Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

soczewki
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sebastian65567
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pią Maj 06, 2022 08:56    Temat postu: soczewki Odpowiedz z cytatem

Cześć, nie wiecie czy nosić okulary czy soczewki? Z tego co widziałem to na stronie https://www.acuvue.pl/soczewki-i-okulary znajdziecie informacje na ten temat. Czytacie w ogóle na takie tematy czy od razu kupujecie to co wpadnie wam w oko?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Maj 06, 2022 08:56    Temat postu:

Powrót do góry
karczyn18
Barok
Barok

PostWysłany: Sro Maj 18, 2022 09:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez karczyn18 dnia Czw Cze 23, 2022 08:52, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
zmoraja
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Cze 04, 2022 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem po operacji oczu i o noszeniu soczewek nie ma mowy. Wzrok mi się bardzo poprawił, ale do pracy przy kompuerze i do prowadzenia auta mam zalecone okulary korekcyjne. Właśnie tarfiłam na taką ofertę tu https://iokulary.pl/pol_m_Okulary-Korekcyjne_Okulary-Korekcyjne-Fendi_Okulary-Korekcyjne-Fendi-Damskie-2215.html Okulary znanej i cenionej marki na rynku. Różne wzory i kolory oprawek. Jest w czym wybierać.
Powrót do góry
zuzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Cze 17, 2022 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiecie o soczewkach miesięcznych? To dopiero wygodna opcja, zwłaszcza dla zapominalskich. Na https://www.bezokularow.pl/poradnik/soczewki-miesieczne-jak-dlugo-mozna-je-nosic macie napisane ile faktycznie bezpiecznie można je nosić i co robić używając takich szkieł.
Powrót do góry
JarekIz
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Cze 20, 2022 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań przede wszystkim wysokiej jakości i wydajności w zakresie wyboru odpowiednich soczewek, ale również odpowiednich kropli do oczu to mogę zdecydowanie polecić Wam do sprawdzenia ofertę https://www.acuvue.pl/krople-do-oczu-blink gdzie będziecie mogli poznać odpowiednie rozwiązania, które skutecznie pomogą Wam zadbać o swoje oczy i poprawić jakość widzenia. Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
siwa
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Nie Cze 26, 2022 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem soczewki kontaktowe to bardzo fajne i przede wszystkim wygodne rozwiązanie dla wszystkich tych, którzy są aktywni i uprawiają na przykład jakiś sport. W przypadku noszenia okularów jesteśmy jednak bardziej ograniczeni Smile Jeśli decydujemy się na sszkła kontaktowe to warto wybrać dla siebie te najwygodniejsze. Ja osobiście wybrałam soczewki PureVision, a zamawiałam je w sklepie Optiland https://optiland.pl/soczewki-purevision, bo mają je w fajnej ofercie cenowej. Te miesięczne soczewki są mega komfortowe, bo mogę je nosić non stop. Zajrzyjcie sobie do tego sklepu, bo wybór mają ogromny i każdy coś wybierze dla siebie,
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 25, 2022 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o mnie to ja niestety fanką soczewek nie jestem. Oczywiście okularów też nie lubię, jakoś nie mogłam się do nich przyzwyczaić. Na szczęście trafiłam do tej kliniki https://blikpol.pl/laserowa-korekcja-wzroku , w której wykonują laserową korekcję wzroku i mam umówiony już termin zabiegu. Jestem dobrej myśli, bo w końcu nie będę musiała już nosić tych okularów! Czy ktoś z was korzystał z tego zabiegu?
Powrót do góry
Granus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Paź 30, 2022 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że na co dzień, do pracy czy ćwiczeń soczewki mogą być wygodniejsze, ale wieczorami warto zainwestować chociażby w okulary blue blocker dzięki którym oczy odpoczną i nie będą przeciążone
Powrót do góry
pawel8
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 05, 2023 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Soczewki najlepiej dobrać podczas wizyty w salonie optycznym. Możesz np. odwiedzić Vision Express, gdzie mają np. soczewki soflens
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Mar 05, 2024 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chodzi o mnie, to w planach mam kupić dla siebie soczewki kolorowe. Bardzo mi się spodobały te, które znalazłam na stronie Vision Express i raczej je kupię. Przede wszystkim to co dla mnie ważne to ich jakość, która jest zadowalająca.
Powrót do góry
Lbbir5t4
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Mar 07, 2024 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy ściągacie je na noc?
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Mar 16, 2024 08:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jednak bardzo korzystną ofertę posiada piaseczno okulista , więc może jednak to będzie dla was dobry wybór
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Maj 16, 2024 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Soczewki kontaktowe na krótkowzroczność są jedną z najskuteczniejszych metod korekcji wady wzroku. Dzięki nim osoby z krótkowzrocznością mogą cieszyć się klarownym widzeniem bez konieczności noszenia okularów. Soczewki kontaktowe są umieszczane bezpośrednio na powierzchni oka, co eliminuje problem noszenia i utrzymywania okularów na nosie. Dzięki temu zapewniają one pełną swobodę ruchów i nie ograniczają w żadnym sposobie aktywności fizycznej czy sportowej. W tym artykule https://artelis.pl/artykuly/81231/jak-zapobiegac-i-leczyc-krotkowzrocznosc możemy znaleźć więcej informacji.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Sie 10, 2024 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, strona https://mistrzokularow.pl/badanie-wzroku/ to naprawdę solidny wybór. Ich asortyment okularów jest całkiem szeroki, a obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
tadieusz11
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Sie 12, 2024 10:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ciekawy temat, świetnie się czyta wasze odpowiedzi.

Reklama

Wysłany: Pon Sie 12, 2024 10:54    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: