Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dodatki do wnętrz
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kicałka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Cze 01, 2021 16:48    Temat postu: Dodatki do wnętrz Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto pomyśleć o dekoracjach ściennych. One przydadzą się w każdym pomieszczeniu. Jeśli już zdecydujecie się na konkretny obraz to koniecznie pomyślcie o tym, aby go oprawić. Wszystko, co potrzebne, znajdziecie na oprawa obrazów kraków. Moim zdaniem wybór jest bardzo duży.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Cze 01, 2021 16:48    Temat postu:

Powrót do góry
VaderRayden
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Cze 08, 2021 22:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej kupić złote dodatki. One są świetne!!
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Cze 12, 2021 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na tę stronę https://home-you.com/pl/akcesoria warto sobie zerknąć. Jest tam bowiem namiar na sklep, w którym znajdziecie wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o dodatki i akcesoria do wnętrz. Dodatkowo od czasu do czasu można trafić na fajne promocje i dzięki temu naprawdę sporo zaoszczędzić. Wybór jest ogromny, więc każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Powrót do góry
melisandret
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Pon Cze 14, 2021 01:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ładne poduszki też dużo dają, fajnie ozdabiają i ocieplają wnętrza. Super fajne poszewki na poduszki znajdziecie w sklepie internetowym Little Dreams. Ja niedawno trafiłam u nich na takie cudo https://littledreams.pl/pl/p/GOBELINOWA-POSZEWKA-KARIMA/375 i już mam dwa egzemplarze w domu Smile Ta przepiękna, gobelinowa poszewka z marokańskim wzorem w odcieniach turkusu od razu mnie ujęła, tym bardziej że idealnie pasuje mi do sypialni urządzonej w odcieniach turkusów.
Powrót do góry
VaderRayden
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Cze 15, 2021 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto inwestować w wysokiej jakości poduszki. To jest naprawdę fajna sprawa obecnie!!
nowalijka
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Cze 24, 2021 11:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy od tego,czego tak naprawdę poszukujemy.Dla mnie osobiście, fajnym dodatkiem do wnętrza,zwłaszcza kiedy jest to wnętrze singla, jest telewizor philips 32 cale https://www.ceneo.pl/Telewizory/p:Philips/Przekatna_ekranu:32_cale.htm
W nowoczesnym i stylowym wnętrzu nie może zabraknąć telewizora,dzięki któremu można się rozerwać,zrelaksować i zdobyć niezbędną wiedzę na temat otaczającego nas świata.
Powrót do góry
Kobietka34
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lip 08, 2021 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również uważam, że jakieś ładne, stylowe obrazy mogą stanowić świetny dodatek do wnętrza Wink Mi osobiście najbardziej podobają się dzieła, które stworzyli malarze impresjonizmu, a Wam? Jaki kierunek w sztuce jest Waszym ulubionym?
Powrót do góry
Klemens2000
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Czw Lip 15, 2021 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpowiednie dodatki do wnętrz na pewno się przydadzą. To jest naprawdę doskonała sprawa w moim przekonaniu!
tomek333323s
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Lip 27, 2021 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem bardzo zadowolony ,że tutaj trafiłem. Na pewno dużo osób tutaj wejdzie.
Mateo100
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Pią Lip 30, 2021 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poczytajcie sobie jak zrobić obraz z mchu. Myślę, że taka dekoracja będzie naprawdę ciekawych rozwiązaniem. Przede wszystkim będziecie mieli satysfakcję, że zrobiliście coś samodzielnie. Nie jest to wcale takie trudne jakby się mogło wydawać. Pomyślcie koniecznie o tego typu dodatku do wnętrza. Obraz z mchu, to naprawdę super sprawa. Ładnie się prezentuje praktycznie w każdym wnętrzu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kamilos77
Renesans
Renesans

PostWysłany: Sob Lip 31, 2021 07:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak szukasz ciekawych i wcale nie drogich dodatków, to polecam sprawdzić https://elitex.pl/sklep/ . Często kupuję u nich pościel. Jest dobrej jakości i spokojnie można ją prać. Dla mnie najlepszy sklep z dodatkami dla wnętrz.
Powrót do góry
panhard
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Sie 01, 2021 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań https://www.naj-sklep.pl/
Powrót do góry
kiermek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sie 18, 2021 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za te polecenia, bo faktycznie te sklepy o których piszecie mają wiele ciekawych ofert i promocji dodatkowo trafiłem na architektów wnętrz http://www.ndesignstudio.pl/ przeglądam ich projekty i być może zdecyduje się na zamówienie takiego projektu. Chciałbym żeby mieszkanie moje było zaaranżowane w stylu nowoczesnym.
Powrót do góry
Markoss
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 18, 2021 17:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio do sypialni kupiłam nową pościel ponieważ szukałam czegoś cieplejszego na okres zimowy i trafiłam na sklep https://loomframe.com/ który jak najbardziej mogę polecić ze względu na przystępny zakres cen do tego wysoką jakość wykonania jak i terminową realizację zamówienia więc śpi mi się w niej super i też w najbliższych dniach muszę wybrać też jakąś odpowiednią dla swoich dzieciaków.
Powrót do góry
Magda96
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Lis 25, 2021 15:31    Temat postu: rośliny doniczkowe do domu Odpowiedz z cytatem

Nic tak dobrze nie wpływa na wnętrza jak rośliny doniczkowe do domu. Mają pozytywny na wszystkich domowników, uspokajają i podwyższają komfort życia. Jeśli nie wiecie jakie rośliny najlepiej się sprawdzą w waszym domu, zajrzyjcie tu: https://www.homekoncept.com.pl/nowoczesna-dzungla-rola-roslin-w-aranzacji-domu/
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lis 25, 2021 15:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: