Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Burbitulka66 Antyk

|
Wysłany: Wto Lis 05, 2024 20:48 Temat postu: |
|
|
Jak wy byście byli w takiej sytuacji to myślicie że zrobilibyście tak samo czy może jakoś inaczej byście do tego podeszli? _________________ pompy ciepła do domu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 05, 2024 20:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Pią Lis 08, 2024 17:41 Temat postu: |
|
|
Projekty domów Projekty z wizją oferują ciekawe rozwiązania przestrzenne, które odpowiadają współczesnym standardom i trendom. To miejsce pełne inspiracji dla osób, które cenią nie tylko estetykę, ale i funkcjonalność w codziennym życiu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lis 14, 2024 12:24 Temat postu: |
|
|
Możecie też postawić jednak na dobrej jakości pompy ciepła |
|
Powrót do góry |
|
 |
mamakaroliny Przyszłość

|
Wysłany: Pią Lis 15, 2024 14:41 Temat postu: |
|
|
Budując dom nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego jak ważne jest kosztorysowanie budowlane .Przede wszystkim ten dokument to informacja dla inwestorów o kosztak z jakimi będzie musial się zmierzyć. Ponadto jest to także dokument, który pomoże inwestorowi wybrać najtańszą ofertę na rynku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bunia91 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lis 21, 2024 19:29 Temat postu: |
|
|
Podczas budowy warto zadbać o rekuperację - https://luftklima.pl/rekuperacja/ Dzięki temu zaoszczedzicie na ogrzewaniu i na pewno wasze zdrowie na tym zyska. Dzięki rekuperacji pozbędziecie się zużytego powietrza z dwutlenkiem węgla i parą wodną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Forte Młoda Polska

|
Wysłany: Sob Lis 23, 2024 18:22 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, taka budowa od a do z, samodzielnie, chyba nie jest jednak na moje nerwy, widzę jak dużo kosztuje to moich znajomych. Raczej, gdybym miała w tym momencie decydować się na nowy dom, to brałabym pod uwagę zakup domu bezpośrednio od dewelopera, np. https://alberoinvest.pl/tworcza-home/domy-na-bialolece/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mautka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2025 23:58 Temat postu: |
|
|
Ocieplenie domu z wykorzystaniem profesjonalne izolacje pianką - https://isosolutions.pl/ to opcja, która pozwala na uzyskanie wysokiej jakości ochrony termicznej. Dzięki precyzyjnemu nałożeniu pianki, każda szczelina zostaje dokładnie wypełniona, co zapobiega ucieczce ciepła i poprawia energooszczędność budynku. Takie rozwiązanie przyczynia się do mniejszych kosztów ogrzewania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nortet Antyk

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2025 16:00 Temat postu: |
|
|
Chciałbym rozpocząć budowę domu, ale problemem jest wybór odpowiedniego projektu. Strona https://www.archon.pl/projekty-domow ma dość szeroki wybór, jednak nie jestem pewny, który projekt będzie najbardziej funkcjonalny. Zależy mi na tym, żeby dom był energooszczędny i pasował do mojej działki. Nie mam jeszcze dużego doświadczenia w budownictwie, więc każda opinia jest dla mnie cenna. Może ktoś z was już budował dom z tego projektu? Jakie były wasze odczucia? Czy projekt spełnił wasze oczekiwania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ykin1 Antyk

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2025 12:41 Temat postu: |
|
|
A gdyby tak ugryźć temat z drugiej strony? Wydaje mi się, że inne podejście może być lepsze, choć pewny nie jestem. _________________ wieczór panieński |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2025 09:48 Temat postu: |
|
|
Dla nas świetnym zakupem była jednak żywica l 285 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ghobia360 Antyk

|
Wysłany: Pią Mar 21, 2025 13:33 Temat postu: |
|
|
W tym przypadku myślę, że trzeba przemyśleć wszystkie możliwe opcje jakie mamy do wyboru. _________________ płyta hpl |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2025 10:16 Temat postu: |
|
|
Wkrótce planuję zakupić produkty takie jak tłuczeń na drogi . Z tego, co zauważyłam, oferta tej firmy jest naprawdę atrakcyjna, a ceny konkurencyjne, więc być może to rozwiązanie również przypadnie wam do gustu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Koglokownik77 Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|