Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dusia Przyszłość

|
Wysłany: Pon Gru 30, 2024 16:54 Temat postu: skąd internet? |
|
|
Hej hej mam pytanie związane z dostawcami usług takich jak internet vzy telewizja. Preferujecie firmy, które działają w całym kraju czy takie typowo lokalne ? może polecicie kogoś sprawdzonego z województwa podlaskiego a konkretnie z Białegostoku ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 30, 2024 16:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
werka2 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Gru 30, 2024 17:14 Temat postu: |
|
|
ja wolę firmy lokalne, zauwazyłam, ze mają zwykle dużo lepsze oferty i to nie tylko pod kątem niższych cen ale i samej jakości usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatula Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sty 02, 2025 12:56 Temat postu: |
|
|
ja też jestem za wspieraniem firm, ktre działają w miejscu naszego zamieszkania. Jeśli chodzi o Białystok to na pewno sprawdz sobie Elpos, mają wg mnie bardzo konkurencyjną ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dusia Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sty 03, 2025 11:21 Temat postu: |
|
|
wielkie dzięki, na pewno poczytam. Niedługo się przeprowadzam i wiem już, że będę podpisywac umowę z nowym dostawcą dlatego szukam. a czy w Elpos długo się czeka na aktywacje usług? |
|
Powrót do góry |
|
 |
claudyna Romantyzm

|
Wysłany: Nie Sty 26, 2025 13:24 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o szybki internet w dobrej cenie tio warto zajrzeć tutaj https://fiberlink.pl/ i zapoznać się z ofertą. Myślę,ze będziecie zadowoleni. W dzisiejszych czasach porządny internet to podstawa. Warto wybrać dobra ofertę |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatula Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lut 04, 2025 17:44 Temat postu: |
|
|
niee, aktywacja jest bardzo sprawna. jak juz podpiszesz umowę to za chwilę masz już dostęp także nie ma żadnych przestojów itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dusia Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lut 04, 2025 18:09 Temat postu: |
|
|
agatula napisał: | niee, aktywacja jest bardzo sprawna. jak juz podpiszesz umowę to za chwilę masz już dostęp także nie ma żadnych przestojów itd. |
no to ekstra bo zalezy mi na czasie jak już uda mi sie coś załatwić to na pewno dam znać ale na pewno jak coś zdecyduje się na komplet usług i internet i tv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 04, 2025 18:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |