Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fryderyk32 Antyk
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2021 19:56 Temat postu: Co kupić dziecku? |
|
|
Cześć wszystkim, za niedługo zostanę ojcem i chciałbym się dowiedzieć co kupić na sam początek. Słyszałem od wielu osób, aby zakupić kocyk bambusowy. Podobno jest hipoalergiczny i bardzo ciepły. Co o tym myślicie? Może ktoś z was ma taki kocyk i chciałby się podzielić opinią. Pozdrawiam! _________________ Zapraszam na mój blog - Wszystko dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2021 19:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
pwlk Oświecenie
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2022 16:48 Temat postu: |
|
|
A kupiliście już pierwszy fotelik samochodowy? Jeśli nie to polecam postawić na producenta Avionaut. My posiadamy model Avionaut Pixel, który waży zaledwie 2,5 kg Jesteśmy z niego mega zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabisa Przyszłość
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2022 12:46 Temat postu: |
|
|
Wedlug mnie będąc na etapie poszukiwań przede wszystkim wysokiej jakości w zakresie wyboru odpowiednich akcesoriów do karmienia dziecka, kosmetyków, ubranek, czy również fotelików samochodowych to na pewno warto wziąć pod uwagę ofertę sklepu AsPlaneta w którym my również kompletowaliśmy wyprawkę. Udało nam się znaleźć praktycznie wszystko czego potrzebowaliśmy i także problemów z terminami realizacji nie mieliśmy żadnych. Dajcie znać jak te zakupy przebiegły również u Was! |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzegorz Antyk
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2022 21:31 Temat postu: |
|
|
W sumie to nie wiem co polecić. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kobietka34 Przyszłość
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2023 13:22 Temat postu: |
|
|
Z całą pewnością od samego początku przydadzą się Wam również różne akcesoria do spania dla niemowląt. Na tą porę roku najlepiej wybrać jakiś ciepły śpiworek do spania, ewentualnie otulacz Takie małe dzieci uwielbiają w ten sposób zasypiać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Etusya Przyszłość
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2023 17:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie inspiracji w dziedzinie prezentów dla najmłodszych to polecam poczytać artykuł https://niedoskonala-mama.pl/prezenty-dla-dwulatka-najlepsze-pomysly/ . Autorka sama jest mamą takiego brzdąca i doskonale wie, jakim problemem może być wybór odpowiedniej zabawki dla dwulatka. Znajdziecie tam więc praktyczne i przetestowane prezenty. |
|
Powrót do góry |
|
|
kiermek Przyszłość
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2023 16:13 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o dzieci to polecam je edukować od najmłodszych lat. Generalnie macie fajny artykuł http://www.projektekspert.pl/gdzie-wyslac-dzieci-na-zajecia-dodatkowe/ na ten temat napisany bardzo merytorycznie, więc zerknijcie sobie tutaj i dajcie znać czy udało się dzięki temu wybrać coś ciekawego dla dziecka. |
|
Powrót do góry |
|
|
ElTango Przyszłość
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2023 16:35 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz czegoś na prezent to moim zdaniem najlepsze są zabawki. Oczywiście trzeba dobrać je do wieku dziecka. Zerknij co oferuje sklep z zabawkami Foka Stara. Ja u nich bardzo często zamawiam zabawki, bowiem mają spory wybór i często przeceny i promocje. Ostatnio kupiłam synowi kreatywny warsztat. Uwielbia go - ma przy min zajęcia na dłuuugo - skręca i rozkręca, naprawdę zabawa świetna dla czterolatka. |
|
Powrót do góry |
|
|
maxi_max Antyk
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2023 21:04 Temat postu: |
|
|
Wszystkie pomysły są takie ciekawe. Polecam samochód zdalnie sterowany. Kupiliśmy go już dość dawno , nasze dziecko wyrosło z takich zabawek i do zabawy służy mu tylko komputer. Kiedyś była to ulubiona zabawka. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiunia Przyszłość
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2023 09:27 Temat postu: |
|
|
Zbliża się wiosna więc może dobrym prezentem będzie coś co większy aktywność dziecka. Dzieci zbyt mało się ruszają więc trzeba spowodować aby tego ruchu było więcej. Dla małych dzieci z pewnością sprawdzą się jeździki dla dzieci oraz hulajnogi. Można tez rozważyć zakup rowerka. Czym wcześniej dzieci zaczną jeździć na rowerze tym lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
pudelkowa Przyszłość
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2023 05:17 Temat postu: |
|
|
ja stawiam przede wszystkim na zabawki edukacyjne, rozwijające umiejętności sensoryczne malucha. Dlatego też wychodzę z założenia, że najlepiej zabawek szukać online, w takich sklepach jak https://takwiele.pl/ Zgadzacie się ze mną? |
|
Powrót do góry |
|
|
sasanka Renesans
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2023 05:58 Temat postu: |
|
|
A co kupujecie dzieciom na dzień dziecka? Macie jakieś ciekawe pomysły na drobne prezenty? |
|
Powrót do góry |
|
|
prostolinijna Przyszłość
|
Wysłany: Sob Cze 03, 2023 15:26 Temat postu: |
|
|
Ja to mam naprawdę sporo dylematów i wstępnie powiem Wam, że jestem z tym wszystkim zaskoczona. Mam nadzieję, że udało mi się mocno to jakoś powiązać, ale jednak chcę dziecku kupić odpowiedni podrarunek. Czy Waszym zdaniem jeździki dla dziecka będzie okej? |
|
Powrót do góry |
|
|
słonkoo Przyszłość
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2023 10:58 Temat postu: |
|
|
A czy wiecie, jakie zabawki kreatywne są w ofercie Auzou.pl? Warto na nie zwrócić uwagę, ponieważ są mega atrakcyjne i ukierunkowane pod rozwój dziecka. Także to nie są zabawki, tylko do zabawy, ale też wpływające na edukację i rozwijanie dziecka. Zobaczcie sami... |
|
Powrót do góry |
|
|
Marysienka78 Średniowiecze
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2023 09:09 Temat postu: |
|
|
jak juz dziecko ci podrosnie to warto pomyslec o pasach smartkidbelt ;)gratulacje i powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2023 09:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |