Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiskol6 Antyk

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2023 12:50 Temat postu: |
|
|
To jest złożone pytanie, nie ma jednej odpowiedzi. Różnorodność opinii jest ważnym elementem każdej dyskusji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2023 12:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nikosy Renesans

|
Wysłany: Czw Lis 23, 2023 20:25 Temat postu: |
|
|
Całe mieszkanie to spore wyzwanie. Jest tam sporo miejsc, które wymagają uwagę. Najtrudniejsze to pewnie łazienka i kuchnia. Najwiecej instalacji. No a w kuchni to jeszcze trzeba tak kombinować, by była maksymalnie funkcjonalna. Miejsce do pracy, miejsce do przechowywania. Gotowanie ma być wygodne i fajne, a nie, że sie męczymy. A do tego ma to też wyglądać. Meble muszą wyglądać, ale tez te AGD co montujemy na stałe, jak piekarnik czy płyta. Jak dla mnie to fajnie wypadnie tu Solgaz. Ich płyta (Innova) czy piekarniki to ciekawe rozwiązania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lis 27, 2023 11:01 Temat postu: |
|
|
A może też interesują was wieszaki z siedziskiem lub inne praktyczne artykuły do domu? Czy to z mebli, akcesoriów do wszelkich wnętrz, artykułów do ogrodu? Jak tak, to warto odwiedzić sobie sklep tohurt.pl - ponieważ tam naprawdę macie szeroki wybór i atrakcyjne ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2023 13:00 Temat postu: |
|
|
Ostatnio odkryłam wyjątkową firmę specjalizującą się w oferowaniu wysokiej jakości płytek ceramicznych. Można je znaleźć na stronie http://www.sfi2011.pl/ . Charakteryzują się one nie tylko solidnym wykonaniem, lecz także imponującym asortymentem do wyboru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Darek39 Wspołczesność

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2023 20:32 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zabrałem się za remont łazienki i chciałem dopasować w niej odpływ liniowy złoty. Macie jakieś porady w jaki sposób to wykonać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2023 20:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |