Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zdrowie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 04, 2022 16:32    Temat postu: Zdrowie Odpowiedz z cytatem

sposób na refluks, zgage, biegunke, wymioty – najlepszy żel dla osób cierpiących na IBS i zaburzenia żołądkowo-jelitowe. https://silicol.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Sie 04, 2022 16:32    Temat postu:

Powrót do góry
kewlar
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Sie 05, 2022 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdrowie jest ważne i czasami czytam na temat nowych metod leczenia. Ciekawy wydaje się biorezonans z racji na to, że ma dosyć uniwersalne działanie. Pomaga np. w bólach stawów, jak też pozwala zwalczać alergie. Na https://www.biorezonans-mokotow.pl/ jest sporo informacji o tym.
Powrót do góry
Milosz5
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sie 30, 2022 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto byłoby się dobrze zastanowić nad tym, w jaki sposób moglibyście już teraz poprawić swoje zdrowie. Jeśli czujecie, że coś Was boli przez dłuższy czas, to może warto coś w końcu z tym zrobić? Na stronie https://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-e-recepta-online-dla-dziecka-i-osoby-starszej-realizacja-kro,nId,5865220#crp_state=1 czytałem o receptach elektronicznych. Co o tym myślicie?
Powrót do góry
limango
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Wrz 20, 2022 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja korzystam w takich przypadkach z med24 i jestem zadowolona. Płacisz i lekarz oddzwania do ciebie do 10 minut, robi wywiad, przepisuje leki i daje l4 jeśli jest potrzebne.
Powrót do góry
Kobietka34
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Paź 30, 2022 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A skoro już jesteśmy przy tematach związanych ze zdrowiem, to czy ktoś z Was miał może kiedyś zapalenie ucha? Jeśli tak, to jakie mieliście objawy? Mnie od kilku dni bardzo boli ucho i do tego mam stan podgorączkowy. Jak myślicie, czy to może być to?
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lis 01, 2022 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, jak wy, ale ja to wiem nawet, że są specjalne dylematy, jak sobie radzić z tym, czy z tamtym, bo jak wiadomo, każdy szuka dla siebie odpowiedniego rozwiązania. I na razie zerkam sobie tutaj https://cditn.pl/terapia-zaburzen-polykania-gdansk/ , bo zaburzenie połykania to spory problem. I dlatego mam nadzieję, że znajdę coś, co będzie dla mnie idealne.
Powrót do góry
Specialbx
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2025 02:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od dłuższego czasu zmagam się z problemami ortopedycznymi i zastanawiam się, czy powinienem udać się do specjalisty. Z tego, co słyszałem, w takich przypadkach warto skorzystać z usług kliniki, która łączy ortopedię i traumatologię, ponieważ ma doświadczenie w leczeniu różnorodnych urazów i schorzeń. Chciałbym dowiedzieć się, jak wygląda proces leczenia w takiej placówce i co dokładnie oferuje taka klinika. Ktoś z forum korzystał już z usług tego typu kliniki? Więcej informacji na temat oferty można znaleźć na stronie https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-traumatologii/.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Paź 10, 2025 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto zwrócić uwagę na https://doktorvita.pl/ . Pracownicy są doświadczeni, a cały proces realizowany jest na wysokim poziomie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
monikamis11
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Paź 20, 2025 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej placówki medycznej FMC w Łodzi, które oferuje kompleksowe usługi medyczne, w tym np. tlenoterapia łódź . Sam skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej pomocy, bardzo mi to pomogło z moim schorzeniem.
Powrót do góry
mczay
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Paź 21, 2025 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stawiając na zdrowie nie można zapominać o naszych zębach. Zabiegi higienizacyjne, ortodoncja, a nawet leczenie chrapania mogą poprawić jakość życia. Sporo ciekawych informacji o tych usługach widziałem na stronie https://ortodontica.pl/. Warto dbać o siebie kompleksowo, od stóp do głów!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Paź 29, 2025 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy wiecie co na zatkany nos bez kataru najlepiej jest wybrać? Z tego co widziałam to dostępnych jest tutaj sporo informacji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Willingoi
Renesans
Renesans

PostWysłany: Pią Gru 19, 2025 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problemy skórne potrafią długo pozostać niezauważone, zwłaszcza gdy objawy są mylone z alergią albo podrażnieniem. Przy jednym z takich tematów zacząłem czytać więcej informacji o Świerzbie, bo ciekawostką jest fakt, że świąd nasila się głównie w nocy. Taka wiedza pomaga szybciej powiązać objawy z przyczyną. Czy ktoś z forum spotkał się z podobnymi symptomami i może podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę przy diagnostyce?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Gru 19, 2025 13:42    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: