| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
heniutek XX-lecie Międzywojenne

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2017 22:49 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mautka Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zijaaa Antyk

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2017 22:48 Temat postu: |
|
|
| Intel chyba, wydajniejszy jest z tego co mi się wydaje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klonad Antyk

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2018 11:39 Temat postu: |
|
|
| A do jakiej kwoty szukacie laptopa, bo ja ostatnio trafiłam na ofertę - tani laptop https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki.bhtml w sklepie Euro. Nie wiem czy ktoś z was już tam kiedyś kupował, ale z tego co się orientuje to mają naprawdę świetne urządzenia w konkurencyjnej cenie. Myślę, że powinniście zapoznać z ich ofertą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiulka13 Wspołczesność

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
trysek Antyk

|
Wysłany: Wto Maj 15, 2018 11:37 Temat postu: |
|
|
Biorąc pod uwagę, że
rynek komputerów jest naprawdę dynamiczny, jestem zdania że warto zainwestować w konstrukcję, która posiada na pokładzie wydajne komponenty - na przykład procesory intel coffee lake, które przynoszą ogromną różnicę w funkcjonowaniu komputera. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2018 08:53 Temat postu: |
|
|
Ja też zawsze biorę swojego laptopa na wszelkiego rodzaju wyjazdy, Teraz praktycznie już w każdym hotelu jest wi-fi, więc wieczorem można sobie na przykład obejrzeć jakiś film itp. Ja akurat zamawiałam swojego laptopa na https://locoprint.pl/ i cały czas działa bez zarzutu, pomimo tego, że zapłaciłam za niego śmieszne pieniądze. Więc jeśli szukalibyście jakiegoś taniego laptopa, to polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maria30 Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
luljana Antyk

|
Wysłany: Sro Cze 13, 2018 18:16 Temat postu: |
|
|
ja na takie ewentualności mam tzw netbooka, 13 cali i jest dzięki temu bardzo poręczny _________________ platforma b2b |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stokrotka Renesans

|
Wysłany: Pią Cze 29, 2018 08:12 Temat postu: |
|
|
| Laptop na wycieczki powinien być lekki, stabilny, z dobrą anteną łapiącą zasięg internetowy. Wydaje mi się, że powinien mieć także mniejsze rozmiary, by łatwo go można było przenieść z miejsca na miejsce. Ważny jest także osprzęt, mogą się przydać karty pamięci od Seltrade https://seltrade.pl/karty-pamieci-nosniki-danych-pamieci-flash-czytniki-kart-pamieci , pozwalające na rejestrację wszystkich pięknych miejsc w okolicy, jak i poza nią. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PeCet Antyk

|
Wysłany: Wto Lip 24, 2018 12:55 Temat postu: |
|
|
| Staram się zwracać uwagę na solidne podzespoły laptopa. Szybki, wykonany w nowej technologii procesor (któreś i7), podobnie karta graficzna (preferuję rodzinę GTX). Duża ilość pamięci RAM - tak 8-16 GB byłoby optymalnie. Nie można zapomnieć o wydajnym dysku - np. su800 128gb. Taka pojemność w podróżnym laptopiku wystarczy spokojnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emils Antyk

|
Wysłany: Wto Lip 24, 2018 17:01 Temat postu: |
|
|
Ja nie biorę, ale to dlatego, że kiedyś mi tablet ukradli w podróży. Teraz już nie ryzykuję _________________ paczkomatów śledzenie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omenaa Antyk

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2018 15:26 Temat postu: |
|
|
| Ja mam małą wersję Mac'a która idealnie się sprawdza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maksowa Średniowiecze

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 09:52 Temat postu: |
|
|
| Dla mnie te wszystkie torby na laptopa są bardzo niewygodne. Wiadomo, komputer swoje waży, a jak mam torebkę to moje ramię jest mocno obciążone i bardzo źle mi się wtedy przenosi go z biura do domu. Niedawno odkryłam super Victorinox plecaki, przeznaczone właśnie specjalnie na laptopy. Są bardzo wygodne i wysokiej jakości, dlatego mój służy mi już ponad rok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 09:52 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |