Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kicałka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 13:36 Temat postu: Suchość pochwy |
|
|
Dziewczyny, kobitki - temat trochę delikatny. A więc jak to jest u Was - ja od niedawna odczuwam właśnie taki dyskomfort podczas stosunku do tego dochodzą też takie objawy takie jak świąd, pieczenie i ból w obszarze pochwy. Jak sobie z tym radzicie? Dzwoniłam do lekarza a on mi mówi, że powinnam se żel kupić na taką dolegliwość :angry: - tak więc szukam w necie i póki co widzę, że Vagisan ma dobre opinie - miała któraś z Was, stosowała?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 13:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patriotka Romantyzm

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 09:24 Temat postu: |
|
|
oj no koniecznie do lekarza, tez miewalam takie czeste infekcje, do tego okazalo sie, ze jestem zakazona wirusem hpv! ginekolog polecil stosowac zel papilocare pol roku, jestem w polowie kuracji i mam spokoj z infekcjami |
|
Powrót do góry |
|
 |
IlonaOna Antyk

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2021 07:13 Temat postu: |
|
|
Żel to może być za mało. Może po prostu brakuje "tego czegoś"? Może to problem z nudą? My z partnerem zdecydowaliśmy się nadać troszkę więcej pikanterii naszej relacji i naturalnie wszystko wróciło. Ja kupiłam chokery BDSM i kilka innych akcesoriów do BDSM, przez co teraz nie możemy doczekać się wieczorów. Ale może u Ciebie problem jest poważniejszy, dlatego ja koniecznie odwiedziłabym dobrego lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinXedo Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
siwa Antyk

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 13:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli mogę Ci coś polecić to kup sobie globulki dopochwowe cicatridina, które są z kwasem hialuronowym oraz wyciągami z ziół. Miałam takie same objawy jak Ty. Mnie bardzo pomogły na suchość pochwy i kupiłam je sobie w aptece bez recepty. Nie musisz się obawiać, są bardzo bezpieczne, nawet kobiety w ciąży mogą je stosować. W razie pytań farmaceutka wszystko wyjaśni. Pozdrawiam i zdrówka życzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tukan Przyszłość

|
Wysłany: Nie Sie 01, 2021 12:07 Temat postu: |
|
|
Hmmm proponuję wizytę u ginekologa (ja mam swojego sprawdzonego w warszawskiej klinice https://babkamedica.pl/ ). Może na suchość pochwy wystarczą jakiejś globulki na receptę ale może to być kwestia czegoś poważniejszego więc tak czy siak, warto żeby obejrzał Was ginekolog. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika Przyszłość

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2021 10:02 Temat postu: |
|
|
Ja stosuję Vagisan, wprawdzie w formie globulek, ale u mnie sprawdza się naprawdę bardzo dobrze. Najpierw stosowałam jedną globulkę dziennie, teraz żeby podtrzymać efekt już wystarczą dwie na tydzień  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sangłinn Oświecenie

|
Wysłany: Nie Paź 24, 2021 00:28 Temat postu: |
|
|
Oj, z takimi rzeczami to zawsze lepiej iść do lekarza, bo wszystko może mieć różne podłoże i trzeba zbadać przyczynę. Ja wam doradzę dobrego lekarza prowadzącego gabinet ginekologiczny w Tychach - doktor Wojciech Gwara, bardzo fajny lekarz. No i ma rozsądne ceny, same zobaczcie https://www.ginekolog-usg.tychy.pl/cennik/ także podwójnie warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
łezka89 Antyk

|
Wysłany: Nie Lis 28, 2021 16:43 Temat postu: |
|
|
Taką przypadłość można leczyć i znowu poczuć komfort. Mój ginekolog - dr Jaroszewska z warszawskiej kliniki Przychodnia Renort - Słuchając Ciała poleciła mi globulki dopochwowe, specjalne kremy, które pomogły mi załagodzić tę suchość. Cieszę się, że Pani Doktor opiekuje się mną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hiacyntabukiet Romantyzm

|
Wysłany: Sro Maj 25, 2022 21:43 Temat postu: |
|
|
takie problemy to tylko do lekarza a na permanentną suchosc polecam lubrykanty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
belciaa Romantyzm

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 07:59 Temat postu: |
|
|
popieram lubrykanty to swietny pomysl kiedys uzywalam tylko durexa ale jest drogi i nie warty ceny, na superlove.pl jest wiele innych i te polecam z czystym sumieniem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nesska Przyszłość

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2023 13:14 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chciałabyś ten problem skonsultować ze specjalistą to w Bielsko Białej możesz wybrać się do Centrum Medycznego Danea https://danea.pl/ gdzie będziesz mogła znaleźć świetnych specjalistów, którzy przede wszystkim do pacjentów podchodzą w sposób indywidualny oraz skutecznie dobiorą leczenie do konkretnego problemu i dolegliwości. Pozdrawiam i mam nadzieję, że bez problemó uporasz się z tym problemem. Zdrówka! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2023 20:44 Temat postu: |
|
|
Jeśli masz problemy z miejscami intymnymi to na pewno warto udać się do ginekologa https://medicapark.pl/ginekologia-i-poloznictwo,16,pl . Pamiętajcie, że nie należy lekceważyć żadnych objawów związanych z narządami płciowymi, zwłaszcza jeśli chcecie mieć kiedyś dzieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylvianka Antyk

|
Wysłany: Pon Cze 26, 2023 21:07 Temat postu: |
|
|
Krem intymny Hello Love z 4Organic - wypróbuj. On super nawilża i ma naturalny skład. On pomoże nie tylko Tobie, ale i partnerowi. Co ważne, zawiera kwas mlekowy, który pomaga zachować naturalne pH okolic intymnych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2023 21:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |