Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Norka admin

|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 13:01 Temat postu: Nasze strony www |
|
|
Czytałam ostatnio w necie że pomimo tego ze wiekszośc internautów ma swoje strony www , blogi to nie przywiązują uwagi do statystyk. W sumie ja wiem, niby liczby a wiele mowią, wskazują ile było u nas odwiedzin , a przede wszystkim skad do nas na strone ludzie trafiaja. jakie miejsca w sieci generuja ruch na naszej stronie. Jestem ciekawa czy wy przywiązujecie wagę do takich informacji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 13:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Węgielek Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 13:18 Temat postu: |
|
|
Hmmm...czasami przywiązuję, ostatnio zaczęłam przywiązywać coraz bardziej, bo przemyślałam sprawę i chyba jak się coś czyta, albo ogląda, to można sprawdzić statystyki. Ja w każdym razie sprawdzam. _________________ Lycantrophy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Norka admin

|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 14:21 Temat postu: |
|
|
a myslę o swoim blogu raczej, mam ambicje zeby prowadzić go profesjonalnie i chciałabym wiedzieć skąd uzytkownicy do mnie przychodzą Wink to byłoby dość intrygujące doświadczenie:) poza tym, znajac osoby, ktore czytaja mojego bloga, moge wiedziec czym go wzbogacic by byl dla nich atrakcyjniejszy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lalik Antyk

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 18:34 Temat postu: |
|
|
Norka napisał: | a myslę o swoim blogu raczej, mam ambicje zeby prowadzić go profesjonalnie i chciałabym wiedzieć skąd uzytkownicy do mnie przychodzą Wink to byłoby dość intrygujące doświadczenie:) poza tym, znajac osoby, ktore czytaja mojego bloga, moge wiedziec czym go wzbogacic by byl dla nich atrakcyjniejszy. |
Widze, ze mamy podobne podejscie do tematu wlasnie tworze strone, na której chce prezentowac recznie wykonana bizu. Taki prosty sklep internetowy, czyli galeria opis i cena. Dlatego zalezy mi, żeby wiedziec skad trafiaja na strone potencjalni klienci i jak wyglada ich ‘wedrowka’ po niej spodobala mi się oferta 7point.pl, ale z drugiej strony niewiele mniej dokladne statystyki proponuje google analytics. Plusem tych drugich jest cena, a raczej jej brak, ale z drugiej strony- może lepiej zainwestowac w profesjonalne statystyki. Jak myslicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Norka admin

|
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 09:15 Temat postu: |
|
|
Lalik i jak idą przygotowania strony?? Pochwalisz się swoim arcydziełem? _________________ Nowoczesna kobieta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lalik Antyk

|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 12:39 Temat postu: |
|
|
strona w trakcie budowy, nadal ostatnio nie mam czasu porzadnie sie do niej przysiasc i taki tego efekt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Abelo Antyk

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2017 23:51 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcecie wiedzieć więcej o tworzeniu dobrych i responsywnychtron, polecam przeczytać ten wpis na blogu http://nowoczesna.phorum.pl/index.php . Na pewno dowiecie się wiele rzeczy, które wpłyną na jakość waszych witryn  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2017 08:06 Temat postu: |
|
|
Każda firma powinna mieć swoją stronę internetową, ponieważ w ten sposób da o sobie znać światu. Żeby jednak każdy chciał tam zerknąć i chętnie się rozejrzeć w ofercie strona powinna być jak najbardziej atrakcyjna. Ja wobec tego chce nawiązać współpracę z firmą INV marketing. Znalazłam tam fajną ofertę tworzenie strony www https://inbmarketing.pl/strony-www-i-sklepy-internetowe-lublin/tworzenie-stron-www-lublin/ . Myślę, że skorzystam, bo taki sprawami powinni się zajmować profesjonaliści, a tutaj zauważyłam że firma jest skuteczna i ma spore doświadczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lis 02, 2017 08:57 Temat postu: |
|
|
Wiele osób też tworzy strony, ale w celu dzielenia się swoimi pasjami. Umieszczają tam zdjęcia swojego hobby czy ciekawe artykuły. Takie strony mają sporą czytalność. Mąż czyta o motoryzacji na tej stronie, tutaj jest fajny artykuł o taksówkarzach i Uberze http://automotomania.pl/rzad-wesprze-taksowkarzy-w-walce-z-uberem/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arkadiusz1 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 13:43 Temat postu: |
|
|
Fakty są takie, że klienci przykładają ogromną wagę do stron internetowych i Waszej rozpoznawalności w sieci, więc powinniście położyć na to duży nacisk.
Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pon Sie 08, 2022 14:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
piemarka Antyk

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2018 14:53 Temat postu: |
|
|
Jasne, statystyki z bloga są bardzo ważne! Według mnie mega istotne poza tym skąd odwiedzają Cię użytkownicy, jest także kto to w ogóle jest. W sensie dane demograficzne odwiedzających. Dzięki temu możesz określić wstępnie swoją grupę docelową i na tej podstawie zbudować swoją strategię komunikacji z nimi. :) To bardzo ważne, aby bloga pisać w języku do nich przystosowanym itd.
Polecam Ci ten artykuł -> komunikacja marketingowa na pewno coś wyciągniesz z niego wartościowego. :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jkenedi Antyk

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 23:13 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam żadnej strony www, ale mogę oceniać wasze  _________________ depilacja laserowa Zamość |
|
Powrót do góry |
|
 |
Migigabi Barok

|
|
Powrót do góry |
|
 |
temik Antyk

|