Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AK4li Średniowiecze
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2024 09:30 Temat postu: Sprzątanie po wyprowadzce |
|
|
Hejka, od czego najlepiej zacząć sprzątanie po przeprowadzce?
Jestem świeżo po przeprowadzce z warszawskiej Pragi na Mokotów,firma przeprowadzkowa, która zajmowała się moją przeprowadzką posprzątała po sobie wszystko co się dało, ale wciąż jest tego dużo, macie jakieś rady/wskazówki jak się za to zabrać? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2024 09:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
zygu90 Antyk
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2024 13:23 Temat postu: |
|
|
Profesjonalna chemia do sprzątania,chemia profesjonalna,profesjonalne środki czystości,profesjonalne środki czystości dla firm sprzątających,hurtownia chemiczna, maszyny do mycia podłogi,profesjonalne maszyny sprzątające,maszyny sprzątające,odświeżacze powietrza i wiele innych. To wszystko w zasięgu waszych rąk. Przydaje się i pomaga w sprzątaniu. Sami skorzystajcie i powiedzcie co myślicie. _________________ Maszyny Sprzątające |
|
Powrót do góry |
|
|
DorotheA Antyk
|
Wysłany: Pią Lip 19, 2024 09:52 Temat postu: Od A do Ż |
|
|
No jak się wyprowadzasz w inne miejsce, to wypada - wręcz trzeba - zostawić po sobie porządek. Znam takich, co musieli płacić kary (warto czytać umowy najmu!), jak im się zapomniało i było syfiasto po wyprowadzce.
A w sprzątaniu ja zawsze stosuję zasadę od A do Ż - najpierw sprzątam to, co może pobrudzić inne rzeczy. Na przykład jak wycieram kurze, to zawsze od góry mebli - zawsze jakiś pyłek spadnie i mogę go zebrać później. A jakby mi kurz z karniszy zleciał na czyszczoną wcześniej szafkę, to wycieranie mebla byłoby marnowaniem czasu.
Zwykle najpierw zamiatam podłogi, odkurzam dywany, potem wycieram kurze z mebli, a na koniec myję podłogi na mokro. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabisa Przyszłość
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2024 15:00 Temat postu: |
|
|
Warto na pewno korzystać z ekologicznych środków czystości takich marek, jak Ludwik Ekologiczny dostępnych na https://sklepinco.pl/marka/ludwik-ekologiczny/ Ich oferta obejmuje produkty, które są zarówno efektywne, jak i przyjazne dla środowiska. Idealne do osób, które pragną utrzymać dom w czystości, dbając jednocześnie o planetę. Nie zapominając o zachowaniu porządku w kuchni, czy łazience jak na przykład "Zestaw uniwersalny Ludwik Ekologiczny (pianki: do łazienki, do kuchni, tabletki do zmywarki, płyn uniwersalny)" Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
makksymilian Antyk
|
Wysłany: Nie Sie 25, 2024 05:34 Temat postu: |
|
|
Ja zwykle zaczynam od rozpakowania rzeczy z pudeł i myślę, że jest to rozsądna opcja.
Kod pocztowy: 01-523
Miasto: Warszawa
NIP: 5291027548
REGON: 527542428
Adres e-mail: sklep@michelson.pl
Telefon kontaktowy: 505826828 |
|
Powrót do góry |
|
|
medela Przyszłość
|
Wysłany: Sro Wrz 25, 2024 09:23 Temat postu: |
|
|
Sądzę, że warto zainteresować się firmą http://clis.pl/ . Wiele osób chwali ich pralnię dywanów za szybkie i profesjonalne usługi, a także za bezproblemowy kontakt z obsługą. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 25, 2024 09:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |