Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romek332676776 Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2021 15:17 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
okinakis Romantyzm
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2021 10:28 Temat postu: |
|
|
Akurat prace to można zawsze zmienić, nie powinno być z tym problemu przecież, mentalność ludzi się zmienia i coraz więcej osób nie przywiązuje się aż tak bardzo do swojej firmy. Też więcej osób walczy o swoje i tu pomoże Państwowa Inspekcja Pracy infolinia, mi już raz pomogła. |
|
Powrót do góry |
|
|
moniq08 XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2021 14:34 Temat postu: |
|
|
Szukanie pracy to nic przyjemnego, no ale jak trzeba to trzeba. Też długo bez pracy nie można być co nie. Ja całkiem niedawno byłam w takiej sytuacji i przeglądałam oferty z Łodzi. Może też zobacz oferty pracy Łódź, w większych miastach raczej nie ma problemu z pracą tak myślę. |
|
Powrót do góry |
|
|
olga32 Przyszłość
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2022 10:30 Temat postu: |
|
|
Praca pracą, ale zawsze warto postarać się o dodatkowy zarobek. Niekoniecznie z kryptowalut. Można na przykład postawić na promocje bankowe. Tu można zarobić nawet kilkaset zł. Rzućcie okiem tu https://polakoszczedza.pl/promocje-bankowe/ - to serwis, gdzie takie promocje są szczegółowo opisane. Wszystko aktualizowane na bieżąco więc łatwo wybrać najlepsze oferty. |
|
Powrót do góry |
|
|
medela Przyszłość
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2022 08:47 Temat postu: |
|
|
A czy wiecie jak jak zarabiać na spadkach na giełdzie ? Powiem wam, że jak dla mnie jest to jednak dobre rozwiązanie, ogólnie można sporo zyskać także jestem pewna, że sami będziecie zadowoleni z dokonanego wyboru |
|
Powrót do góry |
|
|
słonkoo Przyszłość
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2022 16:00 Temat postu: |
|
|
A co powiedzielibyście na to, aby stać się lider avonu - bo nie jest to trudne, aby do tego poziomu dotrzeć, a zyskać możecie naprawdę wiele, także na pewno warto i tą opcję wziąć pod uwagę... Ja sama teraz zaczęłam działać, jako konsultantka i faktycznie nawet dobrze mi idzie... |
|
Powrót do góry |
|
|
alina.speda Antyk
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2022 17:58 Temat postu: |
|
|
Ostatnio było u mnie krucho z domowym budżetem. Postanowiłam znaleźć zajęcie, dzięki któremu będę mogła dorobić. Trafiłam na stronę https://jakzostackonsultantka.pl. Opisane jest tam w jak wygląda avon rejestracja. |
|
Powrót do góry |
|
|
screamu Antyk
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2022 13:32 Temat postu: |
|
|
Już długo myślałam o tym by zarabiać przez internet, ale jakoś do tej pory nie mogłam znaleźć tej swojej niszy. Dlatego teraz szukam nowych rozwiązań, ale wyłącznie takich które mogą zapewnić zysk min. 1000 zł miesięcznie.
I dlatego jestem ciekawa waszej opinii na temat https://www.zarobic-online.pl/ - głównie przedstawione zostały tutaj metody bazujące na zarabianiu przez sieci afiliacyjne i partnerskie. Czytałam trochę temat i widzę że ludzie faktycznie są w stanie zarabiać dzięki temu dosyć fajne pieniądze. Macie jakieś swoje doświadczenie w tym temacie? _________________ Bez zamętu powietrze stoi, woda tęchnie, a ziemia spieka się od słońca i przestaje rodzić |
|
Powrót do góry |
|
|
anett8 XX-lecie Międzywojenne
|
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Przyszłość
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 18:28 Temat postu: |
|
|
Jestem przekonany, że kluczowe jest dostosowanie wyboru pracy do swoich preferencji i umiejętności. Pierwszym krokiem powinno być zdefiniowanie, czego dokładnie szukamy. Zastanawiam się, jak wypada praca Ostrów Wielkopolski od zaraz. Ktoś z Was orientuje się może w tego typu zagadnieniach? |
|
Powrót do góry |
|
|
sebastian2223sss Antyk
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2023 12:39 Temat postu: |
|
|
Ciekawy wątek . Pewnie bardzo dużo osób wejdzie do tego wątku.
|
|
Etusya Przyszłość
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2023 23:52 Temat postu: |
|
|
Witam, co sądzicie o zmianie pracy? Mysle o poszukiwaniu przez agencje pracy i zastanawiam sie nad zmianą branzy, oczywiscie metodą małych kroczkow. https://workafford.pl/uslugi/rekrutacja-pracownikow/ Komentujcie,pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2023 23:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |