Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Restauracja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Atrakcyjna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
janek3332
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Cze 09, 2021 14:21    Temat postu: Restauracja Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem bardzo dobre jedzenie można zamawiać w restauracji restauracja turecka .Sam z tej restauracji korzystam od bardzo dawna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Cze 09, 2021 14:21    Temat postu:

Powrót do góry
domi78
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Pon Cze 14, 2021 09:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam miejsca gdzie mogła bym zorganizować niewielkie przyjęcie na chrzciny. Będzie około 30 osób ( cała rodzina) i zależy mi na takim lokalu gdzie jedzenie jest smaczne, lokal z klimatem, obsługa miła i żeby wiedzieli jak się tym wszystkim zająć. Poszperałam trochę w necie i szukałam i znalazłam restaurację Akademia i tam organizują takie przyjęcia okolicznościowe, ktoś coś wie więcej na temat tego miejsca ?
Powrót do góry
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lip 05, 2021 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o restaurację to kilka tygodni temu skorzystałem z bardzo ciekawiej oferty opakowania cukiernicze .Z tej oferty skorzystał nawet mój bardzo dobry znajomy.
Powrót do góry
Delir
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Pią Sie 27, 2021 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uwielbiam jeść w restauracjach - wybieram się do nich przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Kobietka34
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sie 31, 2021 18:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zdecydowanie bardziej wole jednak włoskie klimaty i włoskie jedzenie. Dlatego też bardzo ostatnio przypadła mi do gustu restauracja Pomidoro w Konstancinie Jeziornej. Z jej pełną ofertą oraz menu możecie zapoznać się na stronie internetowej https://pomidoro.pl/. Polecam Wink
Powrót do góry
Mortalion
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Wrz 07, 2021 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, ja ostatnio byłam w Restauracji Bubbles i przyznam szczerze, że do tej pory jestem pod wrażeniem tego miejsca. Obsługa jest na najwyższym poziomie, a serwowane dania to wprost poezja smaku. Dodatkowo, jest tam możliwość spróbowania bąbelków z całego świata, co tylko dodaje atrakcyjności temu lokalowi. Koniecznie musicie tam zajrzeć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lodzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 21, 2021 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki restauracji https://www.lasuch.waw.pl/oferta zawsze najadam się do syta. Nie bez powodu, gdyż menu faktycznie posiadają bardzo szerokie a porcje potężne i smakowite. Zalecam się na tym skupić! Takie żywienie w końcu sprawia mi sporo frajdy. Także i Wam polecam się na tym aspekcie skupić.
Powrót do góry
mczay
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Maj 27, 2026 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do restauracji, to ja jestem fanem kuchni polskiej - żurek, schabowy, kluski... te wszystkie klimaty. Wiem, że nie każdy lubi tradycyjne smaki, ale ja uwielbiam. Znalazłem kiedyś restaurację, która robi takie staropolskie dania bez chemii i sztucznych dodatków. Sprawdź sam: https://naskrajnej.pl/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Cze 27, 2026 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj to ja się pod tym podpisuję, też jestem fanką kuchni polskiej i staropolskiej. A jeśli chodzi o żurek, o którym piszesz, to polecam zajrzeć https://podbaranem.com/aktualnosci/
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Cze 27, 2026 23:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Atrakcyjna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: