Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paula55 XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2019 10:10 Temat postu: |
|
|
Ja nie musiałem przez to przechodzić i bardzo się cieszę, bo znam osobę, którą rozwód wyniszczył psychicznie. Kancelaria Poniewierka Kraków ma dosyć ciekawą ofertę, więc możecie ją sprawdzić. Musicie się jednak przede wszystkim uzbroić w dużą cierpliwość i myśleć pozytywnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2019 10:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45 Wspołczesność

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2019 19:23 Temat postu: |
|
|
Zerknij na propozycje też tutaj ,wydaj mi się, że będziesz z niej zadowolona.W rodzinie różnie bywa i warto szukać ciekawych rozwiązań, ponieważ ludzie czasem dostrzegają po ślubie czego nie widziały przed. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaKa Romantyzm

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2019 10:11 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrym adwokatem do spraw rozwodowych jest pani mecenas Magdalena Grzeskowiak. Świetny adwokat, mający ogromne doświadczenie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wieniawka XX-lecie Międzywojenne

|
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lip 17, 2019 21:39 Temat postu: |
|
|
Na pewno potrzeba dobrego adwokata, jak tylko chce się mieć szybko rozwiązaną daną sprawę czy potrzeba porady. Wiem, że kancelaria http://kancelaria-gizinski.com/ pomaga w sprawach dotyczących praw pracowników, ale też w sprawach rozwodowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olgia Średniowiecze

|
Wysłany: Nie Paź 27, 2019 18:58 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcecie mieć naprawdę dobrego adwokata od rozwodów, to polecam z Bydgoszczy Karola Brysia https://www.adwokatwbydgoszczy.com.pl/ . Świetny specjalista od prawa rodzinnego (i zresztą nie tylko), z ogromna wiedzą, który angażuje się w każdą sprawę i nic nie zostawia przypadkowi. Na każdym etapie postępowania wszytko świetnie tłumaczy, przedstawia możliwe opcje. Poza tym jest dyskretny i empatyczny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pukla123 XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sro Sty 15, 2020 14:11 Temat postu: |
|
|
w kwestii rozwodu i podziału majątku korzystałam z usług kancelaria adwokacka praga północ Polecam bardzo, miła i fachowa obsługa, terminowe załatwianie spraw. A do tego ceny całkiem niewygórowane jak na branżę prawniczą. Jestem bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fago Średniowiecze

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2020 08:39 Temat postu: |
|
|
też szukam kogoś sprawdzonego |
|
Powrót do góry |
|
 |
munka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2020 09:58 Temat postu: |
|
|
Mogę Ci polecić świetnego adwokata Łukasza Węgłowskiego, korzystałam z jego pomocy przy swoim rozwodzie i gdyby nie on na pewno nie przeszłabym przez ten trudny okres tak gładko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Antyk

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 23:02 Temat postu: |
|
|
Jeżeli macie dzieci to polecam prawnika rozwiązującego sprawy rodzinne Wrocław, takie jak alimenty, lub ograniczenie praw rodzicielskich. O ile czasami sprawa odbywa się bez problemów i rodzice są zgodni co do tego z kim ma mieszkać dziecko i jak wysoka będzie kwota alimentów, tak czasami jest całkowicie odwrotnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 23:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |