Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arkadiusz1 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Mar 28, 2022 12:03 Temat postu: |
|
|
Niestety, ale jeśli cierpicie na nadwagę, to grozi Wam poważne ryzyko. Ja wychodzę z założenia, że tutaj w grę może wchodzić wiele chorób, które na stałe mogą się do Was przyczepić. Własnie dlatego moim zdaniem powinniście zrobić wszystko, by jak najlepiej o siebie zadbać. Na stronie http://sofra.com.pl/dieta-warzywno-owocowa/ czytałem więcej o wpływie, jaki może mieć dieta ewy dąbrowskiej dla Waszego zdrowia. Myślicie, że faktycznie warto byłoby pójść w tym kierunku? Z chęcią poznam Wasze zdanie na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2022 12:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Barteczek Średniowiecze

|
Wysłany: Wto Mar 29, 2022 07:29 Temat postu: |
|
|
Nadwaga to poważny problem, przede wszystkim zdrowotny. Dlatego zacznij już działać w kierunku zrzucenia tych niepotrzebnych kilogramów. Zacznij od wizyty u lekarza, później dietetyka. Polecam również udać się do tego gabinetu medycyny chińskiej - https://www.energiazycia.net.pl/. W ofercie mają program harmonizujący wagę ciała, który może Ci pomóc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sambana Wspołczesność

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MGH56 Antyk

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 23:22 Temat postu: |
|
|
Przy problemach z nadwagą najlepiej udać się do dietetyka. Fachowy specjalista na pewno pomoże ci z tym problemem i ułoży odpowiednią dietę. Dostosowaną specjalnie pod ciebie, więc będzie dodatkowo smaczna i pożywna. Ja od lat korzystam z pomocy dietetyka i udaje mi się dzięki temu utrzymywać odpowiednią wagę, pomimo mojego wieku. Już niedługo pojawi się piątka z przodu. _________________ Twój portal codzienny |
|
Powrót do góry |
|
 |
ElTango Przyszłość

|
Wysłany: Wto Maj 03, 2022 21:13 Temat postu: |
|
|
Trzeba się brać za siebie a nie narzekać. Jak za dużo ważysz to w pierwszej kolejności potrzebna dieta a potem jakieś ćwiczenia. Fajnym pomysłem może być fitness Kraków. Na takich zorganizowanych zajęciach poćwiczysz pod okiem trenera, nie tylko schudniesz ale też wyrobisz sobie kondycję. Moim zdaniem to bardzo dobra opcja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
modern Oświecenie

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|