemniaka. Z tego co wiem, to chodzi o zmniejszenie cukrów, jakie są w karmach, a batat ma w sobie dużo więcej niż ziemniak, wiec zmiana na korzyść. |
|
Powrót do góry |
|
|
andrzejstrzy1972 Antyk
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2023 22:35 Temat postu: |
|
|
Wczoraj udało mi się zobaczyć niebywale ciekawy wpis. Był niezwykle wnikliwy i zachęcił mnie do zaznajomienia się z artykułami na stronie. Zachęcam do zaznajomienia się z linkiem. -wytrzymały telefon . |
|
Powrót do góry |
|
|
semira9932 Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Malicka Antyk
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2023 23:40 Temat postu: |
|
|
Dobre karmy ma w ofercie Josera, niemieckie karmy bezzbozowe. Nasz psiak uwielbia te mokre puszki Meat Lovers |
|
Powrót do góry |
|
|
hiacyntabukiet Młoda Polska
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2023 14:01 Temat postu: |
|
|
ja karmie karmą z josery i suche i mokre w puszkach meat lovers |
|
Powrót do góry |
|
|
Madmx Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
wilgas Renesans
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2023 20:46 Temat postu: |
|
|
Dobre karmy mają z Josery, nasz psiak teraz je od nich ta karmę Lamm & batate, fajny skład i dobra cena |
|
Powrót do góry |
|
|
iwańska XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 14:43 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze to sprawdzić skład. Bo niektóre polecane mają np dużo tłuszczu z kurczaka, a to nie jest dobry wyznacznik jakości karmy. Tak samo jakoś mnie nie przekonują karmy oparte na jednym mięsie. Takie monobiałkowe. Monotonne i chyba nie zawsze to dostarcza wszystko, co potrzeba psiakowi. Empire ma całkiem ciekawy skład. Moim zdaniem optymalny. Kilka rodzajów mięsa i razem całkiem sporo. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 14:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |