Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dentysta
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasze Uczucia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lis 10, 2021 14:39    Temat postu: Dentysta Odpowiedz z cytatem

Dentysta Kraków - jakiego specjalistę polecacie? Szukam doświadczonej i wyrozumiałego stomatologa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lis 10, 2021 14:39    Temat postu:

Powrót do góry
diam
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Lis 16, 2021 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co prawda mieszkałam kiedyś w Krakowie, ale tam nie jestem w stanie nikogo polecić, nawet nie pamiętam, do kogo chodziłam w tamtym czasie. Za to jeżeli ktoś się zastanawia, do kogo warto pójść w stolicy, to zdecydowanie rekomenduję klinikę stomatologiczną Bonelli Dental w Warszawie na Mokotowie. Z ich usług korzystam od lat, leczyłam tam niejeden ząb, zawsze byłam profesjonalnie przyjmowana, przez uśmiechniętego dentystę, podstawiłam znieczulenie, więc leczenie odbywało się bez bólu, cenowo także na plus,
Powrót do góry
domi78
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwestii dentystów to mogę jedynie powiedzieć, że od zawsze miałam z nimi problem. Po prostu, nie wiedziałam, co robić, żeby na pewno to wszystko działało jak trzeba. A jednak, dziś nie mam już takich oporów. Tu http://czytajtu.pl/zycie/czy-wizyta-u-dentysty-musi-byc-bolesna/ czytam, że wizyta wcale nie musi boleć i się z tym zgadzam.
Powrót do góry
Milosz5
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lis 29, 2021 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W końcu o uzębienie trzeba dbać na bieżąco.

Ostatnio zmieniony przez Milosz5 dnia Pią Sie 12, 2022 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Oskar32522
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Lis 30, 2021 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat dentystów jest wszędzie pełno, a ja mam problem, ponieważ nie wiem, który stomatolog bielsko biała jest warty uwagi. Jeśli byliście u stomatologa w tym mieście to koniecznie zostawcie informacje na jego temat.
Powrót do góry
eRzecznik MultiDental
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 13, 2022 09:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W przypadku poszukiwań profesjonalnej pomocy i skuteczności w zakresie skutecznego leczenia problemów z uzębieniem, chirurgii, czy również protetyki i odpowiedniego leczenia dzieci to serdecznie zapraszamy do zapoznania się również z ofertą naszego gabinetu MultiDental https://www.multidental.eu/ w którym zapewnimy najlepszą opiekę i przede wszystkim dokładnie dobrane leczenie. Pozdrawiamy serdecznie!
Powrót do góry
JoaU
Renesans
Renesans

PostWysłany: Pon Sty 24, 2022 08:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oskar32522 napisał:
Akurat dentystów jest wszędzie pełno, a ja mam problem, ponieważ nie wiem, który joko-dent.pl/ stomatolog bielsko biała jest warty uwagi. Jeśli byliście u stomatologa w tym mieście to koniecznie zostawcie informacje na jego temat.

To ja mogę polecić artykuł, gdzie znajdziesz dobre polecenia: https://www.po-obiadku.pl/stomatolog-wroclaw/
Powrót do góry
lodzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lut 09, 2022 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje uzębienie wymagało nie lada poprawek. Dlatego zgłoszenie się do gabinetu SOS https://stomatologsos-jarocin.pl/oferta/ faktycznie miało sens. Patent w takiej formie całkowicie sprostał moim wymaganiom, przez co zalecałbym ruszyć w tym kierunku. Na miejscu wykonan dla mnie protetykę!
Powrót do góry
Johann54711
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Lut 10, 2022 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogólnie to chyba każdy dentysta działa na tej samej zasadzie.
Bubus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lut 10, 2022 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez Bubus dnia Sro Kwi 13, 2022 16:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Krejzol
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2022 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto zapisać się na wizytę do gabinetu „Codzienna Stomatologia i Kosmetologia”, który mieści się w Dąbrowie Górniczej przy ul. Marcina Kasprzaka 6. Chodzę tam od dawna i zęby mam eleganckie. Wszystkie ząbki, jakie miałam leczone, do tej pory są zdrowe. Nawet leczenie kanałowe nie jest straszne. W końcu ktoś robi to profesjonalnie. Ceny dają również lepsze niż konkurencja. Po prostu dam wam link do jego strony. Tam macie wszystko dokładnie opisane https://www.codziennastomatologia.pl/kontakt Pozdrawiam.
Powrót do góry
bulinka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Paź 28, 2022 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeszcze jednym gabinetem który zajmuje się implantami stomatologicznymi jest https://www.dentart-clinic.pl/implanty-stomatologiczne/ z tego co widzę bardzo konkurencyjna oferta, dlatego uważam że warto ją rozważyć, jeśli już decydujecie się na taki krok Smile
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lis 15, 2022 13:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobry dentysta zawsze się przyda. Warto mieć dobrze zrobione zęby. To jest rzecz wspaniała, jak dla mnie!!!
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lis 16, 2022 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może warto wybrać https://lecznica-puls.pl/stomatologia/ ? Jeśli chodzi o usługi stomatologiczne to faktycznie wykonywane są one bardzo fachowo, więc na pewno będziecie zadowoleni z wyboru
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
charlize
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Sob Gru 31, 2022 23:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wiele pozytywnych opinii słyszałąm o tym gabinecie stomatologicznym https://www.dentalcorner.pl/nasze-uslugi/leczenie-kanalowe-endodoncja/ Chyba zapiszę się tam na kontrolę. Mam do wymiany plombe i chyba czeka mnie leczenie kanałowe jednego zęba. Po ciaży starsznie zniszczyły mi się zęby.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Gru 31, 2022 23:45    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasze Uczucia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: