Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Budowa światłowodu
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MouthPit
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pią Lip 12, 2019 13:16    Temat postu: Budowa światłowodu Odpowiedz z cytatem

Na mojej wsi ma się rozpocząć budowa sieci światłowodowej przez https://www.telbest.pl/. Myślałam że po prostu pociągną jakieś kable i tyle, a tu się okazuje że roboty ziemne nas czekają, i to tuż za płotem. A mamy małe dziecko... Orientujecie się ile to może potrwać? Bo poważnie zastanawiam się nad czasowym przeniesieniem do rodziców.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lip 12, 2019 13:16    Temat postu:

Powrót do góry
Markoss
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lis 18, 2020 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że poruszacie również ten temat. W mojej opinii jak najbardziej warto zwrócić uwagę również na kabel światłowodowy jeżeli zależy Wam na jakości odbioru sygnału, ale też trwałości jako samo wykonanie. My zajmujemy się pracami wokół światłowodów, także przywiązujemy do tego dużą uwagę. Jeżeli chodzi o sam wybór kabli telekomunikacyjnych warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Telmor gdzie będziecie mogli liczyć na profesjonalne podejście do klienta, wyłącznie sprawdzone produkty i przystępne ceny Smile
Powrót do góry
budka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Maj 28, 2021 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej. Będąc w temacie budowy, chciałem was zapytać czy używacie w swoich firmach urządzenia o nazwie digger rc? Z tego co wiem, to można go zamontować na maszynie budowlanej, koparce czy spycharce. Dajcie znać, będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie.
Powrót do góry
MniejszaNiż
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 21, 2021 10:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy każdych pracach remontowych najlepszej jakości materiały, to konieczność Smile
Sprawdźcie bogatą ofertę sklepu elektryczny.pl Smile
Posiadają bardzo bogaty asortyment w atrakcyjnych cenach oraz zapewniają ekspresową dostawę Smile Znajdziecie tam między innymi koncentryk, przedłużacze bębnowe, erbetki i zaciski wago Smile
Sprawdźice samo ofertę sklepu - kabel internetowy
Powrót do góry
Lichi
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Gru 21, 2021 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Materiały są horrendalnie drogie
Powrót do góry
Krejzol
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Nie Kwi 10, 2022 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrej jakości instalację światłowodową wykona wam firma RBS MEDIA z Mielca. Mi podciągała pod bloki, które stawiałem. Cała usługa poszła terminowo, a prace wykonali dokładnie. Nie było skarg od mieszkańców na światłowód. Zresztą mam od nich internet w swoim domu i śmiga aż miło, więc dam wam link do ich oferty https://rbsmedia.pl/budowa-sieci-teletechnicznych/ Na stronie mają wszystko bardzo dokładnie opisane.
Powrót do góry
munka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2022 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie to inea światłowód ma też bardzo dobry. Nie narzekam na jego prędkość i jest bez limitu co też ważne jeśli się z niego dużo korzysta. Poza tym to stabilne łącze, możemy wszyscy korzytstać jednocześnie bez wpływu na jego prędkość
Powrót do góry
ViolkaM
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie jeżeli będziecie potrzebowali również pomocy ze strony specjalistów w zakresie wyboru odpowiednich elementów w zakresie urządzeń oraz narzędzi do obróbki światłowodów to polecam https://www.teleoptics.com.pl/ bardzo dobry sklep z szerokim wyborem produktów, najlepszymi producentami i oczywiście obsługą na której wsparcie na każdym etapie będziecie mogli liczyć, a co najważniejsze skutecznie wykonywać tego typu realizacje.
Powrót do góry
Ferdonis42
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do takiego światłowodu przydadzą się złączki takie jakie oferuje https://sklep.gambitsystems.pl/zlaczki ?
Powrót do góry
Czalka
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety, nie wszędzie jest to możliwe
Powrót do góry
agatula
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sie 17, 2022 07:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to prawda, światłowód jest zwykle dostępny tylko w wybranych lokalizacjach. warto natomiast sprawdzić jak to wygląda w Waszym przypadku Smile jeśli mieszkacie w Białymstoku to warto zerknąć na ofertę firmy Elpos http://elpos.net/. Szeroki wybór pakietów na internet i kablówkę, konkurencyjne ceny, szybka aktywacja usług.
Powrót do góry
moniska
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Pon Mar 20, 2023 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja to sprawdzam sobie ogólnie co to jest światłowód i co tak naprawdę wskazuje na moje dobre podejście do tematu. Wiecie, chodzi o to, że ja serio mam dość wskazówek i jak dla mnie, to co się wydaje błahe, jest jednak ważne. Stąd chcę mieć wiedzę, by wiedzieć, w co tak naprawdę idę.
Kahina
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Nie Kwi 16, 2023 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, może tutaj znajdę odpowiedź. Jestem zainteresowany zakupem Moduły optyczne światłowodu i szukam informacji na temat dostępnych opcji na rynku. Szukam modułów optycznych, które oferują wyjątkową jakość przesyłu danych i stabilność sygnału, a także są kompatybilne z różnymi typami światłowodów. Jeśli ktoś z Państwa posiada doświadczenie w tej dziedzinie to proszę o wiadomość prywatną - mam kilka pytań.
Powrót do góry
Markoss
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 18, 2023 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając urządzeń do obróbki światłowodów to możecie zapoznać się z ofertą TeleOptics, która oferuje wysokiej jakości urządzenia i narzędzia do obróbki światłowodów. Ich szeroki wybór najnowocześniejszych rozwiązań pozwala na dopasowanie produktów do indywidualnych potrzeb klientów. Co więcej, firma oferuje również szkolenia dla instalatorów, dzięki czemu można zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do wykonywania skomplikowanych prac. Jeśli szukasz profesjonalnego podejścia do tematu to zajrzyj tutaj https://www.teleoptics.com.pl/produkty/spawarki-swiatlowodowe/spawarka-swiatlowodowa-fujikura-90s/ gdzie trafisz na takie rozwiązania, jak spawarka światłowodowa Fujikura 90S+ dedykowaną do łączenia włókien wstęgowych.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Kwi 20, 2023 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W światłowodach są naprawdę fajne pieniądze. Ja je uwielbiam po prostu. To jest świetna inwestycja.
Reklama

Wysłany: Czw Kwi 20, 2023 13:23    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: