Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co na prezent
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Atrakcyjna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lis 19, 2021 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może przejazd Lamborghini Gallardo? Co sądzicie o tego typu rozwiązaniu? Tutaj https://devil-cars.pl/jazda/lamborghini-gallardo jest sporo tego typu propozycji. Uważam, że warto przede wszystkim postawić na coś naprawdę wyjątkowego i to pod każdym względem, aby sprawić obdarowanej osobie radość.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lis 19, 2021 19:43    Temat postu:

Powrót do góry
aneaf
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 02:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja siostrze kupię na gwiazdkę masaż relaksacyjny albo gorącymi kamieniami, jeszcze nie jestem pewna, który, bo oba są świetne i mega relaksujące. Na pewno wyśle ją do salonu kosmetycznego BlackBerry Beauty w Lublinie, bo to mój ulubiony salon i u nich mogę polecić w ciemno każdy zabieg, wiem, że będzie profesjonalnie wykonane i skuteczny. Tu macie o masażach u nich https://www.blackberrybeauty.com.pl/masaze Może też komuś na święta dacie taki prezent.
Powrót do góry
tjaaaga
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Gru 09, 2021 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dostałam na mikołajki lokówkę curl styler Babyliss, dopiero odkrywam możliwości tego urządzenia, ale już widzę ze się polubimy, na pewno loki mogą byc bazą do wielu fryzur
Powrót do góry
Kabisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 17, 2021 10:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to może fajnym pomysłem na wyjątkowy prezent na święta będzie kubek z nadrukiem i sporo fajnych propozycji będziecie mogli znaleźć w ofercie przygotowanej przez https://fesswybitnie.com/product-category/akcesoria/kubki/ u których ja właśnie dla przyjaciółki już kupiłam kubek JEDNOROŻEC MIKOŁAJEK. Uwielbiamy takie motywy, także mam nadzieję że również na coś ciekawego tutaj uda Wam się trafić Wink
Powrót do góry
ModnisiaK99
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Sty 26, 2022 22:06    Temat postu: prezent Odpowiedz z cytatem

Biżuteria moim zdaniem jak najbardziej wskazana, jeśli nie ma się przekonania co do gustu osoby dla której prezent kupujesz to możesz kupić coś uniwersalnego, np. łańcuszek srebrny i ładna zawieszka zazwyczaj każdemu się spodoba https://www.ankabizuteria.pl/ . Z kosmetykami też można nie trafić ogólnie w przypadku prezentów to z każdym może być coś nie tak.
Jestowalix52
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Lut 08, 2022 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co o tym temacie sądzicie?
Powrót do góry
Mortalion
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lut 09, 2022 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez Mortalion dnia Pon Maj 09, 2022 12:46, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Johann54711
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Lut 10, 2022 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na prezent można kupić praktycznie wszystko ale trzeba robić to z głową.
Elizka
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Wrz 27, 2022 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prezent zależy od osoby i od danej imprezy na co jest itp. Jeżeli idziesz na parapetówkę to może warto pomyśleć o takim czymś jak serwisy obiadowe . Na pewno na nowy dom taki zestaw będzie potrzebny, na ślub też taki prezent się sprawdzi czy na jakąś dużą rocznicę ślubu.
Powrót do góry
Karolx
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Czw Wrz 29, 2022 11:10    Temat postu: Prezent Odpowiedz z cytatem

Ostatnio czytałam ciekawy artykuł na https://beauty-world-news.pl/ i wydaje mi się, że biżuteria z cyrkoniami na prezent dla kobiet nada się idealnie! Pięknie się prezentuje i nie jest tak droga. Very Happy
Powrót do góry
zuzalipska12
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Czw Wrz 29, 2022 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prezent prezentem ale trzeba też go ładnie zapakować Smile https://sklep.pakoteka.pl/kategoria/kosze/wstazki/ na tej stronce znajdziesz ładne wstążki czy pudełka
Powrót do góry
Simson92
Renesans
Renesans

PostWysłany: Czw Wrz 29, 2022 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Razem z żoną robimy sobie co jakiś czas małe prezenty bez okazji. Ostatnio zaczęła więcej czytać, dlatego pomyślałem, żeby kupić jej nową książkę. Znajoma pokazała mi ten sklep https://www.taniaksiazka.pl/prezenty , w którym aż ciężko zdecydować się na jeden produkt, ponieważ mają bardzo duży wybór oraz niskie ceny. Zachęcam zajrzeć do nich, zwłaszcza że święta tuż tuż a pomysłów na prezenty jest mnóstwo.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Paź 03, 2022 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o prezenty to ja nigdy nie byłam dobra w ich wybieraniu. Niedługo moi znajomi mają ślub i zastanawiam się co mogłabym jej dać. Myślałam oczywiście o kopercie z pieniążkami, ale jeszcze dodatkowo kupiłabym taki srebrny obrazek https://lanotti.com/obrazki-srebrne-na-slub-c25.html , który służyłby im jako pamiątka. Co myślicie?
Powrót do góry
Krysia1
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Paź 09, 2022 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest wiele opcji ale myślę że bez problemu znajdziesz coś na każdą okazję w sklepie Ale Upominek. Mają coś na takie okazje jak pierwsza rocznica ślubu prezent będzie w dobrej cenie i bardzo osobisty. Możesz zamówić biżuterię z osobistą inskrypcją wykonaną grawerem jak i artykuły piśmiennicze w postaci wiecznych piór czy zestawów.
Powrót do góry
justynaaaa
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że listopad to idealna pora aby pomysleć już o prezentach śwątecznych. W rodzinie mam sporo dzieciaków, więc zawsze mam problem z wyborem upominków
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Paź 16, 2022 10:26    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Atrakcyjna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4
Skocz do: