Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
erocall Antyk

|
Wysłany: Nie Lip 28, 2019 10:36 Temat postu: |
|
|
Na rynku jest wiele skutecznych metod antykoncepcji, z których można wybrać tę jedną, która spełni wszystkie oczekiwania co do wymogów zdrowotnych i prowadzonego stylu życia. Żadna nie zapewnia 100 proc. pewności, ale warto wiedzieć, że niektóre z nich można ze sobą łączyć. _________________ Sprawdź najlepszy sex telefon w Polsce |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2019 10:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Milosz5 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Sie 19, 2019 15:12 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, nie ma sensu ryzykować. Jeśli uprawiacie przygodny seks, to tym bardziej powinniście uważać. Przecież dzisiaj dobrą antykoncepcję jesteście w stanie zakupić w https://econdom.pl/k/18/prezerwatywy-na-sztuki więc nie powinno to stanowić dla Was większego problemu. Pamiętajcie, by zawsze mieć głowę na karku i zawsze się dobrze zabezpieczać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sie 22, 2019 14:07 Temat postu: |
|
|
Planując ciążę trzeba być pod kontrolą dobrego ginekologa. W Białymstoku jest klinika ginekologiczna Poliklinika Arciszewscy, w której da się znaleźć specjalistów i też uda się dobrze przejść przez okres ciąży. Można się konsultować z różnymi lekarzami jak coś się dzieje ze zdrowiem intymnym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
panhard XX-lecie Międzywojenne

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zemira Średniowiecze

|
Wysłany: Czw Wrz 12, 2019 17:18 Temat postu: |
|
|
Ja stosuje od trzech lat bodajże pigułki Belara. Bardzo mi przypasowały. Nie miewam bólów głowy,PMS mi nie dokucza i co najważniejsze nie mam już długich i obfitych miesiączek. Zawsze mi to dokuczało w pracy. Teraz mogę normalnie funkcjonować bez bólu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pukla123 Renesans

|
Wysłany: Sob Lis 23, 2019 22:42 Temat postu: |
|
|
Jak potrzeba namiar na dobrego ginekologa to polecam przychodnię www.medica2000.com.pl tam pracują najlepsi specjaliści, z dużym doświadczeniem, wiedzą i odpowiednim podejściem do pacjenta. Dobrze diagnozują, zlecają szczegółowe badania. A ceny jak na prywatne usługi to całkiem w porządku, także polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2019 22:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |