Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamila Oświecenie
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2021 18:12 Temat postu: |
|
|
@malena1, a co to jest ten estetrol? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2021 18:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
malena1 Renesans
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2021 22:32 Temat postu: |
|
|
Kamila napisał: | @malena1, a co to jest ten estetrol? |
Estetrol to jest hormon, który jest tylko w czasie ciąży wykrywalny. Precyzując, jest wytwarzany przez wątrobę płodu. Dlatego kobiecy organizm go zna i dobrze toleruje, dlatego też jest bezpieczny w tabletkach anty. |
|
Powrót do góry |
|
|
Aleks53532 Antyk
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 15:04 Temat postu: |
|
|
Ale czy takie afrodyzjaki w ogóle działają? _________________ piecyki z płaszczem wodnym |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamila Oświecenie
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 19:27 Temat postu: |
|
|
malena1 napisał: | Kamila napisał: | @malena1, a co to jest ten estetrol? |
Estetrol to jest hormon, który jest tylko w czasie ciąży wykrywalny. Precyzując, jest wytwarzany przez wątrobę płodu. Dlatego kobiecy organizm go zna i dobrze toleruje, dlatego też jest bezpieczny w tabletkach anty. |
A jak waga, libido? Bo to różnie jak czytałam może być? |
|
Powrót do góry |
|
|
malena1 Renesans
|
Wysłany: Pią Lis 26, 2021 20:03 Temat postu: |
|
|
Kamila napisał: | malena1 napisał: | Kamila napisał: | @malena1, a co to jest ten estetrol? |
A jak waga, libido? Bo to różnie jak czytałam może być? |
Jak tabletki są dobrze dobrane to wszystko jest w porządku. Co do libido to u mnie nie spadło. A przez to, że mam skuteczne zabezpieczenie to nawet przez to jest większa ochota na seks. Pytałaś jeszcze o wagę, w górę nie poszła |
|
Powrót do góry |
|
|
Babeczka Oświecenie
|
Wysłany: Pon Lis 29, 2021 09:43 Temat postu: |
|
|
A na mnie afrodyzjaki nie działają, nie wiem może dlatego że nie do końca jestem przekonana do ich cud działania? Kiedyś mieliśmy z mężem problem w sypialni i kupiliśmy takie buteleczki i lipa. Zdecydowanie lepiej działa np seksowna bielizna damska Kupiłam parę sztuk na https://sexshop112.pl/210-damska-bielizna-erotyczna i do tego fajny wibrator i jest lepiej |
|
Powrót do góry |
|
|
kiermek Przyszłość
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2022 11:28 Temat postu: |
|
|
Wiecie co trochę czytałem na ten temat w internecie i dużo osób twierdzi, że mocnym afrodyzjakiem jest hiszpańska mucha - opinie z tego co udało mi się znaleźć sa bardzo pozytywne i choć sam nie próbowałem do tej pory to poważnie sie nad tym zastsanawiam. Mamy tu na forum osoby z doświadczeniem w tym temacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
VaderRayden Przyszłość
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2022 14:08 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem takie rzeczy są bardzo przydatne ostatnio. Ja po prostu uwielbiam takie rzeczy. To jest świetna sprawa w moim przekonaniu!!
|
|
bliska223 Romantyzm
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2022 11:46 Temat postu: |
|
|
Dla mojego męża dobrym afrodyzjakiem są ładne paznokcie. Gdy wróciłam z manicure z paznokciami pomalowanymi ciao bella uv nagellack był podekscytowany:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominika443 Średniowiecze
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2022 09:31 Temat postu: |
|
|
To może w takim razie zerknij sobie również do mojego ulubionego sklepu, czyli Lovita.pl mają przede wszystkim szeroki wybór propozycji co do bielizny nocnej w wydaniu koronkowym. Mi najbardziej do gustu przypadły body koronkowe https://lovita.pl/collections/body-koronkowe w panterkę ze ściągaczami w którym naprawdę ładnie wyglądam, no i plusem ich jest również bardzo dobra cena |
|
Powrót do góry |
|
|
fago Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
VaderRayden Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marika Przyszłość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2023 12:22 Temat postu: |
|
|
Sporo na ten temat dowiecie się między innymi ze strony https://www.sklep-intymny.pl - polecam Wam zajrzeć szczególnie do ich działu blog. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marika Przyszłość
|
Wysłany: Nie Mar 17, 2024 23:09 Temat postu: |
|
|
No jeśli szukacie inspiracji w tym temacie, to bardzo polecam Wam tego bloga erotycznego https://sklepintymny.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 17, 2024 23:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |