Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nasze strony www
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Wasze strony
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Norka
admin
admin

PostWysłany: Pon Cze 11, 2007 13:01    Temat postu: Nasze strony www Odpowiedz z cytatem

Czytałam ostatnio w necie że pomimo tego ze wiekszośc internautów ma swoje strony www , blogi to nie przywiązują uwagi do statystyk. W sumie ja wiem, niby liczby a wiele mowią, wskazują ile było u nas odwiedzin , a przede wszystkim skad do nas na strone ludzie trafiaja. jakie miejsca w sieci generuja ruch na naszej stronie. Jestem ciekawa czy wy przywiązujecie wagę do takich informacji?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pon Cze 11, 2007 13:01    Temat postu:

Powrót do góry
Węgielek
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 11, 2007 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm...czasami przywiązuję, ostatnio zaczęłam przywiązywać coraz bardziej, bo przemyślałam sprawę i chyba jak się coś czyta, albo ogląda, to można sprawdzić statystyki. Ja w każdym razie sprawdzam.
Norka
admin
admin

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a myslę o swoim blogu raczej, mam ambicje zeby prowadzić go profesjonalnie i chciałabym wiedzieć skąd uzytkownicy do mnie przychodzą Wink to byłoby dość intrygujące doświadczenie:) poza tym, znajac osoby, ktore czytaja mojego bloga, moge wiedziec czym go wzbogacic by byl dla nich atrakcyjniejszy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Lalik
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Lip 31, 2007 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Norka napisał:
a myslę o swoim blogu raczej, mam ambicje zeby prowadzić go profesjonalnie i chciałabym wiedzieć skąd uzytkownicy do mnie przychodzą Wink to byłoby dość intrygujące doświadczenie:) poza tym, znajac osoby, ktore czytaja mojego bloga, moge wiedziec czym go wzbogacic by byl dla nich atrakcyjniejszy.

Widze, ze mamy podobne podejscie do tematu Smile wlasnie tworze strone, na której chce prezentowac recznie wykonana bizu. Taki prosty sklep internetowy, czyli galeria opis i cena. Dlatego zalezy mi, żeby wiedziec skad trafiaja na strone potencjalni klienci i jak wyglada ich ‘wedrowka’ po niej Wink spodobala mi się oferta 7point.pl, ale z drugiej strony niewiele mniej dokladne statystyki proponuje google analytics. Plusem tych drugich jest cena, a raczej jej brak, ale z drugiej strony- może lepiej zainwestowac w profesjonalne statystyki. Jak myslicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Norka
admin
admin

PostWysłany: Pon Sie 06, 2007 09:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lalik i jak idą przygotowania strony?? Pochwalisz się swoim arcydziełem?Wink
Lalik
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

strona w trakcie budowy, nadal Sad ostatnio nie mam czasu porzadnie sie do niej przysiasc i taki tego efekt.
Powrót do góry
Abelo
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2017 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcecie wiedzieć więcej o tworzeniu dobrych i responsywnychtron, polecam przeczytać ten wpis na blogu http://nowoczesna.phorum.pl/index.php . Na pewno dowiecie się wiele rzeczy, które wpłyną na jakość waszych witryn Smile
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Paź 31, 2017 08:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każda firma powinna mieć swoją stronę internetową, ponieważ w ten sposób da o sobie znać światu. Żeby jednak każdy chciał tam zerknąć i chętnie się rozejrzeć w ofercie strona powinna być jak najbardziej atrakcyjna. Ja wobec tego chce nawiązać współpracę z firmą INV marketing. Znalazłam tam fajną ofertę tworzenie strony www https://inbmarketing.pl/strony-www-i-sklepy-internetowe-lublin/tworzenie-stron-www-lublin/ . Myślę, że skorzystam, bo taki sprawami powinni się zajmować profesjonaliści, a tutaj zauważyłam że firma jest skuteczna i ma spore doświadczenie.
Powrót do góry
rozwojowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 02, 2017 08:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób też tworzy strony, ale w celu dzielenia się swoimi pasjami. Umieszczają tam zdjęcia swojego hobby czy ciekawe artykuły. Takie strony mają sporą czytalność. Mąż czyta o motoryzacji na tej stronie, tutaj jest fajny artykuł o taksówkarzach i Uberze http://automotomania.pl/rzad-wesprze-taksowkarzy-w-walce-z-uberem/.
Powrót do góry
Arkadiusz1
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sty 25, 2018 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakty są takie, że klienci przykładają ogromną wagę do stron internetowych i Waszej rozpoznawalności w sieci, więc powinniście położyć na to duży nacisk.

Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pon Sie 08, 2022 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
piemarka
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Lut 21, 2018 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne, statystyki z bloga są bardzo ważne! Według mnie mega istotne poza tym skąd odwiedzają Cię użytkownicy, jest także kto to w ogóle jest. W sensie dane demograficzne odwiedzających. Dzięki temu możesz określić wstępnie swoją grupę docelową i na tej podstawie zbudować swoją strategię komunikacji z nimi. :) To bardzo ważne, aby bloga pisać w języku do nich przystosowanym itd.
Polecam Ci ten artykuł -> komunikacja marketingowa na pewno coś wyciągniesz z niego wartościowego. :)
Powrót do góry
Jkenedi
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Lut 26, 2018 23:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam żadnej strony www, ale mogę oceniać wasze Smile
Migigabi
Barok
Barok

PostWysłany: Wto Lut 27, 2018 09:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapraszam na mój blog modowy, dziś opisuję na nim sukienki mini: http://walkinginprettyshoes.com/sukienki-mini-wszechstronne-dla/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
temik
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Mar 01, 2018 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja teraz przeglądam sukienki w internecie.
Powrót do góry
aleks4
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Mar 01, 2018 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A reklamujecie swoją stronę?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Mar 01, 2018 13:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Wasze strony Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: