Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Laserowa korekcja wzroku
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sugary
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Lut 10, 2019 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym uważała na takie korekcje, bo niestety mogą pojawiać się efekty uboczne Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Lut 10, 2019 16:19    Temat postu:

Powrót do góry
kamamama
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Wto Lut 12, 2019 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przy nowoczesnych metodach to ryzyko skutków ubocznych jest nieduże, zresztą o plusach i minusach na pewno każdy pacjnt jest dokładnie poinformowany, w spektrum robią zabiegi nie tylko laserową, można wszystkiego się ze stronki dowiedzieć.
Powrót do góry
piegowatta
Renesans
Renesans

PostWysłany: Czw Cze 06, 2019 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to super opcja, warto się nad tym zastanowić. Jeśli możecie odrzucić zarówno okulary jak i soczewki kontaktowe to na pewno warto się nad tym zastanowić. Na stronce https://blikpol.pl/opinie znajdziecie klinikę w której wykonuje się własnie takie zabiegi, a także pomagają w innych problemach ze wzrokiem.
Powrót do góry
wieniawka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Cze 18, 2019 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja znajoma miała nosić okulary przy małej wadzie wzroku, którą się okazało można skorygować zabiegiem laserowym, wiem że w temacie pomogli jej oni https://vidiummedica.pl/laserowa-korekcja-wzroku/ skutecznie wykonali zabieg, po którym nie musi nosić okularów, dla mnie to bardzo dużo, bo nosić całe życie czy nie to jest jednak spora różnica i komfort.
Powrót do góry
joAnna
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Pią Cze 21, 2019 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moja mama miala taki zabieg, w szpitalu Medicover, maja super kadre jesli chodzi o oddzial okulistyczny, warto skorzystac Smile mama zadowolona Smile
Powrót do góry
PatrycjaKa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lip 28, 2019 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli czujesz się nieatrakcyjna, to masz tak : soczewki- jednak po dłuższym używaniu możesz mieć zespół suchego oka który jest dość uciążliwy. Albo co gorsza będziesz mieć posoczewkowe zapalenie spojówek, które jest serio mega ciężkie w wyleczeniu. Jak masz fundusze to ja bym pomyślała o laserowej korekcji wzroku. Takim najlepszym zabiegiem jest w chwili obecnej Lentivu. Bardzo polecam ze względu na krótki okres rekonwalscencji. Jak nie chcesz siedzieć tygodniami na l4 to ta opcja jest najlepsza.
Powrót do góry
Marina88
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Lip 29, 2019 00:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz te laserowe korekcje wzroku są przeprowadzane naprawdę bezpiecznie, ale dalej jest niewielkie ryzyko braku poprawy albo nawet pogorszenia. Ważne, żeby dokładnie wybrać klinikę.
mczay
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Gru 21, 2019 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Często najprostszym sposobem jest kupienie soczewek, czy też okularów. Można również postawić na laserową korekcje wzroku, ta staje się coraz bardziej popularna i możecie przeczytać sobie o niej np. na stronie http://twojwzrok.com/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
czosnekwrg
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Lut 20, 2020 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również i ja skorzystałam z laserowego leczenia oczu. Pomysł ten udało się wdrożyć w www.okulistyka-jaskra.pl . Taki zabieg był wskazany, gdyż coraz gorzej widziałam! Ale to już za nami, całe szczęście.
Powrót do góry
mautka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lut 27, 2020 21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Szczecińskiej Optegrze przyjmuje doktor Estera Igras, jest świetną specjalistką jeśli chodzi o laserowe korekcje wzroku. Wiadomo, że nie każda wada kwalifikuje się do korekcji, ale w Optegrze bazują na różnych metodach, dostosowując ją do konkretnego pacjenta. Wcześniej konieczne jest pozytywne przejście kwalifikacji.
Powrót do góry
PatrycjaKa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lis 30, 2020 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mautka napisał:
W Szczecińskiej Optegrze przyjmuje doktor Estera Igras, jest świetną specjalistką jeśli chodzi o laserowe korekcje wzroku. Wiadomo, że nie każda wada kwalifikuje się do korekcji, ale w Optegrze bazują na różnych metodach, dostosowując ją do konkretnego pacjenta. Wcześniej konieczne jest pozytywne przejście kwalifikacji.

Słyszalam o niej bardzo wiele pozytywnego Wink U mnie się akurat tak złożyło, ze miałam zabieg w Katowickiej optegrze u pani Janiszewskiej BIL. Miałam dokładnie tak samo, najpierw badania kwalifikacyjne a potem dopiero zabieg.
Powrót do góry
majka1991
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Sty 25, 2021 18:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdyby, ktoś z Was szukał ciekawych namiarów i najważniejsze sprawdzonych, to polecam Wam się wybrać do salonów optycznych Super Optyk Smile np. optyk Białystok. Mają świetny wybór i napewno każdy coś dla siebie znajdzie Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Sty 25, 2021 18:03    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: