Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
skimoska Antyk

|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 20:43 Temat postu: Praca |
|
|
Witajcie. Szukam dla siebie jakiejś dodatkowej pracy. Nie wiem dokładnie czego, ale chyba najbardziej pasowałoby mi coś takiego - outsourcing call center. Obawiam się tylko czy mam odpowiedni głos. Nie wiem też jakie trzeba mieć umiejętności, jakie predyspozycje, jakie wykształcenie? Ktoś wie? Moglibyście coś doradzić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 20:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tadzik90 Antyk

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 15:47 Temat postu: |
|
|
Jesteś pewna, że chcesz pracować w callcenter? A może przydałby Ci się najpierw jakiś fajny staż? Zajrzyj na http://platformamatrix.pl/ na pewno znajdziesz tam coś ambitniejszego, co pozwoli rozwinąć Ci fajne umiejętności związane z Twoim wykształceniem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rudadagusia Średniowiecze

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2015 18:44 Temat postu: |
|
|
ja także szukam pracy. Ostatnio byłam na rozmowie w drukarni i wydaje mi się, że poszło mi całkiem nieźle. Musiałam wymienić cechy charakterystyczne zamienników tonerów do drukarek i podać przykłady. Wymieniłam te http://www.asarto.pl/ i powiedziałam, jakie są plusy ich używania. Trzymajcie kciuki, żeby się udało! |
|
Powrót do góry |
|
 |
haniatorun Antyk

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2015 13:56 Temat postu: |
|
|
I jak Daga - udało się? Jeśli miałabyś jakiś problem ze znalezieniem pracy wciąż, to może agencja pracy tymczasowej by coś pomogła? Ja właśnie dzięki nim znalazłam dobrą pracę, z której jestem niesamowicie zadowolona Więc polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwo Antyk

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 14:37 Temat postu: |
|
|
Temat wart odświeżenia,bo mam takie pytanie: czy w dzisiejszych czas można pogodzić pracę,własny rozwój z opieką nad dzieckiem?
Pytam bo kiedy czytam takie wpisy http://www.pok.pl/sposob-pomoc-mlodym-rodzicom-powrocic-rynek-pracy/ to wydaje mi się to dość realne!
Przecież żona nie może być cały czas "kurą domową" może się też rozwijać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tatjana Wspołczesność

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2017 12:00 Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej można:) Bądź co bądź tak generalnie na naszym rynku znajdziemy dzisiaj całe mnóstwo ciekawych ofert pracy. Przy czym moim zdaniem ciekawą możliwością może tutaj okazać się zatrudnienie w charakterze opiekunki do osób starszych w Niemczech z https://avanti-medic.eu/opiekunki-osob-starszych-oferty-pracy . Przede wszystkim praca ta jest legalna, opiera się na umowie i oczywiście otrzymujemy tutaj wszelkie świadczenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ElTango Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lip 31, 2017 21:02 Temat postu: |
|
|
A wiecie jak zarobić pieniądze w internecie ? Myślałyście o takiej pracy? Jeśli chcecie szybko i bez wychodzenia z domu zarobic kase to zerknijcie na strone MyLead. wystarczy założyc tam konto, wybrac odpowiadający nam program partnerski z zacząć zarabiać. Jesli nie wiecie jak zacząć, zespół MyLead wprowadzi Was w tajniki zarabiania. Możecie także skorzystać z oferowanych przez nich poradników i forum aby dowiedzieć się więcej na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vika Renesans

|
Wysłany: Wto Sie 01, 2017 07:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli interesujecie się pracą dzięki ktorej będziecie mogli się rozwijać to warto zajrzeć na stronę Nordea IT - Aplikuj
Firma poszukuje osób z pomysłami, które chcą się rozwijać, otwartych, mających przed sobą jasno określone cele, biegle mówiących po angielsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vikki Średniowiecze

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2017 16:45 Temat postu: |
|
|
A ja już jestem znudzona swoim życiem od pierwszego do pierwszego i myślę o wyjeździe. Rozglądam się za jakąś pracą za granicą. Znacie może jakieś biura pracy w Holandii albo w Niemczech lub Szwajcarii, Austrii? Te kraje mnie interesują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arkadiusz1 Przyszłość

|
Wysłany: Sob Paź 07, 2017 15:52 Temat postu: |
|
|
Wiele osób się decyduje na taki krok i mało kto tego żałuje.
Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pon Sie 08, 2022 13:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
MniejszaNiż Przyszłość

|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 11:14 Temat postu: |
|
|
Moja koleżanka dorabia szyjąc ubrania. Ma sklep internetowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 13:04 Temat postu: |
|
|
Hej wybiera się ktoś na Europejskie Forum Gospodarcze – Łódzkie 2017? To świetna opcja na doszkolenie się. Będą poruszane tematy związane z potrzebą wypracowania kultury biznesu, która pozwoli na przeciwdziałanie potencjalnym atakom. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaprech Antyk

|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 09:53 Temat postu: |
|
|
Super oferty pracy ! _________________ more… |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Pon Paź 23, 2017 12:53 Temat postu: |
|
|
Duże zapotrzebowania są ciągle na budowlańców. Jak przeglądałam ogłoszenia to najwięcej firm poszukuje monterów rusztowań i tego typu pracowników. Jeśli chcecie to możecie zerknąć na te oferty https://praca.money.pl/oferty/monter-rusztowan/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
michalina Antyk

|
Wysłany: Czw Lis 09, 2017 15:42 Temat postu: |
|
|
Do pracy za granicę raczej się nie wybiorę. Teraz coraz lepiej zaczyna się robić w naszym kraju z pracą, więc mam nadzieję, że nie będzie najgorzej. Widziałam ostatnio ten artykuł http://slaskietrendy.pl/praca-w-hucie-czestochowa/. Sporo osób chce zatrudnić Huta Częstochowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2017 15:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |