Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Reliktowa Romantyzm
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2021 12:41 Temat postu: Nieregularne miesiączki |
|
|
Zabezpieczam się poprzez tabletki, ale cos okres zamiast sie wyregulować to wariuje.. raz dostaję szybciej, raz już po 10-12 dniach
Nie mam czasu na latanie po lekarzach, może wy poradzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2021 12:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wacek89 Oświecenie
|
Wysłany: Pią Lis 26, 2021 15:03 Temat postu: |
|
|
Ostatnio tyle się mówi o polipach endometrialnych, a jeszcze w dodatku jednym z symptomów tej groźnej choroby jest właśnie nieprawidłowe krwawienia, że powinnaś problem potraktowac poważnie i zrobic stosowne badania.
Na początek radzę ci przeczytać co na ten temat mówią lekarze https://www.gyncentrum.pl/blog/pl/5-pytan-o-polipy-endometrialne |
|
Powrót do góry |
|
|
kasandra Przyszłość
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 19:12 Temat postu: |
|
|
Hm myślę, że w takim razie bez tabletek się nie obejdzie. One powinny regulować cykl, może warto pomyśleć nad zmianą? Ja z powodu nieregularnych miesiączek dostałam drovelis i w drugim miesiącu już zauważyłam poprawę, przy tabletkach placebo wystąpiło krwawienie, nie było bolesne. Od tamtego czasu zawsze dostaję @ w tym samym czasie. A bywało, że miałam od 20 nawet co 45 dni wcześniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
VaderRayden Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
MarcinXedo Przyszłość
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2022 08:15 Temat postu: |
|
|
Dobry ginekolog zawsze się przyda. To jest bardzo fajna opcja w moim przekonaniu!!! Tak to ja widzę!!!
|
|
Damolina22 Antyk
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2022 13:05 Temat postu: |
|
|
A jakie wy macie o tym zdanie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabisa Przyszłość
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2022 12:05 Temat postu: |
|
|
Będąc na etapie poszukiwań przede wszystkim odpowiedniego gabinetu ginekologicznego w którym będziecie mogli liczyć na profesjonalizm, doświadczenie i umiejętności które pomogą w odpowiedni sposób przeprowadzić leczenie to ze swojego doświadczenia polecam zdecydowanie Dr. n. med Macieja Zalewskiego do którego będziesz mogła umówić się i sprawdzić dane kontaktowe na https://maciejzalewski.pl/ Na pewno pomoże Ci ten problem po prostu rozwiązać. |
|
Powrót do góry |
|
|
AlexCapek Przyszłość
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2023 10:53 Temat postu: |
|
|
Najlepiej iść z tym do jakiegoś specjalisty. On na pewno bardzo skutecznie pomoże. Tak to ja widzę.
|
|
munka Przyszłość
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2023 12:43 Temat postu: |
|
|
bardzo słusznie, ja też bym tak doradziła, przyczyn może być wiele a jeśli to endometrioza to wiadomo, lepiej wcześniej diagnozować chorobę i ją odpowiednio leczyć niż potem trafić do szpitala medicover na skomplikowany zabieg jej usuwania |
|
Powrót do góry |
|
|
alexdenton Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|