Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zwierzaki
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dorotka3924
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Nie Lip 23, 2023 13:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam psa i kota i oba zabezpieczam przed kleszczami kroplami na kark fiprex dbam o nie przecież to członkowie mojej rodziny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Lip 23, 2023 13:53    Temat postu:

Powrót do góry
lancia45
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Nie Lip 30, 2023 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj! Jeśli akwarystyka to Twoja pasja, sklep https://trzmiel.com.pl to miejsce, które warto odwiedzić! Znajdziesz tam szeroki wybór akwariów o różnych pojemnościach, a także akcesoria, które umożliwią Ci stworzenie pięknego i harmonijnego świata pod wodą. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym czy doświadczonym akwarystą, na pewno znajdziesz to czego szukasz.
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Paź 27, 2023 17:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno są tu fani psiaków. Jeśli szukacie dobrej hodowli rasy beagle, to zostawiam namiary https://www.beagles.pl
Powrót do góry
charlize
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Sro Wrz 25, 2024 05:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie wyobrażam sobie oddania mojego czworonoga pod opieke przypadkowego weterynarza! Dlatego zanim gdzieś pójdziesz koniecznie sprawdź opinie o tym gabinecie. Z tego co wiem tutaj https://www.levet.pl/nasz-zespol mają świetny zespół specjalistów, który pomógł już niejednemu zwierzakowi.
Powrót do góry
werka2
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 21, 2024 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno każdy, kto ma pod opieką zwierzaki powinien mieć też pod ręką namiar na dobrą klinikę weterynaryjną. Jeśli mieszkacie w Krakowie to polecam Arkę na ulicy Chłopskiej 2a. Klinika czynna przez całą dobę, także w weekendy. Doświadczeni lekarze, profesjonalna opieka a do tego możliwość wykonania na miejscu badań diagnostycznych ( w tym obrazowych).
Powrót do góry
Naturallgl
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Lis 24, 2024 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niedawno przygarnąłem psa i zależy mi na tym, żeby zapewnić mu jak najlepszą opiekę zdrowotną. Trafiłem na klinikę weterynaryjną https://www.vikravet.pl która ma dobre opinie i oferuje szeroki zakres usług. Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Jakie macie doświadczenia z tą kliniką, zarówno jeśli chodzi o wizyty kontrolne, jak i ewentualne leczenie?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Lis 24, 2024 15:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: