Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gastrotour Antyk

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2018 12:13 Temat postu: organizacja urodzin |
|
|
Cześć,
we wrześniu mam urodziny, chciałabym zorganizować przyjęcie dla znajomych. jakieś dobre jedzonko, trochę tańców na około 20 osób. Jakie dania mi polecacie ? _________________ odpowiednia oprawa imprezy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2018 12:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tylir42 Antyk

|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2018 16:47 Temat postu: |
|
|
Czerpię inspiracje ze stron z jedzeniem.
__
licówki toruń |
|
Powrót do góry |
|
 |
Merlota Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
tukan Przyszłość

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2018 20:13 Temat postu: |
|
|
Jak organizowałam przyjęcie dla przyjaciół w domu to podawałam klasykę: sałatki, rollsy z tortilli z szynką, roladki z szynki z sosem chrzanowym, mini burgery z ketchupem włocławek, mini pizzerinki. Nic trudnego do przygotowania, a bardzo smakowało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lut 13, 2019 17:04 Temat postu: |
|
|
Oprócz dobrego jedzenia warto byłoby też zadbać o odpowiednie dekoracje Ja całkiem niedawno organizowałam taką imprezę w Koszalinie, pierwsze na mojej liście były oczywiście urodzinowe balony Koszalin na szczęście zaoferował mi spory ich wybór w sklepie dekoracje-koszalin.pl Nieźle się zaopatrzyłam, mam taki zapas, że z powodzeniem mogę zrobić jeszcze kilka imprez  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paula55 XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Pią Mar 29, 2019 10:12 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukacie oryginalnych dekoracji na swoje przyjęcie to na stronie http://www.teddy-balloon.pl/produkty/balony-gigant/widziałam naprawdę fajne i ogromne balony. Wydaje mi się, że jest to ostatnio bardzo modne dekoracja. Myślę, że z powodzeniem możecie zamówić nawet jedną taką kulę. I tak będzie wyglądała ciekawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasiaJarecka Pozytywizm

|
Wysłany: Nie Cze 23, 2019 20:29 Temat postu: |
|
|
Jeżeli zdecydujemy się na organizację przyjęcia dla dzieci, na pewno musimy pamiętać o takich elementach jak akcesoria urodzinowe . W Smart Deco znajdziemy mnóstwo produktów tego rodzaju, w tym balony, dekoracje stołów, banery i dużo, dużo więcej. Jestem pewna, że dzięki nim, każda impreza rodzinna nabierze wyjątkowego charakteru . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lila_Róż Renesans

|
Wysłany: Wto Cze 25, 2019 14:53 Temat postu: |
|
|
Hmm może zamiast posiłków jakieś przekąski? Dużo zależy od Twojego wieku tak naprawdę Ja urodziny dla nastolatka Mielec zorganizowałam tak, że wszyscy mieli jakieś tam frytki czy fontannę z czekoladą, a poza tym to raczej na chillu, bez przesady  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Polina Przyszłość

|
Wysłany: Pią Cze 28, 2019 21:09 Temat postu: |
|
|
Jak to okrągłe urodziny to warto zreorganizować większe przyjęcie Świetne imprezy kraków przygotowuje hotel Best Western Premier. U nich możesz liczyć na profesjonalna pomoc w zaplanowaniu imprezy, obsługę, pyszne jedzenie, możesz także zamówić noclegi dla swoich gości. Best Western ma duże doświadczenie w organizowaniu imprez więc na pewno Twoja tez będzie niezapomniana. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jamajka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Wrz 03, 2019 12:32 Temat postu: |
|
|
My teraz na 18stke syna zamawialismy taki cudowny pietrowy tort w cukierni Skalski w naszym Ostrowcu, naprawde polecam, bo naturalne skladniki i receptury, a naprawde wykonanie nieziemskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
konwalia Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lis 25, 2019 11:32 Temat postu: |
|
|
sama często pomagam w organizacji urodzin i wiem, że żadna impreza nie może się odbyć bez tych wszystkich elementów dekoracyjnych. Wiadomo balony, girlandy ale też swoją robotę bez wątpienia robi konfetti z https://godanparty.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
markowski Antyk

|
Wysłany: Pon Sty 20, 2020 11:05 Temat postu: |
|
|
Znajomi mojego brata zabrali go na urodziny do Boss exclusive club w Rzeszowie. Podobno miała być niezła zabawa, piękne dziewczyny i ogólnie impreza miała trwać do rana. Ale jednak coś nie poszło jak chcieli, bo później tylko słyszałem że się zawiedli na tym miejscu, że porażka itp |
|
Powrót do góry |
|
 |
igamale Romantyzm

|
Wysłany: Sro Lut 26, 2020 08:44 Temat postu: |
|
|
Urodzinowe balony. balonowe bukiety oraz inne dekoracje to wszystko można zakupić w sklepie https://www.bukietybalonowe.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vsi4re3 Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lejla Pozytywizm

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2020 12:10 Temat postu: |
|
|
Organizację urodzin można sobie znacznie ułatwić (szczególnie jeśli masz dom z ogrodem:)) i zamówić catering, słodki i słony stół a wszyscy powinni być zadowoleni. Przy okazji zamiast spędzić czas w kuchni możesz cieszyć się zabawą w gronie przyjaciół  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2020 12:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |