Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zdrowie i uroda
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MagdalenkaL
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Wto Sty 16, 2024 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zajrzyjcie tez tutaj https://swidnica24.pl/2021/04/produkty-stosowane-w-diecie-sw-hildegardy/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sty 16, 2024 23:14    Temat postu:

Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sty 17, 2024 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawa jestem czy ktoś z Was choruje na łuszczycę? Ja mam ją od około 15 lat. Łuszczyca jest przewlekłą, niezwyczajną chorobą skóry, która dotyka miliony ludzi na całym świecie. Chociaż ta choroba jest dość powszechna, wiele osób nie jest świadomych przyczyn i objawów łuszczycy. Jeśli interesuje Was ten temat to koniecznie przeczytajcie ten artykuł https://edoktorzy.pl/co-wiemy-o-luszczycy-przyczyny-i-objawy-choroby/
Powrót do góry
aneczka88
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 18, 2024 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Morfologia krwii to badanie, które ocenia różne parametry krwii, takie jak liczba czerwonych krwinek, białych krwinek i płytek krwii. Jest to bardzo ważne badanie diagnostyczne, które pomaga lekarzą. Więcej szukam i czytam tutaj https://szczecinek.com/artykul/morfologia-krwi-podstawowe/1498771 . Co myślicie??
Powrót do góry
nastia66
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 18, 2024 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sport to fantastyczna forma aktywności fizycznej i świetny sposób na utrzymanie dobrej kondycji. Można uprawiać wile różnych dyscyplin sportowych i każdy jest w stanie znależć cos dla siebie.
Powrót do góry
Sima
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Sty 19, 2024 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdy z urodą nie mamy żadnych problemów, to i zdrówko dopisuje, jeśli jest inaczej, to raczej nie jest najlepsze dla naszego zdrowia, szczególnie psychicznego. Ludzie borykający się z dolegliwościami cery problematycznej często ocierają się o depresję, dlatego warto rozważyć stosowanie leków firmy Nanili, której misją od samego początku jest skuteczna pomoc w walce z trądzikiem pospolitym, różowatym, wieku dojrzałego, przebarwieniami czy cerą naczynkową. Zerknijcie sobie do oferty Nanili i wykorzystajcie potencjał ich kosmetyków.
Powrót do góry
Jonia
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Sty 22, 2024 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto podkreślać istotę regularnych badań kontrolnych, a szczególnie dla kobiet zalecane są testy na poziom TSH. Funkcjonowanie tarczycy ma wpływ na zdrowie. Więcej informacji na ten temat dostępnych jest online, np. tutaj https://pieknokobiety.com/rola-badania-tsh-w-diagnostyce-chorob-tarczycy/
Powrót do góry
marwik5
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Sty 24, 2024 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Interesuje mnie, czy ENDODENTICA https://endodentica.pl/ oferuje również konsultacje online. Czy ktoś miał taką wizytę? Adres: ul. Wąwozowa 8, Warszawa. Kontakt: kontakt@endodentica.pl, telefon: 507338002
Powrót do góry
bulinka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sty 24, 2024 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz wysokiej jakości dermokosmetyków, sprawdź ofertę na https://www.zikodermo.pl/ Znajdziesz tam produkty od wiodących marek, idealne do pielęgnacji każdego typu skóry.
Powrót do góry
mariol-ka
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Czw Sty 25, 2024 23:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja odkryłam jakiś czas temu fantastyczną linię kosmetyków od Eveline. Seria Gold Peptides ma super skład i pięknie działa na skórę Smile ja szczególnie upodobałam sobie serum i krem pod oczy. Odkąd ich używam to skóra jest mega nawilżona i odżywiona.
Powrót do góry
KasjuszMag
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lut 05, 2024 13:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawilżanie gardła i krtani spray to szybka pomoc w przypadku suchości w gardle, spowodowanej np. intensywnym używaniem głosu lub suchym powietrzem w pomieszczeniach. Regularne stosowanie sprayu przynosi ulgę i wspiera zdrowie dróg oddechowych.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lut 05, 2024 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wolnym czasie można również przejrzeć ranking produktów jak https://terdeals.com/pl/ranking/788/ranking-top-5-najlepszych-margaryn-obnizajacych-cholesterol . Dzięki niemu można o wiele szybciej dobrać odpowiednie produkty dla siebie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
sambana
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lut 28, 2024 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o zdrowie stóp i kostek, podolog Kielce jest ekspertem. Według mnie zasięgnięcie profesjonalnej porady podologa jest kluczowe dla utrzymania ogólnego dobrego samopoczucia. Weź pod uwagę znaczenie dbania o stopy i pomyśl o wizycie u podologa w przypadku jakichkolwiek wątpliwości.
Powrót do góry
rybuś
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Wto Mar 05, 2024 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz sposobu na piękne i trwałe paznokcie, to może zainteresuje Cię https://lakieryhybrydowe.pl/ Strona ta oferuje szeroki wybór lakierów hybrydowych, które zapewniają długotrwały efekt i są dostępne w wielu kolorach. Daj znać, co myślisz.
Powrót do góry
miska79
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Nie Mar 10, 2024 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja od miesiąca jestem na diecie keto, miałam wysoki cholesterol i trójglicerydy, znajoma poleciła mi tą dietę, polecam poczytać na czym polega dieta keto
Powrót do góry
miska79
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Nie Mar 10, 2024 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie podstawą dobrego zdrowia jest dieta oraz aktywność fizyczna, no i oczywiście wysypianie się Smile Poczytajcie ile kroków dziennie dla zdrowia
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Mar 10, 2024 12:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Następny
Strona 28 z 31
Skocz do: