| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nesska Przyszłość

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 18:39 Temat postu: Szkoła policealna - Cosinus |
|
|
Cześć
Na jaką szkołę policealną postawiliście? Chodzi mi o Łódź i jednocześnie, czy możecie mi coś więcej powiedzieć na temat placówki Cosinus. Z góry dziękuję za wskazówki! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 18:39 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Versa Przyszłość

|
Wysłany: Wto Paź 06, 2020 14:05 Temat postu: |
|
|
| Cosinus to jak najbardziej dobry wybór i jeżeli naprawdę zależy Wam na jakości i profesjonalym podejściu do klienta to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę kierunków Cosinus w zakresie kierunków medycznych czyli m.in opiekun medyczny, opiekun osób starszych, higienistka,czy wspomniany przez Ciebie technik masażysta itd. Tym bardziej, że są prowadzone w systemie zaocznym i co ważne całkowicie za darmo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KamilkaZ XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2020 17:30 Temat postu: |
|
|
| W przypadku Cosinus można liczyć na dobrą organizację zajęć oraz przygotowanie do egzaminów kwalifikacyjnych po których zdobędziesz zawód i czas najwyższy na pracę, a jak przejrzysz ogłoszenia raczej tego nie brakuje. No i organizują kursy, które dla ich słuchaczy w szkole policealnej są dużo tańsze więc jednocześnie będziesz mogła zdobyć jeszcze dodatkowe certyfikaty |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nesska Przyszłość

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2020 17:44 Temat postu: |
|
|
| Super, na pewno sprawdzę ponieważ chciałabym pójść w stronę jednak kierunków związanych z kosmetyką. Jednak mam jeszcze trochę czasu aby podjąć decyzję i muszę zrobić dokładny research jak to jest w przypadku Cosinus od początku wygląda. Trzymajcie kciuki! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wricva2 Antyk

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 20:51 Temat postu: |
|
|
która jest najlepsza dla humanisty?
-
szkolenia bhp |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Markoss Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 09:41 Temat postu: |
|
|
| Bardzo dobrze zestawione spostrzeżenia poprzedników! Akurat wybór szkoły średniej jest już ważnym etapem w życiu młodego człowieka, dlatego warto już wiedzieć co chce się robić w życiu zawodowym. Cosinus tutaj wychodzi z propozycjami profili które mogą jeśli się postarasz przynieść bardzo dobrą przyszłość, zarobki i spełnienie zawodowe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ajki8tp Antyk

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Seper Antyk

|
Wysłany: Wto Lis 03, 2020 22:19 Temat postu: |
|
|
| Są chyba lepsze szkoły, które można kończyć |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasandra Przyszłość

|
Wysłany: Sro Paź 06, 2021 21:04 Temat postu: |
|
|
| Zauważyłam już jakiś czas temu, że sporo osób szuka dobrych szkół policealnych i wybiera kierunki kształcenia w takiej szkole zamiast iść na studia. Plusów jest sporo, na pewno w takiej szkole można szybciej zdobyć zawód, zdobywać wiedzę teoretyczną jak i praktyczną. Nie wiem jak w Łodzi ale w Warszawie jeśli szukacie takiej szkoły godnej uwagi to na pewno powinna Was zainteresować Profesja Edukacja. Szkoła gdzie stawia się na jakość nauczania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olga32 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Paź 25, 2021 13:02 Temat postu: |
|
|
| Szkół jest sporo. Ale nie wszystkie kierunki, które one oferują, są atrakcyjne i przyszłościowe. Dlatego warto szukać takich, które dadzą nam kwalifikacje, na które jest zapotrzebowanie. Wiem, że np. we Wrocławiu jest szkoła oferująca kształcenie na kierunku Technik Chłodnictwa i Klimatyzacji. Zawód z przyszłością. Tu https://www.viessmann.ovh/dlaczego-warto/ dowiecie się dlaczego warto. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lodzka Przyszłość

|
Wysłany: Czw Gru 09, 2021 17:19 Temat postu: |
|
|
| A może szkoła Sinus? https://szkolasinus.pl/kierunki/ Tam kształciłam się w systemie zaocznym sobota - niedziela. Zależało mi na poszerzeniu wiedzy i kompetencji, aby zwyczajnie poczuć się bardziej profesjonalnym w niektórych dziedzinach. I co najwazniejsze, znalezienie nowej pracy bylo dla mnie w tym wypadku koniecznoscia. Z nowa wiedza udalo sie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
perro12 Renesans

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2022 03:03 Temat postu: |
|
|
| Osoby zainteresowane edukacją po w kierunkach medycznych mogą zacząć od bezpłatnego studium medycznego. Tak się składa, że zajęcia o tej tematyce organizują Ekspert https://ekspert-edu.pl/studium/ . Mozna tutaj edukowac sie w kierunku opiekuna medycznego i środowiskowego, terapeuty, masażysty czy pracownika z obszaru stomatologii. Robi wrazenie, nieprawdaz? Jak widac, drog do sukcesu jest wiele a spelnienie marzenia o pracy w sektorze medycznym jest na wyciagniecie reki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Pią Cze 03, 2022 07:12 Temat postu: |
|
|
| Świetną szkołą policealną, którą wszystkim polecam jest https://szkoly-medyczne.eu/ w Gdańsku. Możecie się tam zapisać do medycznej szkoły policealnej, na wiele różnych kierunków. Wszystko zależy od tego, co chcecie robić w życiu. Naprawdę polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jamajka Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sie 07, 2025 07:21 Temat postu: |
|
|
| Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie pokazuje, że droga do zawodu medycznego może być krótsza i bardziej dostępna niż się wydaje. Szkoła policealna oferuje solidne przygotowanie w zakresie praktycznym i teoretycznym, co zwiększa szanse na zatrudnienie. Współczesny rynek pracy ceni kompetencje i elastyczność, a Collegium właśnie to zapewnia. To rozwiązanie dla osób, które chcą szybko rozpocząć nowy etap w swoim życiu zawodowym. Nauka nie musi trwać latami, by była skuteczna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alessa XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2025 15:36 Temat postu: |
|
|
| Chyba jednak większość osób wybiera studia zamiast tego typu szkół ( oczywiście jeśli są już po maturze ). Jeśli chodzi o dobrą uczelnię medyczną w stolicy to warto poczytać o Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/studia-magisterskie/. Znajdziecie tu ciekawe kierunki takie jak fizjoterapia, psychologia czy pielęgniarstwo, wszystkie dostępne w trybie 5 letnich studiów magisterskich. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 11, 2025 15:36 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |