Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Implanty zębowe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Kwi 04, 2024 14:11    Temat postu: Implanty zębowe Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o implanty to ostatnio dowiedziałem się o all-on-4 Kraków . Ciekawie ile osób to zainteresuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Kwi 04, 2024 14:11    Temat postu:

Powrót do góry
ElTango
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Wrz 16, 2024 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wstawienie implantów to jedna z metod na uzupełnienie uzębienia. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie, bowiem implanty zębów wyglądają praktycznie identycznie, jak własne zęby. Zresztą to nie tylko kwestia estetyki, ale też wygodnego jedzenia. Zabiegi wstawiania implantów oferuje centrum stomatologiczne https://dentapoint.pl/implantologia/ . Doświadczeni stomatolodzy podchodzą do każdego pacjenta indywidualnie, dobierając najlepsze rozwiązania dla konkretnego przypadku.
Powrót do góry
Holiseq
Barok
Barok

PostWysłany: Nie Cze 29, 2025 23:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z implantami wiąże się sporo pytań i wątpliwości, zwłaszcza dla osób, które nigdy wcześniej nie miały takiego zabiegu. Na szczęście https://ibytow.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/19310_implanty-zebow-gdansk-jak-przebiega-proces-leczenia-krok-po-kroku.html daje jasne odpowiedzi i krok po kroku pokazuje, jak przebiega leczenie. Doceniam też to, że artykuł porusza kwestie rekonwalescencji i opieki po implantacji, co dla mnie było kluczowe. To znacznie ułatwia decyzję i pomaga lepiej przygotować się do wizyty.
Powrót do góry
Markoss
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 27, 2025 09:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu myślę o poprawie estetyki uśmiechu i analizuję różne opcje. Na stronie Dentart Clinic https://www.dentart-clinic.pl/implanty-stomatologiczne/ przeczytałem, jak wygląda wszczepienie implantu i jakie są zalety stałego uzupełnienia. Podoba mi się, że nie trzeba szlifować zdrowych zębów. Jeśli ktoś z was przeszedł cały proces, to fajnie jakbyście mogli dać znać, jak wygląda okres od zabiegu do założenia korony.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lis 27, 2025 09:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: