Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sugary Antyk

|
Wysłany: Nie Lut 10, 2019 16:19 Temat postu: |
|
|
ja bym uważała na takie korekcje, bo niestety mogą pojawiać się efekty uboczne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2019 16:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kamamama Wspołczesność

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2019 18:51 Temat postu: |
|
|
przy nowoczesnych metodach to ryzyko skutków ubocznych jest nieduże, zresztą o plusach i minusach na pewno każdy pacjnt jest dokładnie poinformowany, w spektrum robią zabiegi nie tylko laserową, można wszystkiego się ze stronki dowiedzieć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
piegowatta Renesans

|
Wysłany: Czw Cze 06, 2019 12:30 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to super opcja, warto się nad tym zastanowić. Jeśli możecie odrzucić zarówno okulary jak i soczewki kontaktowe to na pewno warto się nad tym zastanowić. Na stronce https://blikpol.pl/opinie znajdziecie klinikę w której wykonuje się własnie takie zabiegi, a także pomagają w innych problemach ze wzrokiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wieniawka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 18, 2019 18:29 Temat postu: |
|
|
Moja znajoma miała nosić okulary przy małej wadzie wzroku, którą się okazało można skorygować zabiegiem laserowym, wiem że w temacie pomogli jej oni https://vidiummedica.pl/laserowa-korekcja-wzroku/ skutecznie wykonali zabieg, po którym nie musi nosić okularów, dla mnie to bardzo dużo, bo nosić całe życie czy nie to jest jednak spora różnica i komfort. |
|
Powrót do góry |
|
 |
joAnna Młoda Polska

|
Wysłany: Pią Cze 21, 2019 21:18 Temat postu: |
|
|
moja mama miala taki zabieg, w szpitalu Medicover, maja super kadre jesli chodzi o oddzial okulistyczny, warto skorzystac mama zadowolona  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaKa Przyszłość

|
Wysłany: Nie Lip 28, 2019 11:30 Temat postu: |
|
|
Jeżeli czujesz się nieatrakcyjna, to masz tak : soczewki- jednak po dłuższym używaniu możesz mieć zespół suchego oka który jest dość uciążliwy. Albo co gorsza będziesz mieć posoczewkowe zapalenie spojówek, które jest serio mega ciężkie w wyleczeniu. Jak masz fundusze to ja bym pomyślała o laserowej korekcji wzroku. Takim najlepszym zabiegiem jest w chwili obecnej Lentivu. Bardzo polecam ze względu na krótki okres rekonwalscencji. Jak nie chcesz siedzieć tygodniami na l4 to ta opcja jest najlepsza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marina88 Antyk

|
Wysłany: Pon Lip 29, 2019 00:21 Temat postu: |
|
|
Teraz te laserowe korekcje wzroku są przeprowadzane naprawdę bezpiecznie, ale dalej jest niewielkie ryzyko braku poprawy albo nawet pogorszenia. Ważne, żeby dokładnie wybrać klinikę. _________________ https://www.niziolek.net.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay Przyszłość

|
Wysłany: Sob Gru 21, 2019 11:06 Temat postu: |
|
|
Często najprostszym sposobem jest kupienie soczewek, czy też okularów. Można również postawić na laserową korekcje wzroku, ta staje się coraz bardziej popularna i możecie przeczytać sobie o niej np. na stronie http://twojwzrok.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
czosnekwrg Barok

|
Wysłany: Czw Lut 20, 2020 21:16 Temat postu: |
|
|
Również i ja skorzystałam z laserowego leczenia oczu. Pomysł ten udało się wdrożyć w www.okulistyka-jaskra.pl . Taki zabieg był wskazany, gdyż coraz gorzej widziałam! Ale to już za nami, całe szczęście. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mautka Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lut 27, 2020 21:58 Temat postu: |
|
|
W Szczecińskiej Optegrze przyjmuje doktor Estera Igras, jest świetną specjalistką jeśli chodzi o laserowe korekcje wzroku. Wiadomo, że nie każda wada kwalifikuje się do korekcji, ale w Optegrze bazują na różnych metodach, dostosowując ją do konkretnego pacjenta. Wcześniej konieczne jest pozytywne przejście kwalifikacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaKa Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lis 30, 2020 19:26 Temat postu: |
|
|
mautka napisał: | W Szczecińskiej Optegrze przyjmuje doktor Estera Igras, jest świetną specjalistką jeśli chodzi o laserowe korekcje wzroku. Wiadomo, że nie każda wada kwalifikuje się do korekcji, ale w Optegrze bazują na różnych metodach, dostosowując ją do konkretnego pacjenta. Wcześniej konieczne jest pozytywne przejście kwalifikacji. |
Słyszalam o niej bardzo wiele pozytywnego U mnie się akurat tak złożyło, ze miałam zabieg w Katowickiej optegrze u pani Janiszewskiej BIL. Miałam dokładnie tak samo, najpierw badania kwalifikacyjne a potem dopiero zabieg. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majka1991 Antyk

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 18:03 Temat postu: |
|
|
Gdyby, ktoś z Was szukał ciekawych namiarów i najważniejsze sprawdzonych, to polecam Wam się wybrać do salonów optycznych Super Optyk np. optyk Białystok. Mają świetny wybór i napewno każdy coś dla siebie znajdzie Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 18:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |