Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kurier

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Polityka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
johnpatong111
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lip 20, 2025 14:20    Temat postu: Kurier Odpowiedz z cytatem

Siema, miałem sytuację podbramkową – zostawiłem ważną rzecz w biurze w Krakowie, a musiałem być tego samego dnia w innym mieście. Wpadłem na pomysł, żeby wysłać kuriera i trafiłem na firmę z tej strony: https://www.armaflo.pl/nasze-uslugi/kurier-krakow wszystko ogarnęli szybko, tylko ciekawi mnie, czy oni działają też w weekendy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Lip 20, 2025 14:20    Temat postu:

Powrót do góry
Plausibleaa
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pią Lip 25, 2025 03:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dobra, więc jakby co to znalazłam fajną stronkę z transportem paczek do Islandii - https://taniapaczka.pl/paczki-do-islandii. Super wygodnie, bo nie trzeba się stresować, że coś się zgubi. Ceny też nie są wygórowane, więc jak ktoś ma potrzebę, to polecam sprawdzić. Co więcej, obsługa jest mega pomocna, więc na pewno ułatwi cały proces. No i najważniejsze – bezpieczeństwo przesyłek na pierwszym miejscu, więc żadnych niespodzianek. Także jak ktoś ma rodzinę czy znajomych na Islandii, to idealne rozwiązanie. Miłego dnia wszystkim i pamiętajcie - lepiej sprawdzić samemu niż wierzyć na słowo!
Powrót do góry
mautka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sie 27, 2025 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zdarza się Wam wysyłać paczki za granicę lub będziecie robić to pierwszy raz to warto wiedzieć jakie najczęstsze błędy są popełniane właśnie przy wysyłce takich zagranicznych paczek. Tutaj https://tpkurier.com/aktualnosci/najczestsze-bledy-przy-wysylce-paczek-za-granice-i-jak-ich-uniknac/ jest ciekawy artykuł na ten temat. Warto przeczytać.
Powrót do góry
agatula
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lis 25, 2025 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też przeglądam ostatnio oferty różnych kurierów i widzę, że Riders z Warszawy mocno stawia na przesyłki miejskie. Czy faktycznie są w tym dobrzy? korzystał ktoś z ich usług ?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lis 25, 2025 11:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Polityka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: