Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
janek3332 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Mar 14, 2023 17:46 Temat postu: Izolacja poddaszy |
|
|
Kilka tygodni temu bardzo przypadkowo dowiedziałem się o https://www.recticelinsulation.com/pl/izolacja-poddaszy . to jest bardzo interesująca oferta dla wielu ludzi. Ja na pewno jeszcze dzisiaj o tej ofercie powiem mojemu kumplowi którego znam bardzo długo bo to jest ponad dwadzieścia cztery lata. Tak naprawdę to warto skorzystać z tej oferty i kto skorzysta z tej oferty to na pewno bardzo dobrze zrobi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2023 17:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
juliawi44 Antyk

|
Wysłany: Pon Lip 10, 2023 17:22 Temat postu: |
|
|
Gorąco polecam firmę wykonującą ocieplenia poddaszy pianką, której oferta dostępna jest na stronie http://www.izolacje-polimocznikowe.pl/ocieplanie-pianka. Firma ta ma długoletnie doświadczenie w branży i oferuje wysokiej jakości usługi ocieplania poddaszy przy użyciu najnowocześniejszych technologii i materiałów. Jej zespół fachowców jest kompetentny i dokładny w wykonaniu prac, zapewniając doskonałą izolację termiczną i akustyczną. Dodatkowo, firma ta ma doskonałe opinie od zadowolonych klientów, co potwierdza jej profesjonalizm i zaangażowanie. Jeśli szukasz solidnego partnera do ocieplania poddasza pianką, ta firma jest godna polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2023 21:26 Temat postu: |
|
|
A skoro już jesteśmy przy takich tematach, to czy podoba się Wam poddasze z widocznymi belkami? Ja muszę przyznać, że mi bardzo Takie wnętrza mają moim zdaniem swój wyjątkowy, niepowtarzalny klimat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sima Przyszłość

|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2023 13:04 Temat postu: |
|
|
Tak powolutku staram się zrobić wszystko, co potrzebne w domu. Między innymi zostało ocieplenie poddasza. Niestety nie wiem, jak ocieplić poddasze, w sensie, jakiej metody użyć? Rozwiązania, na jakie trafiłam na stronie firmy Cels https://cels.pl/ wyglądają na interesujące. Co o nich myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wieniawka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2024 11:30 Temat postu: |
|
|
Niezawodny klej to kluczowy element każdego systemu ocieplenia. Na stronie styro24 znajdziesz szeroki wybór klej do styropianu , które zapewnią solidne i trwałe połączenie izolacyjnych płyt z podłożem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lis 28, 2024 16:26 Temat postu: |
|
|
A czy macie jakieś ciekawe pomysły na zagospodarowanie poddasza? Jakie pomieszczenia najlepiej tam zrobić, żeby było to wygodne? Ja słyszałam, że całkiem fajnie na poddaszach sprawdzają się garderoby. Czy ktoś z Was korzysta może z takiego rozwiązania i chciałby podzielić się wrażeniami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gigipokoluk88 Antyk

|
Wysłany: Sro Gru 11, 2024 19:41 Temat postu: |
|
|
A wy myślicie że to dobry pomysł? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Markoss Przyszłość

|
Wysłany: Pią Gru 13, 2024 10:19 Temat postu: |
|
|
Planując ocieplenie poddasza, warto rozważyć rozwiązania oferowane przez Recticel Insulation. Firma oferuje płyty i panele izolacyjne, które można montować zarówno od zewnętrznej, jak i wewnętrznej strony dachu. Ocieplenie poddasza od wewnątrz to doskonała opcja, jeśli konstrukcja dachu jest w dobrym stanie i nie chcesz demontować pokrycia dachowego. Dodatkowo, można łatwo przekształcić strych w użytkowe poddasze, stosując płyty gipsowo-kartonowe. Na temat ich rozwiązań przeczytacie na https://www.recticelinsulation.com/pl/izolacja-poddaszy Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych prac! |
|
Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Wto Sty 07, 2025 08:09 Temat postu: |
|
|
Jeśli zastanawiasz się nad tym, do jakiej temperatury można kleić styropian to Styropian najlepiej kleić przy temperaturach od +5°C do +25°C. Przy przymrozkach kleje tracą przyczepność, więc lepiej poczekać na cieplejsze dni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 07, 2025 08:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |