Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
danny Barok

|
Wysłany: Czw Maj 19, 2022 09:56 Temat postu: |
|
|
Byłam na depilacji laserowej, korzystałam także z mezoterapii mikroigłowej. Zabiegi były całkowicie bezpieczne, wyszły bardzo dobrze, dzięki nim moja skóra jest gładka, nie mam już włosów na nogach. Zabiegi mezoterapii miałam na twarzy i dzięki nim odmłodniałam, moja skóra poprawiła swoją elastyczność. Na wszystkim byłam w instytucie urody Casolla w Poznaniu, ich oferta jest rozbudowana, ceny mają atrakcyjne, warto skorzystać z ich usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2022 09:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eRzecznik Dermedik Średniowiecze

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2022 10:32 Temat postu: |
|
|
W mojej ocenie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań przede wszystkim konkretnej pomocy w zakresie wyboru kliniki w której będziecie mogli wykonać wysokiej jakości zabiegi medycyny estetycznej mając duży wpływ na skutecznie działanie na zmarszczki. Dlatego zapraszamy do naszej klinki Dermedik http://www.dermedik.pl/ świadczymy zabiegi również jeżeli chodzi o różnego typu zabiegi na ciało oraz liposukcję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
budka Przyszłość

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2022 17:52 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o zabiegi związane z medycyną estetyczną, to polecam wam zajrzenie na stronkę klinikazakrzewscy.pl, gdzie znajdziecie wiele zabiegów jak i treści. Ostatnio czytałam ten wpis: depilacja laserowa mity i muszę przyznać, że było warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2022 17:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |