Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
janek3332 Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2021 06:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
alexdenton Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasandra Przyszłość
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2021 22:02 Temat postu: |
|
|
Jeśli myślisz o studiach podyplomowych w stolicy to koniecznie zobacz jaką ofertą ma Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie. Dla mnie to zdecydowanie najlepsza uczelnia w okolicy, oczywiście nie tylko prowadzą kierunki podyplomowe dlatego jak jesteś świeżo po maturze i myślisz o podjęciu dalszej edukacji to właśnie w tym miejscu to będzie bardzo dobry pomysł. Zobacz jakie mają warunki rekrutacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
werka2 Przyszłość
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2022 15:14 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od tego czym się interesujecie. jeśli są to studia medyczne to na pewno warto rozważyć naukę na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie https://mum.edu.pl/. ja skonczyłam tu fizjoterapię a teraz jestem na studiach podyplomowych z osteopatii. jest okej, poziom i organizacja zajęć na bardzo wysokim poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Fbgh40fd Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lvnjd3fd11 Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
hiacyntabukiet Pozytywizm
|
Wysłany: Sob Cze 01, 2024 20:35 Temat postu: |
|
|
ja tez jestem po podyplomowkach, konczylam we wroclawiu, na najlepszym uniwersytecie ekonomicznym |
|
Powrót do góry |
|
|
brawoja Wspołczesność
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2024 15:54 Temat postu: |
|
|
hiacyntabukiet napisał: | ja tez jestem po podyplomowkach, konczylam we wroclawiu, na najlepszym uniwersytecie ekonomicznym |
wlasnie duzo osob poleca tą uczelnie, slyszalam ze mozna dolaczyc tam do licznych organizacji studenckich i kół naukowych |
|
Powrót do góry |
|
|
Mciro4g4 Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
Etusya Przyszłość
|
Wysłany: Wto Lip 30, 2024 20:19 Temat postu: |
|
|
Kierunek Bezpieczeństwo Wewnętrzne na Akademii Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych https://amisns.edu.pl/homepage/wydzialy/wydzial-administracji-i-nauk-spolecznych/bezpieczenstwo-wewnetrzne/ to doskonała propozycja dla osób zainteresowanych ochroną publiczną i zarządzaniem kryzysowym. Studenci zdobywają tu nie tylko teoretyczną wiedzę z zakresu prawa i administracji, ale również praktyczne umiejętności niezbędne w sytuacjach zagrożeń. Uczelnia kładzie nacisk na współpracę z instytucjami bezpieczeństwa, co pozwala na praktyczne przygotowanie do pracy w służbach publicznych. |
|
Powrót do góry |
|
|
medela Przyszłość
|
Wysłany: Sro Sie 14, 2024 10:28 Temat postu: |
|
|
Można również skorzystać z usług dostępnych na stronie https://novamaska.com/rekrutacja.html . Oferują tam usługi o wysokim standardzie, a zespół składa się z doświadczonych specjalistów. |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiunia Przyszłość
|
Wysłany: Nie Sie 18, 2024 06:50 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się ,że takie studia prawnicze Warszawa zawsze będą cieszyły się powodzeniem. W końcu życie a szczególnie życie gospodarcze staje się coraz bardziej skomplikowane. W zasadzie każdą umowę , którą podpisują przedsiębiorcy przepuszcza się przez ręce prawników. |
|
Powrót do góry |
|
|
medela Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
AlexCapek Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
deniska Antyk
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2024 15:05 Temat postu: |
|
|
Tu mają ciekawe kierunki https://wsfi.pl/ Dodatkowo uczelnia oferuje szeroki wachlarz stypendiów naukowych i socjalnych, co ułatwia finansowanie studiów. Dzięki temu mogę skoncentrować się na nauce, bez obawy o kwestie finansowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2024 15:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |