Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anuna Antyk

|
Wysłany: Pon Wrz 16, 2024 21:53 Temat postu: |
|
|
Oczywiście wszystko zależy od powodów łysienia. Ale! Poza badaniami i wizytą u trychologa to warto oczywiście wprowadzić suplementację do swojej codziennej rutyny. Na grupach facetów polecają Vitapil Clinic 5a na łysienie. Hamuje lub ogranicza wypadanie włosów - to już zależy od danego przypadku. Do tego pobudza wzrost nowych włosów. Oczywiście do tego warto też dodać dobrze zblinasowaną dietę i np. jakieś specjalistyczne szampony/odżywki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 16, 2024 21:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mayczak Przyszłość

|
Wysłany: Wto Paź 01, 2024 21:11 Temat postu: |
|
|
Strasznie ważne jest to, żeby poza taką suplementacją od wewnątrz, stosować też kosmetyki, które działać będą z zewnątrz. Ja polecam serię forca brilho od inoara. Codzienne stosowanie tych produktów bardzo szybko przyniesie oczekiwane rezultaty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika Przyszłość

|
Wysłany: Sro Paź 16, 2024 10:07 Temat postu: |
|
|
Najlepiej to łysienie skonsultować z trychologiem, ja jestem bardzo zadowolona z pomocy specjalisty z https://perfectlook.clinic |
|
Powrót do góry |
|
 |
galina Antyk

|
Wysłany: Pon Gru 30, 2024 13:10 Temat postu: |
|
|
Dla mojego partnera ratunkiem okazało się regularne stosowanie suplementu Vitapil Clinic 5a i olejowanie skóry głowy. Po kilku miesiącach włosy są znacznie mocniejsze, a skóra głowy lepiej odżywiona. Jeśli szukasz pomysłu na prezent, który naprawdę ma znaczenie, to może być doskonały wybór na święta dla ukochanego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 30, 2024 13:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |