Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hamilton Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 27, 2023 18:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewiora Średniowiecze

|
Wysłany: Nie Lip 02, 2023 20:26 Temat postu: |
|
|
Przy makijażu bardzo dużą rolę odgrywają pędzle. Nie mówię, że kluczową, ale to jest naprawdę ważne, żeby mieć dobry pędzel do blendowania cieni czy do nakładania podkładu. Niedawno Eveline wypuścił swoją autorska linię pędzli i muszę powiedzieć że one są super. Porządnie wykonane, Rączka jest mocna, włosie syntetyczne i miękkie. Naprawdę warto na nie zwrócić uwagę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza1 Antyk

|
Wysłany: Pon Lip 24, 2023 20:47 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcecie ładne wykończenie makijażu i utrwalenie go to zobaczcie sobie nowy puder z lawendą i skwalanem z Eveline  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dusia Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2023 08:48 Temat postu: |
|
|
u mnie makijaż oka to też kreski na górnych powiekach. Przetestowałam już wiele eyelinerów ale najbardziej lubię te z Eveline. Moim ostatnim hitowym odkryciem jest ten brązowy w pisaku z serii Variete. Bardzo precyzyjny, trwały i wydajny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
losia Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
agatula Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2023 17:08 Temat postu: |
|
|
jeśli szukacie fajnej paletki do konturowania twarzy to szczerze polecam tą nową Wonder Match z Eveline Cosmetics. 1 kosmetyk a w nim puder, bronzer, róż i rozświetylacz. Bardzo dobra pigmentacja, trwałość. Jedno z moich ostatnich makijażowych odkryć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariol-ka Średniowiecze

|
Wysłany: Sro Maj 15, 2024 21:33 Temat postu: |
|
|
Aby podkład ładnie wyglądał na buzi, nie ważył się i był równomiernie rozłożony to warto używać do jego nakładania beauty blendera. Ja mam gąbeczkę z Eveline i powiem wam że wow! Jest taka miękka i elastyczna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 04, 2024 10:56 Temat postu: |
|
|
Taki makijaż to jest naprawdę doskonała sprawa w mojej opinii. Tak ja na to wszystko obecnie patrzę.
|
 |
nowinka Barok

|
Wysłany: Czw Lut 27, 2025 04:30 Temat postu: |
|
|
Ja coraz częściej myślę o zabiegach m.in na zmarszczki. Powoli widzę pierwsze oznaki starzenia skóry a kremy nawet te lepsze nic nie dają. Widziałam że tutaj https://www.medestetic.com.pl/ mają duży wybór ciekawych i skutecznych zabiegów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lightzew Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|