Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gefito88 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 15:16 Temat postu: Materace sklep |
|
|
Najlepsze materace znajdziecie w sklepie https://studiomaterace.pl/
Mają ogromny wybór, świetnych doradców i błyskawiczną wysyłkę.
Na pewno każdy znajdzie dla siebie rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 15:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
buuulowy Antyk

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2018 13:52 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to faktycznie najlepsze materace. _________________ blog o telewizorach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nestro2080 Antyk

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2018 16:22 Temat postu: |
|
|
Ja się niestety na tym kompletnie nie znam. Dlatego też nie będę mógł pomóc... _________________ Jeśli o czymś myślicie, możecie być pewni, że milion ludzi myśli jednocześnie z wami o tym samym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dereck33 Antyk

|
Wysłany: Sob Cze 09, 2018 12:36 Temat postu: |
|
|
Wszedłem na tą stronę co pan poleca i mogę stwierdzić że jest bardzo dobry materac na sprzedaż. Kupiłem od razu dwa żeby nikt nie wykupił.
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Cze 11, 2018 11:13 Temat postu: |
|
|
A mnie ostatnio poleciła koleżanka zajrzeć na stronę https://heveamaterace.pl . Ponoć u nich można zakupić materace nawet o nietypowych rozmiarach. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że oferowane przez nich materace nie pozwalają na rozwój roztoczy czy kurzu- są antyalergiczne i prozdrowotne. Także wydaje mi się, że ich oferta jest godna uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
heniutek XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 09:40 Temat postu: |
|
|
A słyszał ktoś z Was o materacach z pianki Visco? Firma Art Medic stworzyła serię materacy – Viscotherapy. Podobno mają one właściwości zdrowotne i zwiększają komfort snu. Ciekaw jestem, czy tak jest w rzeczywistości, bo jeżeli tak, to z chęcią skusiłbym się na taki wydatek. W końcu, w co, jak w co, ale akurat w zdrowie, dobre samopoczucie i dobry sen, warto jest zainwestować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mayczak Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2018 14:08 Temat postu: |
|
|
Jeśli o mnie chodzi to ja materac kupiłem stacjonarnie, lubie najpierw sprawdzić jak się na nim leży i z jakiego jest materiału. A producenta wybrałem https://materacyk.pl/ bo sprzedawca chwalił i znajomi też mają od nich i polecali. No i nie jestem zawiedziony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Evunia Renesans

|
Wysłany: Sob Cze 01, 2019 23:55 Temat postu: |
|
|
Myślę, że aby wybrać najlepszy materac, nie wystarczy wejść do jednego sklepu. Najpierw warto przeczytać kilka tego typu artykułów czy poradników https://zwierciadlo.pl/lifestyle/wygodny-sen-przez-lata Potem warto porównać zebrane informacje, zweryfikować i zastanowić się, czego tak naprawdę szukam. Potem trzeba przejrzeć ofertę kilku sklepów i wybrać najkorzystniejszą opcję cenową wybranego modelu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bienia11 Antyk

|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 23:43 Temat postu: |
|
|
Nie polecam kupować materaca na chybił trafił, ponieważ jest to rzecz, która podobnie jak np. buty musi być odpowiednio dopasowana do użytkowania, by nie przyniosła negatywnych skutków użytkowania w postaci choćby złego ułożenia kręgosłupa w czasie snu czy niekontrolowanych nadciągnięć mięśni czy ścięgien. Polecam konsultację u specjalistów w tej dziedzinie https://sypialniaplus.pl/, którzy pomogą dobrać optymalną wersję materaca, który zapewni spokojny i komfortowy sen a co za tym idzie dobry początek każdego dnia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smofka Antyk

|
Wysłany: Sro Lip 03, 2019 16:05 Temat postu: |
|
|
Dzięki za polecenie, jednak materac lepiej kupić w sklepie stacjonarnym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45 Wspołczesność

|
Wysłany: Czw Lip 04, 2019 21:41 Temat postu: |
|
|
Niektóre sklepy są online i stacjonarne i do takich też możesz zajrzeć. Ja widziałam ciekawe propozycje w sklepie krolmateracy.pl , wielu znajomych tam szuka wygodnych modeli dla Siebie, ponieważ wygoda jest ważna i nasze ułożenie podczas snu bo to 1/3 doby przeważnie przesypiamy, gdy organizm odpoczywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia456 Antyk

|
Wysłany: Wto Lip 09, 2019 19:37 Temat postu: |
|
|
Ja przyznam, że też słyszałam dużo dobrego o materacach z sklepu https://www.krolmateracy.pl/ . Możesz zerknąć do nich. Ja bym wybrała coś z modeli kieszonkowych o składzie odpowiednim do zapotrzebowania kręgosłupa. Bo fiona45 ma rację,że dużo śpi i odpoczywa na nim i wygoda jest ważna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
filipinka888 Średniowiecze

|
Wysłany: Pon Lip 15, 2019 17:27 Temat postu: |
|
|
Macie racje dziewczyny te materace są naprawdę rewelacyjne od nich. Można dobrać super jakiś fajny model do swoich potrzeb. Ceny zróżnicowane i dużo modeli, a to bardzo ważne w wyborze. Jak sama nazwa mówi, krolmateracy jest krolem . Coś na pewno w tym jest. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milosz5 Przyszłość

|
Wysłany: Nie Lip 21, 2019 09:15 Temat postu: |
|
|
To prawda, zawsze warto stawiać na wyposażenie klasy premium
Ostatnio zmieniony przez Milosz5 dnia Pią Sie 12, 2022 12:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
polka23 Antyk

|
Wysłany: Pią Lip 26, 2019 19:48 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio też wiele ciekawych modeli materacy widziałam w www.krolmateracy.pl . MI przypadł do gustu materac piankowy DUAL GOLD RELAKS , wydaje mi się, że sprawdzi się rewelacyjnie. Jak dla mnie byłby wystarczający. Fajne ma to, że ma różne twardości w różnych miejscach co sprawdzi się w wygodnym spaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 26, 2019 19:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |