Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co kupić dziecku?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fryderyk32
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Lut 22, 2021 19:56    Temat postu: Co kupić dziecku? Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim, za niedługo zostanę ojcem i chciałbym się dowiedzieć co kupić na sam początek. Słyszałem od wielu osób, aby zakupić kocyk bambusowy. Podobno jest hipoalergiczny i bardzo ciepły. Co o tym myślicie? Może ktoś z was ma taki kocyk i chciałby się podzielić opinią. Pozdrawiam!
Reklama

Wysłany: Pon Lut 22, 2021 19:56    Temat postu:

Powrót do góry
pwlk
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Wto Mar 15, 2022 16:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kupiliście już pierwszy fotelik samochodowy? Jeśli nie to polecam postawić na producenta Avionaut. My posiadamy model Avionaut Pixel, który waży zaledwie 2,5 kg Very Happy Jesteśmy z niego mega zadowoleni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kabisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lis 18, 2022 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wedlug mnie będąc na etapie poszukiwań przede wszystkim wysokiej jakości w zakresie wyboru odpowiednich akcesoriów do karmienia dziecka, kosmetyków, ubranek, czy również fotelików samochodowych to na pewno warto wziąć pod uwagę ofertę sklepu AsPlaneta w którym my również kompletowaliśmy wyprawkę. Udało nam się znaleźć praktycznie wszystko czego potrzebowaliśmy i także problemów z terminami realizacji nie mieliśmy żadnych. Dajcie znać jak te zakupy przebiegły również u Was!
Powrót do góry
Grzegorz
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Lis 24, 2022 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie to nie wiem co polecić.
Powrót do góry
Kobietka34
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Sty 01, 2023 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z całą pewnością od samego początku przydadzą się Wam również różne akcesoria do spania dla niemowląt. Na tą porę roku najlepiej wybrać jakiś ciepły śpiworek do spania, ewentualnie otulacz Smile Takie małe dzieci uwielbiają w ten sposób zasypiać.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sty 03, 2023 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie inspiracji w dziedzinie prezentów dla najmłodszych to polecam poczytać artykuł https://niedoskonala-mama.pl/prezenty-dla-dwulatka-najlepsze-pomysly/ . Autorka sama jest mamą takiego brzdąca i doskonale wie, jakim problemem może być wybór odpowiedniej zabawki dla dwulatka. Znajdziecie tam więc praktyczne i przetestowane prezenty.
Powrót do góry
kiermek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 09, 2023 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o dzieci to polecam je edukować od najmłodszych lat. Generalnie macie fajny artykuł http://www.projektekspert.pl/gdzie-wyslac-dzieci-na-zajecia-dodatkowe/ na ten temat napisany bardzo merytorycznie, więc zerknijcie sobie tutaj i dajcie znać czy udało się dzięki temu wybrać coś ciekawego dla dziecka.
Powrót do góry
ElTango
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 23, 2023 16:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz czegoś na prezent to moim zdaniem najlepsze są zabawki. Oczywiście trzeba dobrać je do wieku dziecka. Zerknij co oferuje sklep z zabawkami Foka Stara. Ja u nich bardzo często zamawiam zabawki, bowiem mają spory wybór i często przeceny i promocje. Ostatnio kupiłam synowi kreatywny warsztat. Uwielbia go - ma przy min zajęcia na dłuuugo - skręca i rozkręca, naprawdę zabawa świetna dla czterolatka.
Powrót do góry
maxi_max
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Lut 06, 2023 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkie pomysły są takie ciekawe. Polecam samochód zdalnie sterowany. Kupiliśmy go już dość dawno , nasze dziecko wyrosło z takich zabawek i do zabawy służy mu tylko komputer. Kiedyś była to ulubiona zabawka. Polecam Smile
Powrót do góry
kasiunia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Lut 25, 2023 09:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zbliża się wiosna więc może dobrym prezentem będzie coś co większy aktywność dziecka. Dzieci zbyt mało się ruszają więc trzeba spowodować aby tego ruchu było więcej. Dla małych dzieci z pewnością sprawdzą się jeździki dla dzieci oraz hulajnogi. Można tez rozważyć zakup rowerka. Czym wcześniej dzieci zaczną jeździć na rowerze tym lepiej.
Powrót do góry
pudelkowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Maj 28, 2023 05:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja stawiam przede wszystkim na zabawki edukacyjne, rozwijające umiejętności sensoryczne malucha. Dlatego też wychodzę z założenia, że najlepiej zabawek szukać online, w takich sklepach jak https://takwiele.pl/ Zgadzacie się ze mną?
Powrót do góry
sasanka
Renesans
Renesans

PostWysłany: Wto Maj 30, 2023 05:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co kupujecie dzieciom na dzień dziecka? Macie jakieś ciekawe pomysły na drobne prezenty?
Powrót do góry
prostolinijna
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Cze 03, 2023 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja to mam naprawdę sporo dylematów i wstępnie powiem Wam, że jestem z tym wszystkim zaskoczona. Mam nadzieję, że udało mi się mocno to jakoś powiązać, ale jednak chcę dziecku kupić odpowiedni podrarunek. Czy Waszym zdaniem jeździki dla dziecka będzie okej?
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sie 23, 2023 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy wiecie, jakie zabawki kreatywne są w ofercie Auzou.pl? Warto na nie zwrócić uwagę, ponieważ są mega atrakcyjne i ukierunkowane pod rozwój dziecka. Także to nie są zabawki, tylko do zabawy, ale też wpływające na edukację i rozwijanie dziecka. Zobaczcie sami...
Powrót do góry
Marysienka78
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Pon Sie 28, 2023 09:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak juz dziecko ci podrosnie to warto pomyslec o pasach smartkidbelt ;)gratulacje i powodzenia
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Sie 28, 2023 09:09    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: