Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kosmetyki do profesjonalnego użytku - jakie marki?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lip 05, 2024 12:54    Temat postu: Kosmetyki do profesjonalnego użytku - jakie marki? Odpowiedz z cytatem

Czy będziecie mi w stanie powiedzieć jakie marki dermokosmetyków będą godne uwagi pod względem czystości składu i jednocześnie przebadane dermatologicznie. Zarówno do walki ze zmarszczkami, jak i trądzikiem u młodszych kobiet. Najlepiej jeśli też będzie możliwość sprawdzenia ich na prezentacji. Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lip 05, 2024 12:54    Temat postu:

Powrót do góry
Kabisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lip 08, 2024 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz wziąć pod uwagę Optimum Derma https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ ich produkty bogate w organiczne kwasy AHA pomagają rozwiązać wiele różnorodnych problemów, od trądziku po starzenie się skóry. Można w Lumis Group umówić się na prezentacje. Pozdrawiam!
Powrót do góry
ViolkaM
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Sro Lip 10, 2024 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto stawiać na sprawdzone i doceniane marki na naszym rynku. Jednocześnie które są stworzone z myślą o profesjonalistach i skuteczne w walce z przebarwieniami, zmarszczkami i zmianami trądzikowymi. Tutaj godnym uwagi wyborem może być Optima Derma. Dodatkowo, możesz zaprosić przedstawicieli marki na prezentację w swoim salonie, aby lepiej poznać te produkty i przekonać się o ich wysokiej jakości.
Powrót do góry
Hella
Renesans
Renesans

PostWysłany: Sro Lip 10, 2024 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, klientki są wymagające dlatego o każdy element trzeba zadbać. A jednak kosmetyki mają duże znaczenie.
Powrót do góry
JulianaMM
Renesans
Renesans

PostWysłany: Pią Lip 19, 2024 09:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kluczem jest skuteczność działania, dlatego jeśli szukacie profesjonalnego wsparcia to zdecydowanie warto skontaktować się z dystrybutorami marek. Optimum Derma dostępne są w Lumis Group. Poprawiają one właściwości immunologiczne skóry, stymulują produkcję elastyny, regenerację komórek i poprawiają penetrację wszystkich składników aktywnych Very Happy
Powrót do góry
bulinka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lip 22, 2024 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli o mnie chodzi, Eveline 6 Ceramides to świetny wybór dla skóry suchej i wrażliwej. Produkt intensywnie nawilża i wzmacnia barierę ochronną skóry. Kiedy byłam w ciąży, moja skóra była wyjątkowo sucha i wrażliwa, a ten krem przyniósł mi natychmiastową ulgę. Sprawdź to sobie i daj znać, co myślisz o tym.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sie 05, 2024 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kosmetyki marki https://ziaja.com/ są ciekawym wyborem dla profesjonalistów. Dzięki starannie opracowanym formułom, które bazują na naturalnych składnikach, produkty te zapewniają skuteczną i bezpieczną pielęgnację. Profesjonaliści cenią Ziaję za wysoką jakość, przystępną cenę i szeroką gamę kosmetyków dostosowanych do różnych typów skóry i potrzeb pielęgnacyjnych.
Powrót do góry
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Paź 16, 2024 08:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie, a słyszeliście o tym, że w dozie można zamówić produkty z toksyną botulinową? z dostawą do apteki stacjonarnej, mają bardzo dobre ceny.
Powrót do góry
Iris
Barok
Barok

PostWysłany: Sro Paź 16, 2024 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupowałam w DOZ kilka razy botoks i mogę polecić, ceny mają naprawdę dobre, a apteki są porządnie zaopatrzone.
Powrót do góry
sasanka
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Paź 31, 2024 10:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marika napisał:
Słuchajcie, a słyszeliście o tym, że w dozie można zamówić produkty z toksyną botulinową? z dostawą do apteki stacjonarnej, mają bardzo dobre ceny.

Można, ale musisz mieć receptę od lekarza. Ja zamawiałam w dozie online i odbierałam stacjonarnie z receptą
Powrót do góry
Granus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Gru 05, 2024 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W końcu znalazłam idealne kosmetyki brązujące na https://tanexpert24.pl/pl. Efekty są świetne, a zapach przyjemnie delikatny.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 06, 2024 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie rzeczy to jest naprawdę opcja wspaniała. Jak dla mnie to co wy tutaj dajecie, to jest opcja naprawdę wspaniała teraz.
wisienka22
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sty 30, 2025 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się, że się podoba! 😊 Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz dodatkowych informacji, śmiało daj znać! Zawsze warto dzielić się fajnymi opcjami i pomysłami! zajrzyj tez tutaj https://nicesite.com.pl/ Znajdziesz bardzo ciekawe urodowe artykuły
Powrót do góry
sahrju58
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Lut 12, 2025 13:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdyby tak ugryźć temat z drugiej strony? Wydaje mi się, że inne podejście może być lepsze, choć pewny nie jestem.
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lut 18, 2025 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem świetnym wyborem jest również mgiełka do ciała . Kosmetyki dostępne w tej ofercie wyróżniają się nie tylko wysoką jakością i starannie dobranym składem, ale także atrakcyjną ceną, co sprawia, że są dostępne dla każdego. Dodatkowym atutem jest szeroka gama zapachów, dzięki czemu każdy może znaleźć produkt idealnie dopasowany do swoich preferencji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Wto Lut 18, 2025 09:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: