Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romek332676776 Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2020 18:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
misst Młoda Polska
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zosia L. Barok
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 13:14 Temat postu: zdrowa dieta |
|
|
Zdrowie to przede wszystkim zbilansowana dieta bogata w produkty najwyższej jakości. Powinniśmy jeść dużo warzyw, owoców i kasz. Ja każdego dnia na śniadanie jem kaszę manną, kasza świetnie nadaje się jako słodki deser, ponieważ smakuje z owocami i sokami. Dodaję ją także do pożywnych zup, ciast, placków ziemniaczanych, a także do kotletów: https://melvit.pl/kasza-manna-400-g/ Kasza manna ma świeży zapach i delikatny smak. Jest produktem lekkostrawnym, który posiada duża zawartość jodu, dlatego świetnie sprawdzi się w diecie osób z chorobami układu pokarmowego. |
|
Powrót do góry |
|
|
janek33266 Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
moniq08 XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2021 17:18 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że tak, o zdrowie trzeba dbać i to nie tylko swoje, swoich bliskich również. Nie raz sama profilaktyka i też pilnowanie się nie sprawdza, nie wystarcza, bo zdarzają się różne wypadki. Zobaczcie sobie tak firmę https://www.brandvital.eu/ortopedia/kolnierz-ortopedyczny-jakie-sa-wskazania-jak-dlugo-nosic-i-jak-dobrac-rozmiar-kolnierza-szyjnego/ i ich porady zdrowotne, także i spory wybór sprzętu, akcesoriów medycznych, typowo ortopedycznych, rehabilitacyjnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 Przyszłość
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2021 17:23 Temat postu: |
|
|
Trzeba o siebie dbać- wiadomo... W sumie to nie wiadomo kiedy nas dopadnie jakaś choroba, dolegliwość. A człowiek potem nie wie co robić? Przykładowo teraz grzybica pochwy dosięgła mnie. Gdybym nie przeczytała w internecie co robić? To, pewnie doczekałabym się większej infekcji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Madmx Przyszłość
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2021 19:04 Temat postu: |
|
|
Uważam, że naprawdę świetnie, że dzielicie się doświadczeniami w tym temacie. Ja chciałbym Wam polecić tą lecznicę: https://www.citomed.pl/pracownie/rezonansu-magnetycznego/o-pracowni-12 Wykonali mi badanie głowy rezonansem. Wszystko przebiegło naprawdę szybko. Mają w swoich szeregach świetnych profesjonalistów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Nesska Przyszłość
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2021 14:53 Temat postu: |
|
|
W takim razie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań dobrego sklepu spożywczego online z żywnością BIO to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę przygotowaną przez - https://bio-sklep24.pl/budynie-galaretki-kisiele-shake-bio-c-846.html z których korzystamy systematycznie i zamawiamy większe paczki w naprawdę dobrych cenach, jak na przykład budynie, galaretki, kisiele, czy shaki bio. Warto zajrzeć, wypróbować i w końcu skutecznie zadbać o swoje zdrówko! |
|
Powrót do góry |
|
|
munka Przyszłość
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2021 12:29 Temat postu: |
|
|
Poza zdrowym odżywianiem ja wspieram się też probiotykiem proctolact, słyszałam do mojego lekarza że jest wskazany dla osób z chorobami odbytu. Jego zadaniem jest między innymi wspomaganie leczenia stanów zapalnych i owrzodzeń śluzówki odbytu, ran okołoodbytowych, przetok, szczelin odbytu |
|
Powrót do góry |
|
|
Ciri Przyszłość
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2021 14:08 Temat postu: |
|
|
Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego jak wiele może dać już sama zmiana nawyków żywieniowych. Ja od pewnego czasu pracuję wyłącznie zdalnie, tak jak i wiele innych osób, więc przez zmianę trybu życia zaniedbałam swoje zdrowie. Teraz zwracam jednak na kwestie zdrowia dość dużą uwagę i mam nawet stały kontakt z dietetykiem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
MarcinXedo Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
rega XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2021 14:47 Temat postu: |
|
|
jjusti18 napisał: | Trzeba o siebie dbać- wiadomo... W sumie to nie wiadomo kiedy nas dopadnie jakaś choroba, dolegliwość. A człowiek potem nie wie co robić? Przykładowo teraz grzybica pochwy dosięgła mnie. Gdybym nie przeczytała w internecie co robić? To, pewnie doczekałabym się większej infekcji. |
Pamiętaj tylko że wiedza z internetu nie zastąpi diagnostyki i wizyty u lekarza. Ja też miałam takie infekcje a okazało sie że przyczyną był wirus hpv. Pozbyłam się go dzięki kuracji papilocare |
|
Powrót do góry |
|
|
prostolinijna Przyszłość
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2021 20:42 Temat postu: |
|
|
Zdrowie to strasznie ważna sprawa, ale nie możemy zapominać o tym, że to także jest dla nas obowiązek. A to wszystko potęguje stres i emocje. Dlatego tutaj sklep z cbd Konopteka poleca się na małe, szybkie zakupy.
Ostatnio zmieniony przez prostolinijna dnia Sob Kwi 23, 2022 17:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Markoss Przyszłość
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2021 07:30 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukacie naprawdę dobrej jakości propozycji w zakresie wyboru dobrej jakości produktów i jednocześnie olejków CBD to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez https://cannabefit.pl/index.php/sklep/ i naprawdę dobrze na mnie działają. Generalnie z cbd bardzo fajne są też różne produkty, a nie tylko olejki bo też jest bardzo fajna pomadka z cbd nawilżająca z której korzysta moja małżonka. Pozdrawiam i pozytywnych zmian życzę! |
|
Powrót do góry |
|
|
frisa Przyszłość
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2021 21:30 Temat postu: |
|
|
Tutaj https://mediccentre.pl/specjalisci/balneolog-i-medycyna-fizykalna sobie zerknijcie. Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o pakiety medyczne, które również obejmują wizyty u balneologa. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Sami się przekonacie, że takie rozwiązanie nie jest kosztowne, a niesie za sobą wiele korzyści. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2021 21:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |