Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulinabb Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2021 10:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Nie Gru 17, 2023 16:09 Temat postu: |
|
|
Jeśli potrzebujesz doświadczonego laryngologa, warto rozważyć skorzystanie z usług specjalistów dostępnych w Centrum Medycznym Derm-Al https://derm-al.pl/pl/medycyna-specjalistyczna/laryngologia . W ich dziale laryngologii znajdziesz specjalistów posiadających wiedzę i doświadczenie w diagnostyce oraz leczeniu schorzeń związanych z uszami, nosem i gardłem. Centrum to oferuje kompleksową opiekę medyczną, wykorzystującą nowoczesne metody diagnostyczne oraz skuteczne terapie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasandra Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lip 10, 2024 00:08 Temat postu: |
|
|
Coraz więcej osób miewa problemy z zatokami w moim otoczeniu. Wydaje mi się, że to może być wina klimatyzacji, jest ona coraz bardziej popularnym rozwiązaniem także w domach. A jeśli stany zapalne się powtarzają to trzeba odwiedzić laryngologa właśnie. On zajmuje się leczeniem zatok, zarówno farmakologicznym jak i operacyjnym. Szukając odpowiedniej placówki w Warszawie warto zapoznać się z ofertą https://optimum.pl/ . To klinika laryngologiczna, przyjmują pacjentów w każdym wieku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lip 23, 2024 21:29 Temat postu: |
|
|
Ja również planuję wybrać się do laryngologa, ponieważ od dłuższego już czasu mam problem z zatokami. Muszę przyznać, że płukanie zatok wodą morską całkiem fajnie mi pomaga i przynosi ulgę, jednak chciałabym się dowiedzieć, jaka jest przyczyna moich problemów i jak im zapobiegać w przyszłości. Na co się przygotować podczas takiej wizyty? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 23, 2024 21:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |