Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sina Średniowiecze

|
Wysłany: Czw Lis 23, 2023 07:45 Temat postu: Ubrania dla faceta |
|
|
Dziewczyny, chcę kupić swojego partnerowi bluzę na święta. Coś klasycznego, bez jakiś szalonych wzorów czy kolorów. Bardziej zależy mi na jakości, aby po praniu wciąż miała kształt, kolor i nie była zmechacona Co polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2023 07:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sylvianka Antyk

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2023 23:15 Temat postu: |
|
|
Hibou! Nie dość że polska marka i wspierasz polski biznes to jeszcze mają świetną jakość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anuna Antyk

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2023 15:07 Temat postu: |
|
|
Ja bym poszukała w sklepach sportowych... Wydaje mi się że tam jest sporo opcji jeśli chodzi o bluzy. Chyba że to nie taki styl sportowy a bardziej casualowy?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sina Średniowiecze

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2023 12:29 Temat postu: |
|
|
Tak, właśnie bardziej casualowy. Dokładnie taki jak napisała sylvianka Te z Hibou wydają sie idealne i totalnie w jego stylu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
caroline8 Antyk

|
Wysłany: Sob Gru 02, 2023 10:42 Temat postu: |
|
|
O, zainspirowałaś mnie właśnie do prezentu Też swojemu chyba kupię bluzę. To będzie praktyczny prezent, ale w sumie takie lubię dawać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
galina Antyk

|
Wysłany: Pią Gru 22, 2023 08:05 Temat postu: |
|
|
sina napisał: | Tak, właśnie bardziej casualowy. Dokładnie taki jak napisała sylvianka Te z Hibou wydają sie idealne i totalnie w jego stylu  |
sina i kupiłaś tę bluzę z Hibou? I jak wrażenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Czw Gru 28, 2023 19:18 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem w second handach kryją się niezwykle ciekawe propozycje ubrań. To miejsce, gdzie każdy zakup może stać się prawdziwą przygodą modową. Odkrywanie skarbów w second handzie to dla mnie fascynujące doświadczenie. Znajduję tam nie tylko unikalne, ale także wysokiej jakości ubrania, które w tradycyjnych sklepach mogłyby być znacznie droższe. Tutaj https://myslipotarganej.pl/wlasny-second-hand-gdzie-zaopatrywac-sie-w-odziez-uzywana/ można znaleźć na ten temat ciekawy artykuł. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sina Średniowiecze

|
Wysłany: Sob Sty 06, 2024 17:55 Temat postu: |
|
|
Kupiłam i bardzo jesteśmy zadowoleni. I ja i mój partner. Bluza jest naprawdę dobrej jakości i fajnie leży Teraz już czekamy jeszcze na spodnie dresowe od nich do kompletu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pelapolis Antyk

|
Wysłany: Pon Sty 29, 2024 07:28 Temat postu: |
|
|
Teraz sama zastanawiam się nad taką bluzą dla swojego męża i dla siebie Widzę, że mają też dział damski i powiem szczerz: podobają mi się bardzo te ubrania od nich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybuś Młoda Polska

|
|
Powrót do góry |
|
 |
charlize Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
Wysłany: Sro Cze 26, 2024 09:39 Temat postu: |
|
|
Takie ubrania dla dziecka są naprawdę wręcz doskonałe jak dla mnie. One są naprawdę wręcz świetne. Tak to ja już widzę.
____________________________-
Tematy prac magisterskich z Logistyki |
|
Powrót do góry |
|
 |
markotka Antyk

|
Wysłany: Wto Lip 09, 2024 20:37 Temat postu: |
|
|
pelapolis napisał: | Teraz sama zastanawiam się nad taką bluzą dla swojego męża i dla siebie Widzę, że mają też dział damski i powiem szczerz: podobają mi się bardzo te ubrania od nich  |
Hibou ma bardzo fajne ubrania Zarówno damskie, męskie, jak i te dla dzieci - oni się przykładają do jakości oraz do komfortu noszenia. Poza tym wszystko od nich jest takie ładne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PolaWilk Antyk

|
Wysłany: Sro Lip 10, 2024 22:18 Temat postu: bluza |
|
|
Postaw na coś oryginalnego. Na pewno to doceni! Polecam bluza z dinozaurem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
madlen Antyk

|
Wysłany: Wto Sie 06, 2024 20:31 Temat postu: |
|
|
Dobrej jakości bieliznę męską, tshirty, bluzy i spodnie dresowe znajdziecie w sklepie polskiej marki Hibou Wszystko to jest bawełniane, a nie żadne poliestry. Do tego oni robią taką klasykę, więc każdemu facetowi to się spodoba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2024 20:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |