Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MagdalenkaL Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 16, 2024 23:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Sro Sty 17, 2024 20:57 Temat postu: |
|
|
Ciekawa jestem czy ktoś z Was choruje na łuszczycę? Ja mam ją od około 15 lat. Łuszczyca jest przewlekłą, niezwyczajną chorobą skóry, która dotyka miliony ludzi na całym świecie. Chociaż ta choroba jest dość powszechna, wiele osób nie jest świadomych przyczyn i objawów łuszczycy. Jeśli interesuje Was ten temat to koniecznie przeczytajcie ten artykuł https://edoktorzy.pl/co-wiemy-o-luszczycy-przyczyny-i-objawy-choroby/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
aneczka88 Antyk

|
Wysłany: Czw Sty 18, 2024 11:33 Temat postu: |
|
|
Morfologia krwii to badanie, które ocenia różne parametry krwii, takie jak liczba czerwonych krwinek, białych krwinek i płytek krwii. Jest to bardzo ważne badanie diagnostyczne, które pomaga lekarzą. Więcej szukam i czytam tutaj https://szczecinek.com/artykul/morfologia-krwi-podstawowe/1498771 . Co myślicie?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
nastia66 Antyk

|
Wysłany: Czw Sty 18, 2024 12:25 Temat postu: |
|
|
Sport to fantastyczna forma aktywności fizycznej i świetny sposób na utrzymanie dobrej kondycji. Można uprawiać wile różnych dyscyplin sportowych i każdy jest w stanie znależć cos dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sima Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sty 19, 2024 20:14 Temat postu: |
|
|
Gdy z urodą nie mamy żadnych problemów, to i zdrówko dopisuje, jeśli jest inaczej, to raczej nie jest najlepsze dla naszego zdrowia, szczególnie psychicznego. Ludzie borykający się z dolegliwościami cery problematycznej często ocierają się o depresję, dlatego warto rozważyć stosowanie leków firmy Nanili, której misją od samego początku jest skuteczna pomoc w walce z trądzikiem pospolitym, różowatym, wieku dojrzałego, przebarwieniami czy cerą naczynkową. Zerknijcie sobie do oferty Nanili i wykorzystajcie potencjał ich kosmetyków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonia Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marwik5 Antyk

|
Wysłany: Sro Sty 24, 2024 11:24 Temat postu: |
|
|
Interesuje mnie, czy ENDODENTICA https://endodentica.pl/ oferuje również konsultacje online. Czy ktoś miał taką wizytę? Adres: ul. Wąwozowa 8, Warszawa. Kontakt: kontakt@endodentica.pl, telefon: 507338002 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bulinka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Sty 24, 2024 12:48 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz wysokiej jakości dermokosmetyków, sprawdź ofertę na https://www.zikodermo.pl/ Znajdziesz tam produkty od wiodących marek, idealne do pielęgnacji każdego typu skóry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariol-ka Średniowiecze

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2024 23:02 Temat postu: |
|
|
Ja odkryłam jakiś czas temu fantastyczną linię kosmetyków od Eveline. Seria Gold Peptides ma super skład i pięknie działa na skórę ja szczególnie upodobałam sobie serum i krem pod oczy. Odkąd ich używam to skóra jest mega nawilżona i odżywiona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2024 13:05 Temat postu: |
|
|
Nawilżanie gardła i krtani spray to szybka pomoc w przypadku suchości w gardle, spowodowanej np. intensywnym używaniem głosu lub suchym powietrzem w pomieszczeniach. Regularne stosowanie sprayu przynosi ulgę i wspiera zdrowie dróg oddechowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sambana Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lut 28, 2024 12:28 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o zdrowie stóp i kostek, podolog Kielce jest ekspertem. Według mnie zasięgnięcie profesjonalnej porady podologa jest kluczowe dla utrzymania ogólnego dobrego samopoczucia. Weź pod uwagę znaczenie dbania o stopy i pomyśl o wizycie u podologa w przypadku jakichkolwiek wątpliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybuś Młoda Polska

|
Wysłany: Wto Mar 05, 2024 16:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz sposobu na piękne i trwałe paznokcie, to może zainteresuje Cię https://lakieryhybrydowe.pl/ Strona ta oferuje szeroki wybór lakierów hybrydowych, które zapewniają długotrwały efekt i są dostępne w wielu kolorach. Daj znać, co myślisz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miska79 Średniowiecze

|
Wysłany: Nie Mar 10, 2024 11:52 Temat postu: |
|
|
Ja od miesiąca jestem na diecie keto, miałam wysoki cholesterol i trójglicerydy, znajoma poleciła mi tą dietę, polecam poczytać na czym polega dieta keto |
|
Powrót do góry |
|
 |
miska79 Średniowiecze

|
Wysłany: Nie Mar 10, 2024 12:00 Temat postu: |
|
|
Według mnie podstawą dobrego zdrowia jest dieta oraz aktywność fizyczna, no i oczywiście wysypianie się Poczytajcie ile kroków dziennie dla zdrowia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2024 12:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |