Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lodzka Przyszłość

|
Wysłany: Czw Mar 10, 2022 23:58 Temat postu: |
|
|
Moj najlepszy sposob na przeziebienie to udanie sie do apteki. https://aptekawodnik.pl/nasze-apteki/ zawsze maja pod dostatkiem najwyzszej jakosci lekow z ktorymi dbanie o zdrowie idzie mi duzo sprawniej. Zalecam na tym się skupić! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 10, 2022 23:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kiermek Przyszłość

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2022 12:02 Temat postu: |
|
|
Z przeziębieniem to raczej każdy wie jak sobie poradzić natomiast sytuacja się zmienia gdy główna choroba to ospa jak długo smarować krosty na stronie ostrydyzur.net znajdziecie kilka informacji na ten temat i mam nadzieję, że mój wpis okazał się dla Was pomocny. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2022 15:30 Temat postu: |
|
|
A może warto postawić jednak na centrum medyczne cmp ? Tutaj leczenie odbywa się na najwyższym poziomie |
|
Powrót do góry |
|
 |
sambana Wspołczesność

|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2022 00:40 Temat postu: |
|
|
Przeziębienie można leczyć tylko domowymi sposobami lub preparatami wspomagającymi organizm jak Salio + . Jest to infekcja wirusowa, więc wszelkie antybiotyki odpadają. Osobiście Salio + polecam, zawsze biorę w czasie przeziębienia i szybko stawia mnie na nogi |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Wto Maj 17, 2022 11:06 Temat postu: |
|
|
sambana napisał: | Przeziębienie można leczyć tylko domowymi sposobami lub preparatami wspomagającymi organizm jak saliomed.pl/salio-plus/ Salio +. Jest to infekcja wirusowa, więc wszelkie antybiotyki odpadają. Osobiście Salio + polecam, zawsze biorę w czasie przeziębienia i szybko stawia mnie na nogi |
To ja po prostu cały rok suplementuję się w witaminę C i morsuję To moje sposoby, by wcale nie chorować
Sami zobaczcie, jak ważna jest witamina C: https://www.enen.pl/witamina-c-co-daje-dla-naszego-organizmu/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2022 11:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |