Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Suchość pochwy
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Kobieta I Seks
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kicałka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2020 13:36    Temat postu: Suchość pochwy Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, kobitki - temat trochę delikatny. A więc jak to jest u Was - ja od niedawna odczuwam właśnie taki dyskomfort podczas stosunku Sad do tego dochodzą też takie objawy takie jak świąd, pieczenie i ból w obszarze pochwy. Jak sobie z tym radzicie? Dzwoniłam do lekarza a on mi mówi, że powinnam se żel kupić na taką dolegliwość :angry: - tak więc szukam w necie i póki co widzę, że Vagisan ma dobre opinie - miała któraś z Was, stosowała??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 30, 2020 13:36    Temat postu:

Powrót do góry
patriotka
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Sro Paź 21, 2020 09:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oj no koniecznie do lekarza, tez miewalam takie czeste infekcje, do tego okazalo sie, ze jestem zakazona wirusem hpv! ginekolog polecil stosowac zel papilocare pol roku, jestem w polowie kuracji i mam spokoj z infekcjami
Powrót do góry
IlonaOna
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Maj 17, 2021 07:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żel to może być za mało. Może po prostu brakuje "tego czegoś"? Może to problem z nudą? My z partnerem zdecydowaliśmy się nadać troszkę więcej pikanterii naszej relacji i naturalnie wszystko wróciło. Ja kupiłam chokery BDSM i kilka innych akcesoriów do BDSM, przez co teraz nie możemy doczekać się wieczorów. Twisted Evil Ale może u Ciebie problem jest poważniejszy, dlatego ja koniecznie odwiedziłabym dobrego lekarza.
Powrót do góry
MarcinXedo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Cze 14, 2021 09:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej iść do jakiegoś ginekologa. On na pewno skutecznie pomoże. Warto opłacać wysokiej jakości usługi!!
siwa
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Lip 21, 2021 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli mogę Ci coś polecić to kup sobie globulki dopochwowe cicatridina, które są z kwasem hialuronowym oraz wyciągami z ziół. Miałam takie same objawy jak Ty. Mnie bardzo pomogły na suchość pochwy i kupiłam je sobie w aptece bez recepty. Nie musisz się obawiać, są bardzo bezpieczne, nawet kobiety w ciąży mogą je stosować. W razie pytań farmaceutka wszystko wyjaśni. Pozdrawiam i zdrówka życzę Smile
Powrót do góry
tukan
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Sie 01, 2021 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm proponuję wizytę u ginekologa (ja mam swojego sprawdzonego w warszawskiej klinice https://babkamedica.pl/ ). Może na suchość pochwy wystarczą jakiejś globulki na receptę ale może to być kwestia czegoś poważniejszego więc tak czy siak, warto żeby obejrzał Was ginekolog.
Powrót do góry
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Paź 22, 2021 10:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja stosuję Vagisan, wprawdzie w formie globulek, ale u mnie sprawdza się naprawdę bardzo dobrze. Najpierw stosowałam jedną globulkę dziennie, teraz żeby podtrzymać efekt już wystarczą dwie na tydzień Smile
Powrót do góry
sangłinn
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Nie Paź 24, 2021 00:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, z takimi rzeczami to zawsze lepiej iść do lekarza, bo wszystko może mieć różne podłoże i trzeba zbadać przyczynę. Ja wam doradzę dobrego lekarza prowadzącego gabinet ginekologiczny w Tychach - doktor Wojciech Gwara, bardzo fajny lekarz. No i ma rozsądne ceny, same zobaczcie https://www.ginekolog-usg.tychy.pl/cennik/ także podwójnie warto.
Powrót do góry
łezka89
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Lis 28, 2021 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taką przypadłość można leczyć i znowu poczuć komfort. Mój ginekolog - dr Jaroszewska z warszawskiej kliniki Przychodnia Renort - Słuchając Ciała poleciła mi globulki dopochwowe, specjalne kremy, które pomogły mi załagodzić tę suchość. Cieszę się, że Pani Doktor opiekuje się mną.
Powrót do góry
hiacyntabukiet
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Sro Maj 25, 2022 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

takie problemy to tylko do lekarza a na permanentną suchosc polecam lubrykanty Very Happy
Powrót do góry
belciaa
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Czw Maj 26, 2022 07:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

popieram Very Happy lubrykanty to swietny pomysl Very Happy kiedys uzywalam tylko durexa ale jest drogi i nie warty ceny, na superlove.pl jest wiele innych i te polecam z czystym sumieniem
Powrót do góry
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 16, 2023 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Wam zajrzeć na tę stronę https://www.sklep-intymny.pl/Intymne-nawilzenie-sprzyjajace-bliskosci-lubrykanty.html nie tylko dowiecie się jaki żel warto kupić, ale też na miejscu możecie taki zakupić Smile
Powrót do góry
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lut 19, 2023 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chciałabyś ten problem skonsultować ze specjalistą to w Bielsko Białej możesz wybrać się do Centrum Medycznego Danea https://danea.pl/ gdzie będziesz mogła znaleźć świetnych specjalistów, którzy przede wszystkim do pacjentów podchodzą w sposób indywidualny oraz skutecznie dobiorą leczenie do konkretnego problemu i dolegliwości. Pozdrawiam i mam nadzieję, że bez problemó uporasz się z tym problemem. Zdrówka!
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Maj 29, 2023 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz problemy z miejscami intymnymi to na pewno warto udać się do ginekologa https://medicapark.pl/ginekologia-i-poloznictwo,16,pl . Pamiętajcie, że nie należy lekceważyć żadnych objawów związanych z narządami płciowymi, zwłaszcza jeśli chcecie mieć kiedyś dzieci.
Powrót do góry
sylvianka
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Cze 26, 2023 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Krem intymny Hello Love z 4Organic - wypróbuj. On super nawilża i ma naturalny skład. On pomoże nie tylko Tobie, ale i partnerowi. Co ważne, zawiera kwas mlekowy, który pomaga zachować naturalne pH okolic intymnych.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Cze 26, 2023 21:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Kobieta I Seks Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: