Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bob21 Młoda Polska

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2023 09:23 Temat postu: Będę urządzać kuchnię! |
|
|
Hejka
Jestem na etapie urządzania kuchni, szukam nowych rozwiązań. Nie chcę popełniać jakichś błędów, które później będą mi przeszkadzać w swobodnym korzystaniu z kuchni. A kuchnia, wiadomo... jest naszym codziennym miejscem. Bardzo zależy mi na stworzeniu intuicyjnej przestrzeni pełnej klasy. W tym celu zaczęłam inspirować się przeróżnymi blogami, np. https://chataskrzata.edu.pl/ i z zaciekawieniem muszę przyznać, że będę śledzić! Ale czekam też na wasze polecenia i chętnie dołączę do swojego czytelniczego blogerskiego kącika jeszcze inne stronki. Dawajcie znać co wy polecacie, a może macie już jakieś gotowe tipy do kuchni? Zostawcie jakieś polecenia ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2023 09:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iwańska XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sro Gru 06, 2023 20:14 Temat postu: |
|
|
To wyzwanie. Najlepiej zabudowa, bo lepsze wykorzystanie przestrzeni. Można miec wiecej miejsca na przechowywanie i wiecej miejsca do pracy. Wykorzysta się każdy cm przestrzeni. Do tego sprzet w zabudowie i jest elegancko. Piekarnik czy płyta, mogą być standardowe, albo takie nowoczesne jak te Solgazu. Moga zaskakiwac wyglądem i wtedy nie warto ich uktywać, tylko własnie eksponować, bo po prostu warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nesska Przyszłość

|
Wysłany: Wto Sty 30, 2024 12:14 Temat postu: |
|
|
Planując aranżację kuchni, warto skupić się na funkcjonalności i starannie wybrać elementy wyposażenia. Znalezienie stylowych produktów może być kluczowe dla satysfakcji z efektów końcowych. Przykładem sklepu oferującego wysokiej jakości wyposażenie do kuchni jest https://comitor.pl/ Dobrze jest zastanowić się, jakie konkretne elementy są dla nas istotne i jak mogą wpłynąć na funkcjonalność pomieszczenia w którym akurat spędzamy naprawdę wiele czasu. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tiko Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2024 22:17 Temat postu: |
|
|
Przy wybieraniu sprzętu agd postaw na nowoczesność, funkcjonalność i design. Moim zdaniem dobrym wyborem będzie tradycyjna kuchenka gazowa w nowej odsłonie czyli "gaz pod szkłem" z Solgaz, a konkretnie model GPC 4+1. Łatwa w obsłudze oszczędna w zużyciu gazu, a do tego mega wygląd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2024 10:13 Temat postu: |
|
|
Zawsze też można postawić na piece do pizzy od Ariete. Właśnie sporo osób je sobie zachwalało, ponieważ działają one bezawaryjnie, a dodatkowo można je kupić w atrakcyjnej cenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Willow Barok

|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2024 16:05 Temat postu: |
|
|
A myślałaś o zatrudnieniu profesjonalisty?
|
 |
Edit XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2024 13:50 Temat postu: Blaty kuchenne z połyskiem |
|
|
Urządzając kuchnię warto zwrócić uwagę na ciekawe, a jednocześnie estetyczne rozwiązania. Ostatnio poszukując inspiracji natknęłam się na stronę https://access2.pl , a tam artykuł: Blaty kuchenne z połyskiem. Struktura Gloss . Właściwie od razu ten pomysł przyciągnął moją uwagę. Blaty z połyskiem mają wiele zalet, które są dla mnie kluczowe. Po pierwsze, estetyka - dla mnie kuchnia to miejsce, które powinno być nie tylko funkcjonalne, ale też eleganckie. Blat z połyskiem dodaje wnętrzu klasycznej elegancji i przyciąga wzrok. Po drugie, praktyczność - sam blask połyskliwych blatów znacząco ułatwia utrzymanie czystości. Wszystkie zabrudzenia są łatwo widoczne, a ich usuwanie jest o wiele prostsze na gładkiej, błyszczącej powierzchni.Rozważając te zalety, blaty z połyskiem wydają się być doskonałym rozwiązaniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jamajka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Maj 14, 2024 17:17 Temat postu: |
|
|
Nas tez niedlugo to czeka i teraz zastanawiamy sie nad wyborem lodowki. Tesciowie bardzo zachwalaja nowy model od Beko ktory kupili niecaly rok temu. Tesciu to mowi, ze z ta technologia niebieskiego swiatla to jest pod wrazeniem, bo warzywa do 30dni potrafia zachowac swiezosc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daw Renesans

|
Wysłany: Sro Maj 15, 2024 22:33 Temat postu: |
|
|
Dla rodziców szukałem tradycyjny piekarnik gazowy. Jednak mama po latach nie wyobraża sobie zmiany i pieczenia w piekarniku elektrycznym. Zrobiłem rozeznanie i znalazłem nowoczesną wersję piekarnika SPG-67 w Solgaz. Piekarnik o bogatym wyposażeniu i wielu funkcjach ułatwiających pieczenie, a dodatkowym jego atrybutem jest to że jest to piekarnik do zabudowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybuś Młoda Polska

|
|
Powrót do góry |
|
 |
vengerberg Przyszłość

|
Wysłany: Nie Maj 19, 2024 11:57 Temat postu: |
|
|
A co myślisz o dekorowanym szkle w kuchni ? Moim zdaniem jest to bardzo fajne rozwiązanie. Wygląda wyjątkowo i łatwo się je czyści. U nas takie szkło wykonywali https://szklarzpoznan.net/ i zrobili to bardzo dobrze. Szkło świetnie wygląda i jest profesjonalnie wykonane |
|
Powrót do góry |
|
 |
nikosy Barok

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2024 21:49 Temat postu: |
|
|
Szkło fajna sprawa. A jak do tego dodasz te płaskie płyty gazowe jakie ma Solgaz, jak Optimex czy podobny, to wtedy design jeszcze bardziej spójny sie robi. A funkcjonalnie to nadal niezła opcja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Markoss Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 11, 2024 20:07 Temat postu: |
|
|
W kuchni na pewno warto zadbać o wybór najwyższej jakości wyposażenia, aby pasował i też służył latami. Dlatego też jeśli rozglądasz się za wyborem baterii do zlewozmywaków zarówno stojących oraz naściennych. Zarówno chromowanych, jak i czarnych to polecam sprawdzić markę Sotbe - https://sklep.sotbe.com/baterie-kuchenne-zlewozmywakowe-krany-do-kuchni Dobre warunki i cenowo naprawdę nieźle wychodzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PolaWilk Antyk

|
Wysłany: Nie Lip 07, 2024 19:06 Temat postu: Wyposażenie kuchni |
|
|
W kuchni najważniejszy jest sprzęt, który posłuży przez długie lata. Jeżeli szukacie jakościowych opcji, polecam odwiedzić https://gastromania.pl/kruszarki-do-lodu. Najlepszy wybór! [/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sotbe Oświecenie

|
Wysłany: Pon Lip 15, 2024 09:20 Temat postu: |
|
|
Zabierając się za poszukiwania stylowych, dobrze wykonanych i funkcjonalnych propozycji w zakresie baterii łazienkowych, zarówno prysznicowych, wannowych, czy umywalkowych to serdecznie zapraszamy na https://sklep.sotbe.com Dostępne są warianty chromowane i czarne, do tego z 5 letnią gwarancją. A nasze produkty są atestowane przez
PZH. Pozdrawiamy serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 15, 2024 09:20 Temat postu: |
|
|
|
|