Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bożena Przyszłość
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2022 15:12 Temat postu: Macierzyństwo |
|
|
Niedawno urodziłam moje pierwsze maleństwo, dlatego wszystko jest dla mnie nowe. Też tak macie, że stresujecie się, że przegapicie coś ważnego? My byliśmy jakiś czas temu na USG bioderek w Gdańsku, bo to obowiązkowe badanie profilaktyczne dla niemowlaków. U nas wszystko dobrze, a jak u was? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2022 15:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
unrealnfs7 Antyk
|
Wysłany: Sob Wrz 14, 2024 12:26 Temat postu: |
|
|
Cześć! Interesują mnie informacje na temat macierzyństwa zastępczego na Ukrainie. Jakie są podstawowe wymagania prawne i warunki udziału w programie macierzyństwa zastępczego? Jak wygląda proces wydawania zezwoleń i jakie aspekty medyczne i prawne należy wziąć pod uwagę? Interesuje mnie również, które kliniki lub agencje specjalizują się w macierzyństwie zastępczym i świadczą usługi klientom zagranicznym. Z góry dziękuję za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
williamthompsonwt Antyk
|
Wysłany: Sob Wrz 14, 2024 12:29 Temat postu: |
|
|
Szczegółowe informacje na temat macierzyństwa zastępczego na Ukrainie, w tym warunki i wymagania, można znaleźć na stronie https://uamedtours.pl/directions/macierzynstwo-zastepcze-main/ukraine. Na Ukrainie macierzyństwo zastępcze jest legalne i regulowane przez ustawodawstwo, które umożliwia cudzoziemcom szukanie usług w tym zakresie. Podstawowe wymagania obejmują konieczność posiadania wskazań lekarskich, a także obowiązkowe badania lekarskie i zgodne z prawem wykonanie umowy z matką zastępczą. Proces obejmuje kilka etapów: wybór kliniki, podpisanie umowy, wsparcie medyczne i rejestrację prawną. |
|
Powrót do góry |
|
|
aLicja45678 Antyk
|
Wysłany: Nie Wrz 15, 2024 12:00 Temat postu: |
|
|
Bardzo ważny i ciekawy temat, myślę, że każda mama chętnie przeczyta.
Kod pocztowy: 40-580
Miasto: Katowice
NIP: 6341198302
REGON: 277817278
Adres e-mail: biuro@hegg.pl
Telefon kontaktowy: +48570003419 |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|