Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Rozkochać Go na Nowo
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Kobieta I Seks
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martyna
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Maj 31, 2007 10:49    Temat postu: Rozkochać Go na Nowo Odpowiedz z cytatem

Jestem już ze swoim facetem jakiś czas, a wlaściwie dość długi czas i mam wrażenie że nasze życie seksualne zamiera trochęSad Wiem, że po okresie wielkiej fascynacji i wybuchach dzikiej namiętności hormony ustają i... co dalej? Co zrobić żeby mój facet oszalał ze szczęscia ?? Jak go uwieść.. na nowo?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Maj 31, 2007 10:49    Temat postu:

Powrót do góry
Zaira
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Maj 31, 2007 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmmm...to zależy jak długo ze sobą jesteście,czy mieszkacie razem itp.
To może zbyt banalne ,ale czasem należy mężczyznę trochę poignorować,wybrać się wspólnie na imprezę,przed tem atrakcyjnie się ubrać i poflirtować z innymi.To wbudzi jego zazdrość,ale także i świadomość,że jesteś atrakcyjna dla innych mężczyzn.
Natomiast jeśli nie o to Ci chodziło(trudno mi wywnioskować z kontekstu o co konkretniej sie sprawa rozbija),bądź mieszkacie razem ze sobą,to spróbuj go czymś zaskoczyć,wskoczyć w jakieś seksowne ciuszki...Może jeśli zawsze byłaś tak słodka jak landrynka ,to może teraz warto wypróbować model hetery,kobiety typu "domina"-złej perwersyjnej,niebezpiecznej i agresywnej.
Każda kobieta jest aktorką i powinna z tej umiejętności korzystać.Warto spróbować,może i on w końcu czymś Cię zaskoczy.. Wink
Norka
admin
admin

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 08:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie, nic tak nie działa na feceta jak powitanie go w seksownej bieliznie:)Very HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Norka
admin
admin

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hyhy to może i ja skorzystam, i zakupię sobie jakąś skorę i bicze:D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Zaira
Barok
Barok

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O właśnie może odsprzedaż ?:> Very Happy

Hmmm... jak nie działa na niego bielizna to wysmaruj się czekoladą i bitą śmietaną i nie zapomnij o dwóch wisienkach Wink Very Happy Kto oprze się skonsumowaniu taaakiego ciałka ? Wink
Norka
admin
admin

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super sprawa... szkoda tylko że mój Ukochany jest diabetykiem ;P więc u mnie bita śmietana odpada... ale ten lateks mnie kusi niesamowicie Wink
Powrót do góry
Zaira
Barok
Barok

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze,ale na pewno jest jakiś sposób,żeby to przyrządzić w wersji "light" ? Very Happy
Norka
admin
admin

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hihi ilonko, obecność wspołlokatorów dodaje trochę pikanterii, i takiej niezmiemskiej ekscytacji:)
Powrót do góry
olga32
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2017 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze możecie poeksperymentować w łóżku. Może seks oralny z jakimś dodatkiem? Jest na rynku ciekawy suplement BeLove, bardzo szybko działa. Poprawia smak nasienia i płynów intymnych kobiety. Tutaj http://brolife.pl/ możesz zobaczyć co to dokładnie jest. Myślę, że taka odmiana pozytywnie wpłynie na Wasze życie intymne.
Powrót do góry
moniska
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Wto Lut 20, 2018 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hm, czasem taka stagnacja, spokój się pojawia i nie zawsze oznacza , że trzeba się jej obawiać. Jeśli jednak chcesz naprawdę na nowo rozbudzić uczucie i pożądanie, kliknij i znajdź bieliznę dla siebie, która ucieszy oko Twojego partnera. Sugerowałabym także jakiś wyjazd tylko we dwoje, na wiosnę, gdzieś na łono natury..
Zenon
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Mar 04, 2018 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kobitki seksowna bielizna to połowa sukcesu najlepsze zaczyna się po zdjęciu tej bielizny jak facet szybko skończy to okazuje się że szykowanie się zajęło więcej czasu niż sam akt. Tak na szybko z google dla waszych facetów http://meskapotencja.pl/ranking-tabletek-na-przedwczesny-wytrysk/
Powrót do góry
MoniaLu
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Mar 14, 2018 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może podsunąć mu jakiś pomysł na gadżety Embarassed
kasiulka13
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Pią Mar 23, 2018 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z moim facetem lubimy na ostro Smile Wibratory, kulki gejszy i przebieranki to nasza specjalność. Jest fajny sklep z zabawkami erotycznymi Seksownysklep mają bardzo ciekawy asortyment Smile każdy znajdzie coś dla siebie Smile
Powrót do góry
semira9932
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sie 07, 2018 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mężczyźni bardzo często mogą mieć kłopot z erekcją, z ochotą na seks itd. I według mnie jest to bardzo możliwe i według mnie, takie rzeczy mogą się dziać. Na szczęście istnieją sposoby, w jaki sposób temu zaradzić. Polecam stronę http://abc-potencji.pl/potencja/spadek-pozadania-co-zrobic-by-miec-ochote-na-sex/ Gdzie wszystko dokładnie sobie doczytacie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kika
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Wto Sie 28, 2018 15:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpowiednio kusząca i klasyczna bielizna zrobi robotę. Może po prostu w waszym łóżku wkradła się niechciana nuda, monotonia etc Polecam sklep https://www.gorteks.com.pl/ , wydaje mi się, że tutaj kupisz bardzo ładny komplet, który będzie do użycia na co dzień jak i na wyjątkowe okazję. Może przyrządź mu też pyszny posiłek, takie małe gesty robią robotę uwierz mi na słowo.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Sie 28, 2018 15:47    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Kobieta I Seks Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: