Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

medycyna estetyczna
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Szczepan12408
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Cze 28, 2022 10:41    Temat postu: medycyna estetyczna Odpowiedz z cytatem

Witam, nie wiecie kto wykonuje zabiegi medycyny estetycznej? Widziałem że na stronie https://coco-time.pl/ znajduje się salon, który wykonuje zabiegi medycyny estetycznej. Uważam, że warto zwrócić na nich uwagę jeśli chcecie mieć wykonany zabieg profesjonalnie. Co sądzicie o tego typu salonach?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Cze 28, 2022 10:41    Temat postu:

Powrót do góry
dorotka3924
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Sro Lip 06, 2022 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie jestem na tak z medycyna estetyczną od jakiegos czasu korzystam z usług dr. Żukowskiej z Łodzi bardzo polecam gabinet i super miłaą i kompetentna panią doktor
Powrót do góry
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając przede wszystkim konkretnej pomocy w zakresie przeprowadzenia zabiegów medycyny estetycznej, aby pozbyć się skutecznie niedoskonałości i problemów z którymi borykacie się od lat to jak najbardziej w Krakowie mogę polecić klinikę Dermedik http://www.dermedik.pl/ z zachowaniem najwyższej jakości i jednocześnie konkretnego podejścia obsługi do potrzeb i oczekiwań pacjenta. Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat ja nie tak dawno zdecydowałam się na usuwanie rozstępów w Kielcach . Faktycznie zabieg okazał się dla mnie bardzo skuteczny i przede wszystkim pozbyłam się też kompleksów
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lees
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 13:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto pójść do kogoś sprawdzonego.
Powrót do góry
hirek
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Lip 12, 2022 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aby wykonać jakikolwiek zabieg medycyny estetycznej to należy wybierać miejsca sprawdzone, najlepiej z polecenia. Sam zastanawiam się nad pozbyciem się zmarszczek na twarzy i kumpela polecała mi ten oto gabinet - Biogenica https://www.biogenica.pl/medycyna-estetyczna/kwas-hialuronowy-inne-wypelniacze/wypelnianie-zmarszczek/. Z tego co się orientowałem to ceny mają bardzo przystępne i raczej się zdecyduję. Ona była zadowolona, z tym, że robiła sobie botoks. Nie wiem co mi lekarz doradzi, może ten wypełnianie kwasem zmarszczek będzie lepsze??? Jak myślicie?
Powrót do góry
dusia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lip 13, 2022 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak widać wiele osób korzysta z zabiegów związanych z medycyną estetyczną i wcale mnie to nie dziwi. Skoro można w mało inwazyjny sposób poprawić swoją urodę to czemu nie Smile jeśli chodzi o sprawdzone miejsce to na pewno warto umówić się do Magicznej Kliniki. Doświadczeni lekarze, naturalne efekty zabiegów a do tego niewygórowane ceny.
Powrót do góry
carii91
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Sob Lip 30, 2022 23:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o usuwanie przebarwień to najlepiej zapisać się na zabieg tutaj https://www.dermoklinika.pl/medycyna-estetyczna/strefa-twarzy/leczenie-przebarwien Oferta jest bardzo atrakcyjna. To profesjonalna klinika w której otrzymasz fachową pomoc. Sama myślę o poddaniu sie temu zabiegowi.
Powrót do góry
werka2
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lis 15, 2022 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a klinikę Sfera z Warszawy kojarzycie ? wiem, ze mają siedzibę na Alejach Jerozolimskich, gdzieś niedaleko placu Starynkiewicza. Wiele dobrego słyszałam o przyjmującym tam doktorze Migała.
Powrót do góry
Kabisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 23, 2022 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odnośnie poszukiwań przede wszystkim dobrej i sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej to mogę jak najbardziej polecić do sprawdzenia świetną klinikę http://amaryllisclinic.pl/ m.in w zakresie terapii laserowej. Jednocześnie posiadają sprzęt oraz kosmetyki od światowych i wiodących producentów na rynku kosmetologiczno-medycznym. Dzięki czemu efekty są naprawdę bardzo zadowalające, do tej pory trudno mieć co do nich zastrzeżenia.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 23, 2022 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze też można postawić na https://ostrzeszow.yasumi.pl/ . Ogólnie sama byłam tutaj ostatnio na zabiegu i faktycznie wykonany został bardzo starannie i dokładnie także nie mam zastrzeżeń
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
ViolkaM
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Wto Gru 27, 2022 10:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając doświadczonej, sprawdzonej z dobrymi opiniami kliniki medycyny estetycznej to jak najbardziej poszukiwania warto rozpocząć od Dermedik w przypadku których będziecie mogli liczyć zarówno na pełne wsparcie, konkurencyjne ceny i jednocześnie rozbudowany zakres świadczonych usług m.in powiększania ust, liposukcji, czy mezoterapii igłowej, korekcji nosa i wielu innych o czym będziecie mogły dowiedzieć się więcej na http://www.dermedik.pl/ Postaramy się pomóc we wszystkich problemach jakimi się borykacie w zakresie poprawy wyglądu. Pozdrawiamy serdecznie!
Powrót do góry
astelka
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Sro Gru 28, 2022 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zmarszczki wygładzicie w Łódzkiej klinice Dermed. Przyjmuje tu niezastąpiona dr Dorota Żukowska
Powrót do góry
Vita
Barok
Barok

PostWysłany: Pią Sty 20, 2023 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wprawdzie sama jeszcze nie korzystałam z takiego zabiegu, ale słyszałam, że dobre efekty przynoszą te z wykorzystaniem kwasu hialuronowego. U nas w Krakowie na pewno klinika Neonia https://neonia.com.pl/medycyna-estetyczna/kwas-hialuronowy/ takie wykonuje.
Powrót do góry
jolka88
Renesans
Renesans

PostWysłany: Wto Sty 31, 2023 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Centrum Medycyny Estetycznej wykonywany jest również kwas hialuronowy w Szczecinie. Zabieg ten poprawia wygląd skóry, poprawia nawilżenie i napięcie, a przy tym jest całkowicie bezpieczny.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Sty 31, 2023 22:55    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: