Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

zabawki
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Ogłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
prostolinijna
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lip 05, 2024 18:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka naprawdę nie wie, jak zrobić odpowiedni prezent i ja się nie dziwię, bo to nie jest wcale takie proste, jeśli chodzi o maluchy. Nie u każdego tak naprawdę idealnym podarunkiem będą zabawki. Tak naprawdę prezent dla trzylatka powinien być przemyślany, by dać maksimum zabawy, a może i edukacji?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lip 05, 2024 18:15    Temat postu:

Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lip 22, 2024 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zabawki sensoryczne https://smartmemories.pl/kategoria-produktu/zabawki-sensoryczne/ są ciekawym wyborem dla dziecka. Dzięki swojej różnorodności w teksturach, dźwiękach i kolorach, stymulują zmysły malucha, wspierając jego rozwój poznawczy i motoryczny. Zabawki te pomagają w rozwijaniu umiejętności takich jak koordynacja ręka-oko, zdolności dotykowe oraz percepcja wzrokowa i słuchowa.
Powrót do góry
Edit
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Czw Wrz 19, 2024 10:17    Temat postu: Klocki Cobi Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, klocki to jedna z lepszych zabawek jakie możemy podarować dziecku. Szczególnie warto tu zwrócić uwagę na klocki Cobi https://cobi.pl/ , które oferują nie tylko świetną zabawę, ale również mnóstwo możliwości rozwoju dla dzieci w różnym wieku. Klocki Cobi oferują szeroką gamę tematycznych zestawów, które są edukacyjne i angażujące. Zachęcają dzieci do twórczego myślenia. Możliwość budowania własnych konstrukcji albo odtwarzanie gotowych modeli rozwija wyobraźnię i inspiruje do tworzenia nowych projektów. Dzieci mogą w pełni wyrazić swoją twórczą naturę i odkrywać nowe pomysły podczas zabawy.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Wrz 29, 2024 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zabawki edukacyjne wykonane z drewna łączą tradycję z nowoczesnością https://edziadkowie.pl/-zabawa-i-nauka-jak-domino-drewniane-wspomaga-rozwoj-dzieci/ . Pomagają rozwijać zdolności manualne i umysłowe, zapewniając jednocześnie długotrwałą zabawę. Ich ekologiczny charakter sprawia, że są coraz częściej wybierane przez rodziców dbających o rozwój swoich dzieci.
Powrót do góry
claudyna
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Nie Lis 03, 2024 17:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja powoli rozglądam się za prezentami dla dzieciaków na święta! Tutaj https://pastelove.pl/ zalazłam wiele ciekawych propozycji i chyba skorzystamy z nich. Wybór zabawek jest naprawdę ogromny i sprawdzą się na różne okazje.
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sty 08, 2025 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy wiecie może gdzie warto kupić kulki do suchego basenu ? Czy macie sprawdzone miejsce, na tego typu zakupy? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć firma Everplast oferuje sprawdzonej jakości kuleczki do basenu, dostępne w najróżniejszych kolorkach.
Powrót do góry
Brudzikolaks77
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 23, 2025 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wy myślicie że to dobry pomysł?
Powrót do góry
jamajka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sie 27, 2025 08:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeglądałam ostatnio sklep internetowy i zauważyłam, że hulajnogi dla dziewczynki mają naprawdę szeroki wybór akcesoriów. Niektóre modele mają świecące kółka, inne koszyczki na drobiazgi, co sprawia, że dzieci bawią się jeszcze chętniej. To sprawia, że taki zakup jest zarówno praktyczny, jak i atrakcyjny dla dziecka. https://bergen.pl/kategoria/hulajnogi-dla-dziewczynki/
Powrót do góry
samanta
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Czw Gru 25, 2025 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie każdy lubi zakupy z dzieciakami na rękach w galerii, więc ten https://www.smyk.com/ sklep to strzał w dziesiątkę. Wszystko masz pod jednym adresem, znajdziesz zarówno drobne rzeczy jak body czy skarpetki, jak i większe zakupy jak fotelik czy hulajnogę.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 30, 2025 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy bym nie pomyślała, że stare ubranka mogą zamienić się w zabawkę! Dzięki https://ekoczarodzieje.pl/ mamy pluszaka, który córka zabiera wszędzie ze sobą, a ja cieszę się, że te wspomnienia są „zabezpieczone” w takiej formie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Iniaki
Barok
Barok

PostWysłany: Wto Sty 13, 2026 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie przeglądałem różne miejsca z ofertami produktów dla dzieci i natknąłem się na serwis, który być może znacie. Już na drugi rzut oka widać, że duży nacisk położono na wygodę użytkownika oraz przeglądanie ciekawych propozycji bez konieczności odwiedzania wielu różnych stron. Wśród kategorii można łatwo znaleźć wiele propozycji w tym także sklep dla dzieci inspirujące zarówno do codziennych zakupów jak i szukania prezentów. Intuicyjna wyszukiwarka i segregowanie ofert według popularności czy promocji ułatwia decyzje zakupowe, a recenzje i opisy pomagają lepiej poznać produkt zanim kliknie się dalej. Dla mnie plusem jest to, że wszystko jest podane przejrzyście i praktycznie co sprawia, że zakupy online stają się mniej stresujące i bardziej efektywne nawet jeśli szukamy czegoś dla kilkuletniego malucha.
Powrót do góry
mautka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 26, 2026 00:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wspólna zabawa w wannie to także okazja do rozmowy i śmiechu. Zabawki do kąpieli - https://macoco.pl/zabawki-do-kapieli ułatwiają budowanie relacji i spędzanie czasu razem. Dziecko czuje uwagę i zaangażowanie rodzica. Kąpiel przestaje być „do odhaczenia”, a staje się ważnym momentem dnia. To proste rozwiązanie, które daje długofalowe efekty.
Powrót do góry
monikamis11
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sty 27, 2026 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę Kraina Relacji, która oferuje najrózniejsze zabawki edukacyjne wspierające budowanie relacji. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sty 27, 2026 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zauważyłam, że monster trucki zdalnie sterowane cieszą się sporą popularnością. Z ciekawości zajrzałam na https://www.kathay.pl/monster-truck-zdalnie-sterowany-ktory-model-wybrac,b128.html i zaczęłam czytać, czym różnią się poszczególne modele. Fajne jest to, że można dopasować je do wieku i stylu zabawy. Nie planuję zakupu, ale lubię wiedzieć, co jest dostępne. A jakie auta RC sprawdzają się u Was najlepiej?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Sty 27, 2026 17:23    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: