Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Włosy i paznokcie - jak o nie zadbać/Grinday Look Up
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasze Uczucia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madmx
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Paź 01, 2021 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowałem, że wypowiem się w tym wątku ponieważ może akurat komuś z Was przydadzą się moje porady. Otóż od bardzo dawna zmagałem się z brzydkimi, kruchymi paznokciami, które nawet w przypadku mężczyzny wyglądały nieestetycznie. Obecnie jestem już na końcu kuracji specjalnym preparatem i rezultaty są świetne. Na stronie: https://www.biotebal.pl/mocne-paznokcie/jak-przyspieszyc-wzrost-paznokci znajdziecie wpis dotyczący tego jak przyspieszyć wzrost paznokci, sprawdźcie sobie koniecznie Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Paź 01, 2021 17:53    Temat postu:

Powrót do góry
losia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Paź 27, 2021 06:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie do włosów bardzo dobrze sprawdza się odżywka do włosów hairmax - https://sklep.centrumzdrowegowlosa.pl/odzywki-regenerujace-do-wlosow/1354-odzywka-do-wlosowhairmax-odzywka-exhilar8-300ml.html, jeśli ktoś również suszy i prostuje włosy to polecam spróbować
Powrót do góry
Herbert8989
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Gru 09, 2021 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno kosmetyczka zadba o to.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kika
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sro Gru 22, 2021 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam do was pytanie. Mianowice co na wzmocnienie paznokci będzie najlepsze? Myślałam nad jakimś preparatem z tej apteki https://www.webpharm.pl/wzmocnienie-paznokci. Chyba, że macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na wzmocnienie paznokci? Chociaż wołałbym kupić gotowy preparat, ponieważ zazwyczaj domowe sposoby wymagają dłuższej kuracji.
Powrót do góry
Kasiastan
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Gru 30, 2021 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zwykle produkty z drogerii warto zastąpić profesjonalnymi kosmetykami do włosów. Takie jak profesjonalne farby do włosów. Czasem lepiej korzystać z mniejszej ilości kosmetyków, a lepszej jakości.
Powrót do góry
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lis 30, 2025 16:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio wróciłam do marek, które naprawdę dobrze współgrają z moją skórą i płytką paznokcia. A przy okazji znowu trafiłam na fajne zestawienie hitów Cosmetics Zone https://shilla.pl/blog/cosmetics-zone-jakie-produkty-ciesza-sie-najwieksza-popularnoscia. Są tam pokazane nie tylko lakiery, ale też produkty, o których wcześniej nie słyszałam. Może w końcu skuszę się na ich bazy, bo opinie są bardzo zachęcające.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Lis 30, 2025 16:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasze Uczucia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: