Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zdrowie
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Gru 05, 2020 18:53    Temat postu: Zdrowie Odpowiedz z cytatem

Ostatnio w internecie czytam bardzo dużo artykułów o zdrowiu. Wczoraj na przykład przeczytałem bardzo ciekawy artykuł https://szelazo.pl/ciagle-zmeczenie-co-moze-byc-przyczyna/ .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Gru 05, 2020 18:53    Temat postu:

Powrót do góry
misst
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Czw Gru 10, 2020 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co zdrowie masz jedno i naprawdę warto o nie dbać.
Zerknij sobie tu https://calperos.pl/blog/sg/produkty-bogate-w-wapn-zrodla-wapnia-w-codziennej-diecie/ i poczytaj więcej o roli wapnia w diecie. Okazuje się, że jest ono bardzo istotne. Koniecznie sprawdź!
Powrót do góry
Zosia L.
Barok
Barok

PostWysłany: Wto Sty 05, 2021 13:14    Temat postu: zdrowa dieta Odpowiedz z cytatem

Zdrowie to przede wszystkim zbilansowana dieta bogata w produkty najwyższej jakości. Powinniśmy jeść dużo warzyw, owoców i kasz. Ja każdego dnia na śniadanie jem kaszę manną, kasza świetnie nadaje się jako słodki deser, ponieważ smakuje z owocami i sokami. Dodaję ją także do pożywnych zup, ciast, placków ziemniaczanych, a także do kotletów: https://melvit.pl/kasza-manna-400-g/ Kasza manna ma świeży zapach i delikatny smak. Jest produktem lekkostrawnym, który posiada duża zawartość jodu, dlatego świetnie sprawdzi się w diecie osób z chorobami układu pokarmowego.
Powrót do góry
janek33266
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 14, 2021 07:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja o swoje zdrowie bardzo dbam. Zawsze najważniejsze jest zdrowie.
moniq08
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Nie Sty 24, 2021 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że tak, o zdrowie trzeba dbać i to nie tylko swoje, swoich bliskich również. Nie raz sama profilaktyka i też pilnowanie się nie sprawdza, nie wystarcza, bo zdarzają się różne wypadki. Zobaczcie sobie tak firmę https://www.brandvital.eu/ortopedia/kolnierz-ortopedyczny-jakie-sa-wskazania-jak-dlugo-nosic-i-jak-dobrac-rozmiar-kolnierza-szyjnego/ i ich porady zdrowotne, także i spory wybór sprzętu, akcesoriów medycznych, typowo ortopedycznych, rehabilitacyjnych.
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Sty 29, 2021 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba o siebie dbać- wiadomo... W sumie to nie wiadomo kiedy nas dopadnie jakaś choroba, dolegliwość. A człowiek potem nie wie co robić? Przykładowo teraz grzybica pochwy dosięgła mnie. Gdybym nie przeczytała w internecie co robić? To, pewnie doczekałabym się większej infekcji.
Powrót do góry
Madmx
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lut 01, 2021 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że naprawdę świetnie, że dzielicie się doświadczeniami w tym temacie. Ja chciałbym Wam polecić tą lecznicę: https://www.citomed.pl/pracownie/rezonansu-magnetycznego/o-pracowni-12 Wykonali mi badanie głowy rezonansem. Wszystko przebiegło naprawdę szybko. Mają w swoich szeregach świetnych profesjonalistów.
Powrót do góry
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lut 15, 2021 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań dobrego sklepu spożywczego online z żywnością BIO to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę przygotowaną przez - https://bio-sklep24.pl/budynie-galaretki-kisiele-shake-bio-c-846.html z których korzystamy systematycznie i zamawiamy większe paczki w naprawdę dobrych cenach, jak na przykład budynie, galaretki, kisiele, czy shaki bio. Warto zajrzeć, wypróbować i w końcu skutecznie zadbać o swoje zdrówko!
Powrót do góry
munka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Mar 09, 2021 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poza zdrowym odżywianiem ja wspieram się też probiotykiem proctolact, słyszałam do mojego lekarza że jest wskazany dla osób z chorobami odbytu. Jego zadaniem jest między innymi wspomaganie leczenia stanów zapalnych i owrzodzeń śluzówki odbytu, ran okołoodbytowych, przetok, szczelin odbytu
Powrót do góry
Ciri
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Mar 12, 2021 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego jak wiele może dać już sama zmiana nawyków żywieniowych. Ja od pewnego czasu pracuję wyłącznie zdalnie, tak jak i wiele innych osób, więc przez zmianę trybu życia zaniedbałam swoje zdrowie. Teraz zwracam jednak na kwestie zdrowia dość dużą uwagę i mam nawet stały kontakt z dietetykiem.

Wink
Powrót do góry
MarcinXedo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Mar 19, 2021 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest naprawdę świetne forum. Wspaniałe opinie tutaj dajecie!!!
rega
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Pon Mar 29, 2021 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jjusti18 napisał:
Trzeba o siebie dbać- wiadomo... W sumie to nie wiadomo kiedy nas dopadnie jakaś choroba, dolegliwość. A człowiek potem nie wie co robić? Przykładowo teraz grzybica pochwy dosięgła mnie. Gdybym nie przeczytała w internecie co robić? To, pewnie doczekałabym się większej infekcji.

Pamiętaj tylko że wiedza z internetu nie zastąpi diagnostyki i wizyty u lekarza. Ja też miałam takie infekcje a okazało sie że przyczyną był wirus hpv. Pozbyłam się go dzięki kuracji papilocare
Powrót do góry
prostolinijna
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Mar 29, 2021 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdrowie to strasznie ważna sprawa, ale nie możemy zapominać o tym, że to także jest dla nas obowiązek. A to wszystko potęguje stres i emocje. Dlatego tutaj sklep z cbd Konopteka poleca się na małe, szybkie zakupy. Wink

Ostatnio zmieniony przez prostolinijna dnia Sob Kwi 23, 2022 17:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Markoss
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Kwi 16, 2021 07:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukacie naprawdę dobrej jakości propozycji w zakresie wyboru dobrej jakości produktów i jednocześnie olejków CBD to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez https://cannabefit.pl/index.php/sklep/ i naprawdę dobrze na mnie działają. Generalnie z cbd bardzo fajne są też różne produkty, a nie tylko olejki bo też jest bardzo fajna pomadka z cbd nawilżająca z której korzysta moja małżonka. Pozdrawiam i pozytywnych zmian życzę!
Powrót do góry
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2021 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj https://mediccentre.pl/specjalisci/balneolog-i-medycyna-fizykalna sobie zerknijcie. Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o pakiety medyczne, które również obejmują wizyty u balneologa. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Sami się przekonacie, że takie rozwiązanie nie jest kosztowne, a niesie za sobą wiele korzyści.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Kwi 20, 2021 21:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 1 z 12
Skocz do: