Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JarekIz Przyszłość

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2020 13:14 Temat postu: |
|
|
Jeżeli jednocześnie mamy tutaj na forum osoby, które wykonują zabiegi w zakresie chirurgii okulistycznej to na pewno warto wziąć pod uwagę ofertę przygotowaną przez https://www.mdt.pl/epikeratom-ebk u których będziecie mogli znaleźć tego typu sprzęty, jak Epikeratom EBK który jest multi ostrzem służącym do usuwania nabłonka rogówki przed zabiegami laserowej korekcji wzroku. Zapewniają najwyższy standard, profesjonalne podejście do klienta i jednocześnie konkurencyjne ceny. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2020 13:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Nie Sty 24, 2021 19:17 Temat postu: |
|
|
Fajny artykuł na temat wzroku i tego, jakie wady kwalifikują się do noszenia okularów znajdziecie na stronie https://www.onedayclinic.pl/od-jakiej-wady-wzroku-powinnismy-nosic-okulary/ . Warto pamiętać, że nienoszenie okularów może znacząco pogorszyć wadę, dlatego moim zdaniem warto chodzić co jakiś czas do okulisty na kontrole. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majka1991 Antyk

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 18:02 Temat postu: |
|
|
Gdyby, ktoś z Was szukał ciekawych namiarów i najważniejsze sprawdzonych, to polecam Wam się wybrać do salonów optycznych Super Optyk np. optyk Białystok. Mają świetny wybór i napewno każdy coś dla siebie znajdzie Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
xXxFRANCISZxXx Antyk

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 19:11 Temat postu: |
|
|
Ja regularnie chodzę na kontrolę do mojego okulisty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2021 11:28 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowałam się na soczewki multifokalne. Miała straszny problem, żeby przyzwyczaić się do okularów dwuogniskowych, a wzrok coraz bardziej się pogarszał, więc nie ma mowy o tym, żeby okularów nie nosić. Na szczęście zaprzyjaźniony okulista powiedział mi o istnieniu takich soczewek. Pozwalają one na ostre widzenie z bliska i z daleka, co jest dla mnie idealną sprawą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2021 22:04 Temat postu: |
|
|
Wiele ciekawych i praktycznych informacji między innymi na temat astygmatyzmu znajdziecie tutaj https://blikpol.pl/astygmatyzm-co-to-leczenie . Macie tam wszystko dokładnie wyjaśnione. Przed wszystkim można tam się dowiedzieć co to jest za wada i jak przebiega leczenie. Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć i poczytać na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
XGartolowski Antyk

|
Wysłany: Sob Kwi 03, 2021 13:54 Temat postu: |
|
|
Ja mam poważną wadę wzroku, ale jak to wyleczyć... |
|
Powrót do góry |
|
 |
mautka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Maj 04, 2021 14:48 Temat postu: |
|
|
Jeśli myślicie o laserowej korekcji wzroku to nie ma się co zastanawiać tylko trzeba udać się na badanie kwalifikacyjne. Tutaj http://korekcjalaserowa.pl/ znajdziecie dużo informacji na temat korekcji laserem, poczytajcie sobie. Na pewno będą dla Was przydatne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zmoraja Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marinka Pozytywizm

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2021 20:29 Temat postu: |
|
|
A macie problem z niedostatecznym nawilżeniem? U mnie na to pomogły krople evotears omega. Ale było już chwilami mega ciężko przez ciągle podrażnienie i przesuszenie oczu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Antyk

|
Wysłany: Wto Sie 17, 2021 18:35 Temat postu: |
|
|
U mnie wada wzroku na szczęście się ustabilizowała i mogłam mieć zabieg laserowej korekcji wzroku. Zabieg miałam w Łodzi u doktor Pilas-Pomykalskiej w Optegrze. Nowoczesna metoda Lentivu więc mega szybko doszłam po zabiegu do siebie. Już tydzień po normalnie wróciłam do pracy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bubus Przyszłość

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2021 14:45 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez Bubus dnia Czw Maj 12, 2022 12:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
lodzka Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mortalion Przyszłość

|
Wysłany: Wto Gru 28, 2021 19:54 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie rzetelnej i profesjonalnej pomocy z waszym wzrokiem, to wydaje mi się, że najodpowiedniejsze miejsce znajdziecie pod tym linkiem https://okw.com.pl/ . Jeśli szukacie świetnego ośrodka korekcji wzroku, to moim zdaniem warto tam zajrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mater Barok

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 12:09 Temat postu: |
|
|
O wzrok trzeba dbać szczególnie, jeśli pracuje się przed komputerem. Mi długo wydawało się, że mam dobry wzrok, ale postanowiłam się przebadać w tym miejscu - okulary siemiatycze. Dobrali mi okulary i komfort pracy naprawdę mi się bardzo podniósł dzięki temu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 12:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |